ir aš vis pažiūriu kainas, kai tik bus pigiausios, tai darysiu šaunus receptukas
QUOTE(daivaP @ 2009 08 09, 20:43)
ir aš vis pažiūriu kainas, kai tik bus pigiausios, tai darysiu šaunus receptukas
Lauksim rudens
turguj ( kalvarijų) paprikos po 3 litus, gal daugiau nepigs, kaip manot?
QUOTE(voras34 @ 2009 08 19, 19:22)
Jau?Pernai panašiai tiek ir mokėjau
Prisiskaiciau daug ir as nutariau daryti Agniskos paprikas su medumi, ryt varau i kaima ,mama priskyne kibira paprikos,tai turesiu darbelio...O ar bandete kas nors ideti cukinijos prie papriku su medumi????? lauksiu nuomoniu......O as pabandysiu deti cukiniju ,nes irgi daug priderejo tokiu geltonu,graziu
Įdomu cukinijos nepritrauks to aliejaus?Na pabandyk
kaune, zaliakalnio turguje, paprikos panasiai po 4lt.
QUOTE(voras34 @ 2009 08 19, 18:22)
grazi,didele paprika daugiau nepigs
mergaites skubiai reik,o pagal Agnieskos recepta geltonos paprikos tinka?? pripjausciau kibira tada susimasciau
QUOTE(Ulė @ 2009 08 21, 15:03)
mergaites skubiai reik,o pagal Agnieskos recepta geltonos paprikos tinka?? pripjausciau kibira tada susimasciau
Tinka visos spalvos,dar gražiau atrodo stiklainy
QUOTE(renaciuks3 @ 2009 08 21, 15:30)
SVEIKUTES , DARIAU PAPRIKAS SU MEDUM , BET AR NEĮSIVĖLUSI KLAIDELĖ BUVO, KAD REIKIA PILTI 1 STIKLINĘ ALIEJAUS , MAN KAŽKAIP KEISTAI GAVOSI, TAI PERDARIAU TIK ALIEJAUS KIEKĮ SUMAŽINAU, DĖJAU NE 1 STIKLINĘ O 3-4 ŠAUKŠTUS IR DRUSKOS 2 ŠAUKŠTUS, TAI GAVOSI LABAI LIUKS
Neįsivėlė,viskas pgal receptą darosi,ir gaunasi liuks Jei dėjote mažiau,gausis kitaip,čia skonio reikalas