Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

ir aš dariau paprikas su medumi smile.gif ačiū už receptėlį Agniskai 4u.gif nu labai jau skanios,žiemai tikrai neužteks blush2.gif kitais metais darysiu dvigubai daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2008 10 22, 21:19)
ir aš dariau paprikas su medumi smile.gif ačiū už receptėlį Agniskai 4u.gif nu labai jau skanios,žiemai tikrai neužteks blush2.gif kitais metais darysiu dvigubai daugiau smile.gif

as irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2008 10 22, 22:19)

QUOTE(Buzyte @ 2008 10 22, 23:51)

Džiaugiuosi merginos 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisiskaitinejau,prisiziurinejau karsta.gif ir uzsimaniau uzsimarinuoti papriku ,bet as noreciau jau po poros dienukiu valgyti.kaip patartumete tada man jas laikyt? uzpilti karstu marinatu,leisti atvesti ir i saldytuva g.gif kazkaip dar man cia "zalia" viskas.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 23, 14:49)
Prisiskaitinejau,prisiziurinejau karsta.gif  ir uzsimaniau uzsimarinuoti papriku ,bet as noreciau jau po poros dienukiu valgyti.kaip patartumete tada man jas laikyt? uzpilti karstu marinatu,leisti atvesti ir i saldytuva  g.gif kazkaip dar man cia "zalia" viskas.. verysad.gif

o kam i saldytuva?

jei uzmarinuosi ir uzsuksi taigi laikysis kelias dienas mirksiukas.gif o jei nertingi gali pasterizuoti ir garantuotai laikysis, o ir pavirs siek tiek, suminkstes labiau, marinatu issigers geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 23, 15:57)
o kam i saldytuva?

jei uzmarinuosi ir uzsuksi taigi laikysis kelias dienas  mirksiukas.gif o jei nertingi gali pasterizuoti ir garantuotai laikysis, o ir pavirs siek tiek, suminkstes labiau, marinatu issigers geriau  mirksiukas.gif

nu i saldytuva galvojau del to,kad gal rugt nepradetu doh.gif (kvailele as biggrin.gif )
o kaip tu pasterizuoji? mazdaug isivaizduoju as,bet kol nenugrybavau tai paklausiu profiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 23, 15:02)
nu i saldytuva galvojau del to,kad gal rugt nepradetu  doh.gif (kvailele as  biggrin.gif )
o kaip tu pasterizuoji? mazdaug isivaizduoju as,bet kol nenugrybavau tai paklausiu profiu  mirksiukas.gif

nesu as profe... pirma kart marinavau irgi, bet nenusivyliau, kitais metais irgi dvigubai varysiu... reiks is anksto stiklainius rinkt lotuliukas.gif

pasterizuoju taip... i puodo dugna idedu virtuvini ranksluostuka, tam, kad stiklainiai tarpusavyje nebarsketu verdant, dedu stiklainius, patartina vienodo dydzio, kad vandens lygis butu vienodas ir ipilu 1/3 vandens, nuo uzvirimo paverdu 20 min. ir psio! mirksiukas.gif
Atsakyti
nu aciu tau labai oro_buckis.gif , ryt pirksiu stiklainiu ir bandysiu
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 10 23, 15:31)
nu aciu tau labai  oro_buckis.gif , ryt pirksiu stiklainiu ir bandysiu

mirksiukas.gif i sveikata

sekmes darbuojantis, lauksim ataskaitos biggrin.gif
Atsakyti
Niu tai ilendu cia vel noredama padekoti uz labai vykusi marinavimo recepta thumbup.gif Siandien atsidarem stiklaini ir likom suzaveti wub.gif wub.gif jau labai skanu,aciu nuosirdziai 4u.gif
Atsakyti
tikrai paprikos su medumi laaabai skanios...seilės teka vien atsiminus skoni...laukiu nesulaukiu kada vėl galėsiu koncervuot...Ačiū už receptėli...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 08 rugpjūčio 2009 - 22:51
Aš lauksiu,kai turguose jau pigios bus,irgi reiks žiemai vėl atsargų drinks_cheers.gif
Atsakyti