Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

Mano nuomonė yra tokia, kad mūsų tautai netinka primesta svetima numerologija...Lietuviai turėjo savą numerologiją, globojamą deivio Suvijaus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 24, 12:11)
Atleisk, bet naivi esi ir tiek...Vaikų gimimas būna nuspręstas sekundės tikslumu...Tau duota tik iliuzija, kad tu kažką gali rinktis...Na, galėsi pasirinkti, kaip apsirengus gimdysi smile.gif

na šiaip ir man dabar labai įdomu pasidarė ax.gif , man teko rinktis tarp dviejų datų tarp 2007-06-16 vakaro ir tarp 2007-06-17 ryto , pasirinkau 16 dienos vakarą, nes pagalvojau ,kad po operacijos norėsim naktį ilsėtis ax.gif , nors labai labai ilgai svarsčiau, nes man iš esmės pats skaičius 7 gražesnis nei 6 , bet gavosi kaip gavosi , šiaip labai įdomi būtų Jūsų nuomonė
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 26, 00:49)
na šiaip ir man dabar labai įdomu pasidarė  ax.gif , man teko rinktis tarp dviejų datų tarp 2007-06-16 vakaro  ir tarp 2007-06-17 ryto , pasirinkau 16 dienos vakarą, nes pagalvojau ,kad po operacijos norėsim naktį ilsėtis  ax.gif , nors labai labai ilgai svarsčiau, nes man iš esmės pats skaičius 7 gražesnis nei 6 , bet gavosi kaip gavosi , šiaip labai įdomi būtų Jūsų nuomonė

Ir dėl noro pamiegoti išrinkai vaikui karmos išpirkimo dieną smile.gif Matyt, taip turėjo būti smile.gif Ir gyvenimo kelią 4-uką smile.gif
Pamenu, kaip nenorėjau, kad sūnus gimtų 13-ą dieną, nors tada dar nežinojau kodėl, bet mūsų norai ne visada vykdomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 26, 12:21)
Ir dėl noro pamiegoti išrinkai vaikui karmos išpirkimo dieną smile.gif Matyt, taip turėjo būti smile.gif Ir gyvenimo kelią 4-uką smile.gif
Pamenu, kaip nenorėjau, kad sūnus gimtų 13-ą dieną, nors tada dar nežinojau kodėl, bet mūsų norai ne visada vykdomi smile.gif

kaip nudžiuginai, wub.gif , nes vis graužiausi dėl ne itin patinkančio skaičiaus blush2.gif , čia viskas iš nežinojimo, bet negali gi žmogus viską mokėti ir viską žinoti, o čia 4 tai gerai , nu aš kaip kokia iškritusi iš dangaus, bet va užklydau čia ir visai sudomino mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 26 sausio 2010 - 13:02
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 26, 13:00)
kaip nudžiuginai,  wub.gif , nes vis graužiausi dėl ne itin patinkančio skaičiaus  blush2.gif , čia viskas iš nežinojimo, bet negali gi žmogus viską mokėti ir viską žinoti, o čia 4 tai gerai , nu aš kaip kokia iškritusi iš dangaus, bet va užklydau čia ir visai sudomino mane  blush2.gif

Čia skonio reikalas tie skaičiai...Man labiau patinka 6, 7, 9, 33...Juk blogų skaičių nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2006 01 17, 22:37)
Kadangi dabar paskendusi as sitoame uzsiemime ar yra dar megeju?
Ar randate kur rimtesniu knygu ir kur ?
kKadangi dabar laiko isvis nera , jei kas nores po menesiuko galesiu nemokamai sudaryt zmogaus gimties datos koda ir grafika smile.gif ( papsakot bandyt apie jus )  lotuliukas.gif

koks tai butu grafikas?

Papildyta:
QUOTE(renax @ 2006 01 17, 22:37)
Kadangi dabar paskendusi as sitoame uzsiemime ar yra dar megeju?
Ar randate kur rimtesniu knygu ir kur ?
kKadangi dabar laiko isvis nera , jei kas nores po menesiuko galesiu nemokamai sudaryt zmogaus gimties datos koda ir grafika smile.gif ( papsakot bandyt apie jus )  lotuliukas.gif

koks tai grafikas? ir kas tai yra gimties kodas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 22, 18:37)
2010+06+11/ 11
2010+06+14/ 14/5

Aš rinkčiausi pirmą datą. Tik kad dar labai labai toli  mirksiukas.gif

Kodel? Kaip Jus nusprendete?
Atsakyti
QUOTE(loge @ 2010 05 27, 03:17)
Kodel? Kaip Jus nusprendete?

Mano pačios gyvenimo kelio skaičius 33; žinau, kad gerai dar yra 22, 11, nes aukštesnės vibracijos nei 4 ar 2. Dar vienas pliusas- gyvenimo kelio skaičius sutaptų su gimimo dienos skaičiumi, kuris parodo būdą, kaip tuo gyvenimo keliu eiti. Tai nėra individualisto kelias.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 06:48)
Mano pačios gyvenimo kelio skaičius 33; žinau, kad gerai dar yra 22, 11, nes aukštesnės vibracijos nei 4 ar 2. Dar vienas pliusas- gyvenimo kelio skaičius sutaptų su gimimo dienos skaičiumi, kuris parodo būdą, kaip tuo gyvenimo keliu eiti. Tai nėra individualisto kelias.

Mielai diskutosiu.
Numerologija pazenge daug daugiau, nei likimo skaicius.
reiketu nagrineti ir Pitagoro kvadrata, ir gimimo shema.
Kad apskaiciuoti vaikelio gimimo data, reiktu nagrineti ir tevu duomenis. smile.gif
Siuo atveju, nezinant tevu duomenu, gerai apskaiciuoti neimanoma,
Ir dar. Baisu, kad daktarai sprendzia, kada vaikui ateiti i si pasauli. O jei jie suklido pora dienu, ir vaikelis butu panorejes gimti kokia 15d? Ir tai nebutu sekmadienis...
Zodziu truksta... Palinkekime, kad viskas ivyktu sekmingai. Manau bus taip, kaip turi buti...
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 26, 13:08)
Čia skonio reikalas tie skaičiai...Man labiau patinka 6, 7, 9, 33...Juk blogų skaičių nėra  ax.gif

taip, blogu skaiciu nera
esme tame, kad geriausia nagrineti skaiciu derini, gauni daugiau info.

Atsakyti
Visgi manau, kad jei ir medikai nusprendžia, kada vaikui gimti, tai jau buvo nulemta iš aukščiau...Juk nė vienas plaukas nuo mūsų galvos nenukrenta be Dievo valios...
Baigiau numerologijos trumpus kurselius, bet manęs tai nesudomino...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 27, 16:42)
Visgi manau, kad jei ir medikai nusprendžia, kada vaikui gimti, tai jau buvo nulemta iš aukščiau...Juk nė vienas plaukas nuo mūsų galvos nenukrenta be Dievo valios...
Baigiau numerologijos trumpus kurselius, bet manęs tai nesudomino...

Tikiu. Kur baigete? Irgi " Du pasauliai"?
Atsakyti
QUOTE(loge @ 2010 05 27, 19:50)
Tikiu. Kur baigete? Irgi " Du pasauliai"?

Taip. Labai neįdomiai dėstė.
Atsakyti