Šiandien Kaune kioske gražios paprikos po 2,5 , o mažesnė po 2 turguje nuo 2,8 gražios
QUOTE(Agniska @ 2009 08 26, 09:27)
Kiek gramų,tai nepasakysiu matavau su tom rusiškom
Dėkui,Tau Agniška -už šį receptuką .
Dabar pagal šį receptą ir darysiu.
QUOTE(regna @ 2009 08 28, 01:11)
Nėra už ką
Pirmadieniui pas mane šis darbas numatomas
Sekmės darbukuose,skanių paprikų
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 08 31, 15:46)
Turiu tau klausimeli, Agniska. Ar uzpylus paprikas marinatu, stiklainiu tikrai nereikia kaitinti? Tiesiog uzsukti dangteli ir tiek? Kazkaip truputi baisu, kad nepabaltu paskui ir neprarugtu visas turinys
Aš,dariau paprikas pagal jos receptuką,ir man labai gražiai stovi.
Kam kaitinti reikia,jeigu jos apverdamos,koks tikslas,jas dar kartelį kaitinti.
Aš turiu klausimėlį ir Agniškai ,liko marinato,ar galima jį panaudoti? ,kitoms paprikoms ,jis pastonvėjo šaldytuve.
As ir prisivakavau vakar keleta stiklainiuku papriku su medum, niekada neesu valgius tai nezinau, koks skonis turetu buti, seip paprikas pirkau turgui po 3,50 lt. turiu ir pati pasisodinus. Kai pirkau seklas tai pirkau misini, bet kol kas dar zalios, patare man kad reikia po viena nuskinti, tai prades nokti, o as jau jauciu kad jos zalios spalvos ir bus, se tau ir mix.
Aš, dėjau visas trispalves spalvas geltoną žalią ,raudoną.
Tikiuosiu,kad stovės,paragavau to marinato,tai skanus.Laukiu,nesulaukiu atsakymo į kklausimą,ar galima panaudoti tą marinatą kurį laikiau šaldytuve?Gal kuri tai darėte.
Tikiuosiu,kad stovės,paragavau to marinato,tai skanus.Laukiu,nesulaukiu atsakymo į kklausimą,ar galima panaudoti tą marinatą kurį laikiau šaldytuve?Gal kuri tai darėte.
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 08 31, 16:46)
Turiu tau klausimeli, Agniska. Ar uzpylus paprikas marinatu, stiklainiu tikrai nereikia kaitinti? Tiesiog uzsukti dangteli ir tiek? Kazkaip truputi baisu, kad nepabaltu paskui ir neprarugtu visas turinys
Nereikia kaitinti,stovi taip labai gerai
QUOTE(regna @ 2009 08 31, 19:09)
Aš,dariau paprikas pagal jos receptuką,ir man labai gražiai stovi.
Aš turiu klausimėlį ir Agniškai ,liko marinato,ar galima jį panaudoti? ,kitoms paprikoms ,jis pastonvėjo šaldytuve.
Manau,kad galima,dėk vėl ant viryklės pakaitink ir užpylk
QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 01:03)
Na ir as atlekiau su klausimu,o jei neprinoks mano paprikos,ar galima marinuoti zalias,ar bus neskanios.
Na manau,kad turėtų skonį įgaut pasimarinavę,bet turi nunokt,dar laiko juk yra