ir aš dariau paprikas su medumi ačiū už receptėlį Agniskai nu labai jau skanios,žiemai tikrai neužteks kitais metais darysiu dvigubai daugiau
QUOTE(daivaP @ 2008 10 22, 21:19)
ir aš dariau paprikas su medumi ačiū už receptėlį Agniskai nu labai jau skanios,žiemai tikrai neužteks kitais metais darysiu dvigubai daugiau
as irgi
QUOTE(daivaP @ 2008 10 22, 22:19)
ir aš dariau paprikas su medumi ačiū už receptėlį Agniskai nu labai jau skanios,žiemai tikrai neužteks kitais metais darysiu dvigubai daugiau
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 22, 23:51)
as irgi
Džiaugiuosi merginos
Prisiskaitinejau,prisiziurinejau ir uzsimaniau uzsimarinuoti papriku ,bet as noreciau jau po poros dienukiu valgyti.kaip patartumete tada man jas laikyt? uzpilti karstu marinatu,leisti atvesti ir i saldytuva kazkaip dar man cia "zalia" viskas..
QUOTE(aguonele @ 2008 10 23, 14:49)
Prisiskaitinejau,prisiziurinejau ir uzsimaniau uzsimarinuoti papriku ,bet as noreciau jau po poros dienukiu valgyti.kaip patartumete tada man jas laikyt? uzpilti karstu marinatu,leisti atvesti ir i saldytuva kazkaip dar man cia "zalia" viskas..
o kam i saldytuva?
jei uzmarinuosi ir uzsuksi taigi laikysis kelias dienas o jei nertingi gali pasterizuoti ir garantuotai laikysis, o ir pavirs siek tiek, suminkstes labiau, marinatu issigers geriau
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 23, 15:57)
o kam i saldytuva?
jei uzmarinuosi ir uzsuksi taigi laikysis kelias dienas o jei nertingi gali pasterizuoti ir garantuotai laikysis, o ir pavirs siek tiek, suminkstes labiau, marinatu issigers geriau
jei uzmarinuosi ir uzsuksi taigi laikysis kelias dienas o jei nertingi gali pasterizuoti ir garantuotai laikysis, o ir pavirs siek tiek, suminkstes labiau, marinatu issigers geriau
nu i saldytuva galvojau del to,kad gal rugt nepradetu (kvailele as )
o kaip tu pasterizuoji? mazdaug isivaizduoju as,bet kol nenugrybavau tai paklausiu profiu
QUOTE(aguonele @ 2008 10 23, 15:02)
nu i saldytuva galvojau del to,kad gal rugt nepradetu (kvailele as )
o kaip tu pasterizuoji? mazdaug isivaizduoju as,bet kol nenugrybavau tai paklausiu profiu
o kaip tu pasterizuoji? mazdaug isivaizduoju as,bet kol nenugrybavau tai paklausiu profiu
nesu as profe... pirma kart marinavau irgi, bet nenusivyliau, kitais metais irgi dvigubai varysiu... reiks is anksto stiklainius rinkt
pasterizuoju taip... i puodo dugna idedu virtuvini ranksluostuka, tam, kad stiklainiai tarpusavyje nebarsketu verdant, dedu stiklainius, patartina vienodo dydzio, kad vandens lygis butu vienodas ir ipilu 1/3 vandens, nuo uzvirimo paverdu 20 min. ir psio!
nu aciu tau labai , ryt pirksiu stiklainiu ir bandysiu
QUOTE(aguonele @ 2008 10 23, 15:31)
nu aciu tau labai , ryt pirksiu stiklainiu ir bandysiu
i sveikata
sekmes darbuojantis, lauksim ataskaitos
Niu tai ilendu cia vel noredama padekoti uz labai vykusi marinavimo recepta Siandien atsidarem stiklaini ir likom suzaveti jau labai skanu,aciu nuosirdziai
tikrai paprikos su medumi laaabai skanios...seilės teka vien atsiminus skoni...laukiu nesulaukiu kada vėl galėsiu koncervuot...Ačiū už receptėli...
Aš lauksiu,kai turguose jau pigios bus,irgi reiks žiemai vėl atsargų