Įkraunama...
Įkraunama...

Marinuotos paprikos

QUOTE(Nerytė @ 2008 10 14, 09:48)
as is akies dejau.... juk nesvaru kiek reikia... tiesiog sudedu paprikas ir uzpilu marinatu, marinato uztenka mazdaug 2-3 stiklainiams. papriku neblansiruoju

o ka reiskia Blansiruoti blush2.gif
o mano paprikos pg AGNISKOS recepta kaip visiems patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 14, 12:06)
o ka reiskia Blansiruoti  blush2.gif
o mano paprikos pg  AGNISKOS recepta kaip visiems patinka thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snail: 15 spalio 2008 - 15:58
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 14, 12:06)
o ka reiskia Blansiruoti  blush2.gif
o mano paprikos pg  AGNISKOS recepta kaip visiems patinka thumbup.gif

blansiruoti reikia nuplikyti karstu vandeniu.... blansiruojami yra dazniausiai pomidorai, kad po to lengvai nusiluptu odele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 10 15, 19:06)
blansiruoti reikia nuplikyti karstu vandeniu.... blansiruojami yra dazniausiai pomidorai, kad po to lengvai nusiluptu odele  mirksiukas.gif

Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 15, 21:37)

mirksiukas.gif i sveikata
Atsakyti
o aš saviškes paprikas su medum - vieną 3 l stiklainį ir 800 gr jau išpyliau, rūgti opradėjo... doh.gif O dariau viską pagal receptą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 10 17, 08:59)
o aš saviškes paprikas su medum - vieną 3 l stiklainį ir 800 gr jau išpyliau, rūgti opradėjo...  doh.gif  O dariau viską pagal receptą...  verysad.gif

unsure.gif gsal stiklainius blogai isplovei, o gal uzdarei nesandariai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 10 17, 10:59)
o aš saviškes paprikas su medum - vieną 3 l stiklainį ir 800 gr jau išpyliau, rūgti opradėjo...  doh.gif  O dariau viską pagal receptą...  verysad.gif

Kaip keista,net neįsivaizduoju,kodėl taip galėjo nutikti? g.gif Gal pas Jus to vandens nuo paprikų stiklainy gavosi daugiau nei marinato?Hmmm g.gif
Atsakyti
atsidariau ir as siemetines marinuotas paprikas su medum wub.gif turbut nesulauks ziemos doh.gif
Atsakyti
Maniske paprika kur likus nuo pernai metu,tai kazkokia karti pasidare,nesupratau tik kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(malyna @ 2008 10 21, 14:39)
Maniske paprika kur likus nuo pernai metu,tai kazkokia karti pasidare,nesupratau tik kodel g.gif

tai gal nedanokusi buvo,nes zalios turi kartoko prieskonio
gaminant koki darzoviu troskini gal butu ir visai nieko
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 10 22, 16:40)
tai gal nedanokusi buvo,nes zalios turi kartoko prieskonio
gaminant koki darzoviu troskini gal butu ir visai nieko

kaip suprantu tik pernykstes apkarto, o kai valge tais metais tai ok buvo... g.gif
Atsakyti