Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

Sveiki, man ir iskilo klausimas, tai gal kas suprantat apie skaiciukus galetu patart smile.gif Laukiuosi ir man yra numatomas planinis cezaris. Kai kalbejau su daktaru jis man pasake, kad man gimdyt reiketu birzelio 13d, bet 13d iseina sekmadienis tai jie planiniu operaciju savaitgali nedaro ir sake galiu pati pasirinkt ar 06.11d ar 06.14d Kuria data patartumete rinktis? Aisq gali but ir taip , kad vaikelis pats nuspres, kad nori ateit anksciau, bet jei ne tai ar yra koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 01 21, 18:23)
Sveiki, man ir iskilo klausimas, tai gal kas suprantat apie skaiciukus galetu patart smile.gif Laukiuosi ir man yra numatomas planinis cezaris. Kai kalbejau su daktaru jis man pasake, kad man gimdyt reiketu birzelio 13d, bet 13d iseina sekmadienis tai jie planiniu operaciju savaitgali nedaro ir sake galiu pati pasirinkt ar 06.11d ar 06.14d Kuria data patartumete rinktis? Aisq gali but ir taip , kad vaikelis pats nuspres, kad nori ateit anksciau, bet jei ne tai ar yra koks skirtumas?

2010+06+11/ 11
2010+06+14/ 14/5

Aš rinkčiausi pirmą datą. Tik kad dar labai labai toli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 22, 20:37)
2010+06+11/ 11
2010+06+14/ 14/5

Aš rinkčiausi pirmą datą. Tik kad dar labai labai toli  mirksiukas.gif

Aiu uz issakyta nuomone smile.gif 4u.gif Seip mane ir kazkodel traukia prie 11d, bet gal maziuke pati nuspres kada, o jei ne tai mamyte pades smile.gif
Atsakyti
Pats klausimas pateiktas gan keistai, nes neaisku, ko tikimasi is tos gimimo dienos datos smile.gif Bet kuriuo atveju neverta jos taip sureiksminti, nes blogu skaiciu kaip ir nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 22 sausio 2010 - 22:08
QUOTE(Chouchou @ 2010 01 22, 21:48)
Pats klausimas pateiktas gan keistai, nes neaisku, ko tikimasi is tos gimimo dienos datos  smile.gif Bet kuriuo atveju neverta jos taip sureiksminti, nes blogu skaiciu kaip ir nera 4u.gif

Tiesiog mama nori perspjauti Dievulį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 23, 17:42)
Tiesiog mama nori perspjauti Dievulį  mirksiukas.gif

smile.gif perspjauti as nieko nenoriu tik domiuosi, kaip girdejau vardai turi reiksme tai gal ir gimimo data kazka gali reikst. Tiesiog pasidomejau, jei man bus suteikta galimybe nuspresti kada tai kodel nepasirinkus geresni varianta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 01 23, 23:37)
smile.gif perspjauti as nieko nenoriu tik domiuosi, kaip girdejau vardai turi reiksme  tai gal ir gimimo data kazka gali reikst. Tiesiog pasidomejau, jei man bus suteikta galimybe nuspresti kada tai kodel nepasirinkus geresni varianta wink.gif

Atleisk, bet naivi esi ir tiek...Vaikų gimimas būna nuspręstas sekundės tikslumu...Tau duota tik iliuzija, kad tu kažką gali rinktis...Na, galėsi pasirinkti, kaip apsirengus gimdysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 01 24, 14:11)
Atleisk, bet naivi esi ir tiek...Vaikų gimimas būna nuspręstas sekundės tikslumu...Tau duota tik iliuzija, kad tu kažką gali rinktis...Na, galėsi pasirinkti, kaip apsirengus gimdysi smile.gif

Tai jei vaikelis neskuba ateiti i si pasauli ir pvz: as pasirenku 11d, o ne 14d ir operacija padaroma 11d tai taip iseina, kad taip jau ir buvo suplanuota is auksciau, o mano pasirinkimas tik sutapo su aukstesniojo norais?

O tai kam tada cia ziuri kada geriau kelt vestuves ar vykt i keliones, jei visos datos geros, skaiciu blogu nera? Kam tada isvis ta numerologija datoms?
Prisipazinsiu nieko apie ja nenusimanau, bet kadangi matau, kad zmones klausia ir renkasi kazkokias datas tai galvojau , o kuom mano klausimas durnesnis? smile.gif
Atsakyti
Man atrodo nėra reikalo sukt galvos dėl datos, ką ten žinai gal gali būt ir neplaninis cezaris.Bent jau aš tai sakau sau, kad įvyksta taip kaip gali būt geriausiai.Dabar džiaukis nešiojanti gyvybę po širdim ir rūpinkis savim.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 01 24, 13:25)
O tai kam tada cia ziuri kada geriau kelt vestuves ar vykt i keliones, jei visos datos geros, skaiciu blogu nera? Kam tada isvis ta numerologija datoms?
Prisipazinsiu nieko apie ja nenusimanau, bet kadangi matau, kad zmones klausia ir renkasi kazkokias datas tai galvojau , o kuom mano klausimas durnesnis? smile.gif

Numerologine analize nera ta pati horoskopo sudarymui. Palanki data kazkokiam ivykiui nustatoma konkreciam zmogui. Siuo atveju nesuprantama kokiam zmogui data turi buti palanki: Jums? Vaikeliui? Jeigu domina kuri diena palanki Jums-nepateikete savo gimimo datos. Kas liecia vaikelio gimima- nemanau, kad kas nors gali is salies pasakyti - si diena paciam vaikeliui gimti palanki, o si ne, -tai jau ne Numerologijos sritis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 24 sausio 2010 - 19:18
QUOTE(Chouchou @ 2010 01 24, 18:53)
  Kas liecia vaikelio gimima- nemanau, kad kas nors gali is salies pasakyti - si diena  paciam vaikeliui gimti palanki, o si ne, -tai jau ne Numerologijos sritis.

Va būtent... Vestuvių data ar vykimas į kelionę gi nėra tas pats, kas naujo žmogaus su savo skolų kraitele atėjimas į šį pasaulį ax.gif
Atsakyti
Mane domino data del vaikelio.

Aciu visiems uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti