Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš vis pažiūriu kainas, kai tik bus pigiausios, tai darysiu smile.gif šaunus receptukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 09, 20:43)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ir aš vis pažiūriu kainas, kai tik bus pigiausios, tai darysiu smile.gif šaunus receptukas thumbup.gif  thumbup.gif

Lauksim rudens drinks_cheers.gif
Atsakyti
turguj ( kalvarijų) paprikos po 3 litus, gal daugiau nepigs, kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 08 19, 19:22)

Jau?Pernai panašiai tiek ir mokėjau g.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau daug ir as nutariau daryti Agniskos paprikas su medumi, ryt varau i kaima ,mama priskyne kibira paprikos,tai turesiu darbelio...O ar bandete kas nors ideti cukinijos prie papriku su medumi????? lauksiu nuomoniu......O as pabandysiu deti cukiniju ,nes irgi daug priderejo tokiu geltonu,graziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Įdomu cukinijos nepritrauks to aliejaus?Na pabandyk 4u.gif
Atsakyti
kaune, zaliakalnio turguje, paprikos panasiai po 4lt.
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2009 08 19, 18:22)

grazi,didele paprika daugiau nepigs 4u.gif
Atsakyti
mergaites skubiai reik,o pagal Agnieskos recepta geltonos paprikos tinka?? pripjausciau kibira tada susimasciau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif , DARIAU PAPRIKAS SU MEDUM , BET AR NEĮSIVĖLUSI KLAIDELĖ BUVO, KAD REIKIA PILTI 1 STIKLINĘ ALIEJAUS g.gif , MAN KAŽKAIP KEISTAI GAVOSI, TAI PERDARIAU TIK ALIEJAUS KIEKĮ SUMAŽINAU, DĖJAU NE 1 STIKLINĘ O 3-4 ŠAUKŠTUS IR DRUSKOS 2 ŠAUKŠTUS, TAI GAVOSI LABAI LIUKS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciuks3: 21 rugpjūčio 2009 - 13:31
QUOTE(Ulė @ 2009 08 21, 15:03)
mergaites skubiai reik,o pagal Agnieskos recepta geltonos paprikos tinka?? pripjausciau kibira tada susimasciau blush2.gif  doh.gif

Tinka visos spalvos,dar gražiau atrodo stiklainy mirksiukas.gif

QUOTE(renaciuks3 @ 2009 08 21, 15:30)
SVEIKUTES 4u.gif , DARIAU PAPRIKAS SU MEDUM , BET AR NEĮSIVĖLUSI KLAIDELĖ BUVO, KAD REIKIA PILTI 1 STIKLINĘ ALIEJAUS g.gif , MAN KAŽKAIP KEISTAI GAVOSI, TAI PERDARIAU TIK ALIEJAUS KIEKĮ SUMAŽINAU, DĖJAU NE 1 STIKLINĘ O 3-4  ŠAUKŠTUS IR DRUSKOS 2 ŠAUKŠTUS, TAI GAVOSI LABAI LIUKS thumbup.gif

Neįsivėlė,viskas pgal receptą darosi,ir gaunasi liuks thumbup.gif Jei dėjote mažiau,gausis kitaip,čia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
Vilniuj, A.Paneriuose, daržovių bazėse paprika po 2,5 Lt. Tik reikia pirkt maišais. 1 maišas - 5 kg. mirksiukas.gif
Atsakyti