Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

Šiandien Kaune kioske gražios paprikos po 2,5 , o mažesnė po 2 thumbup.gif turguje nuo 2,8 gražios
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 08 26, 09:27)
Kiek gramų,tai nepasakysiu doh.gif  blush2.gif matavau su tom rusiškom 4u.gif

4u.gif Dėkui,Tau Agniška 4u.gif -už šį receptuką . 4u.gif
Dabar pagal šį receptą ir darysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 28, 01:11)
4u.gif Dėkui,Tau Agniška 4u.gif -už šį receptuką . 4u.gif
Dabar pagal šį receptą ir darysiu. 4u.gif

Nėra už ką 4u.gif
Pirmadieniui pas mane šis darbas numatomas biggrin.gif
Atsakyti
Sekmės darbukuose,skanių paprikų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu tau klausimeli, Agniska. Ar uzpylus paprikas marinatu, stiklainiu tikrai nereikia kaitinti? Tiesiog uzsukti dangteli ir tiek? Kazkaip truputi baisu, kad nepabaltu paskui ir neprarugtu visas turinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 08 31, 15:46)
Turiu tau klausimeli, Agniska. Ar uzpylus paprikas marinatu, stiklainiu tikrai nereikia kaitinti? Tiesiog uzsukti dangteli ir tiek? Kazkaip truputi baisu, kad nepabaltu paskui ir neprarugtu visas turinys  g.gif

Aš,dariau paprikas pagal jos receptuką,ir man labai gražiai stovi.
Kam kaitinti reikia,jeigu jos apverdamos,koks tikslas,jas dar kartelį kaitinti.
Aš turiu klausimėlį ir Agniškai 4u.gif ,liko marinato,ar galima jį panaudoti? 4u.gif ,kitoms paprikoms ,jis pastonvėjo šaldytuve. 4u.gif
Atsakyti
Na ir as atlekiau su klausimu,o jei neprinoks mano paprikos,ar galima marinuoti zalias,ar bus neskanios. g.gif
Atsakyti
As ir prisivakavau vakar keleta stiklainiuku papriku su medum, niekada neesu valgius tai nezinau, koks skonis turetu buti, seip paprikas pirkau turgui po 3,50 lt. turiu ir pati pasisodinus. Kai pirkau seklas tai pirkau misini, bet kol kas dar zalios, patare man kad reikia po viena nuskinti, tai prades nokti, o as jau jauciu kad jos zalios spalvos ir bus, se tau ir mix.
Atsakyti
Na maniskes irgi zalios,pirkau geltonas.Bet jos man savo forma nepanasios i geltonas.
Atsakyti
Aš, dėjau visas trispalves spalvas geltoną žalią ,raudoną.
Tikiuosiu,kad stovės,paragavau to marinato,tai skanus.Laukiu,nesulaukiu atsakymo į kklausimą,ar galima panaudoti tą marinatą kurį laikiau šaldytuve?Gal kuri tai darėte.
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 08 31, 16:46)
Turiu tau klausimeli, Agniska. Ar uzpylus paprikas marinatu, stiklainiu tikrai nereikia kaitinti? Tiesiog uzsukti dangteli ir tiek? Kazkaip truputi baisu, kad nepabaltu paskui ir neprarugtu visas turinys  g.gif

Nereikia kaitinti,stovi taip labai gerai mirksiukas.gif

QUOTE(regna @ 2009 08 31, 19:09)
Aš,dariau paprikas pagal jos receptuką,ir man labai gražiai stovi.
Kam kaitinti reikia,jeigu jos apverdamos,koks tikslas,jas dar kartelį kaitinti.
Aš turiu klausimėlį ir Agniškai 4u.gif ,liko marinato,ar galima jį panaudoti? 4u.gif ,kitoms paprikoms ,jis pastonvėjo šaldytuve. 4u.gif

Manau,kad galima,dėk vėl ant viryklės pakaitink ir užpylk 4u.gif

QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 01:03)
Na ir as atlekiau su klausimu,o jei neprinoks mano paprikos,ar galima marinuoti zalias,ar bus neskanios. g.gif

Na manau,kad turėtų skonį įgaut pasimarinavę,bet turi nunokt,dar laiko juk yra smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima lauksiu,o jei nenunoks,tai gal po to velai nuskintos namuose nunoks,bet turbut velgi nelabai tiks pastoveje marinavimui. ax.gif
Atsakyti