Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

QUOTE(mergytea1 @ 2008 10 23, 22:10)
Gale laiško rašoma: Jūsų laukia nuostabi ateitis. Jums rašė ta patį??? Beje dar buvo laiške paminėta, jog laukia kelionė ir nauji horizontai. Ar pas Jus yra panašumu laiške?

Taip, lygiai tą patį smile.gif Bet vis vien mūsų juk laukia puiki ateitis wub.gif
Atsakyti
Gavau emailą, kad antradienį (spalio 28 d.) bus kažkoks svarbus įvykis mano gyvenime, taigi turiu laukti naujienų g.gif Ar ir jūs tokius pranešimus gavote?
Atsakyti
kažkada domėjaus, buvau nusipirkus knygą, bet kad niekas ten man nesutapo, kai testus dariaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 26, 23:31)
Gavau emailą, kad antradienį (spalio 28 d.) bus kažkoks svarbus įvykis mano gyvenime, taigi turiu laukti naujienų g.gif Ar ir jūs tokius pranešimus gavote?

Darosi idomiau, nes as tokio pranesimo negavau g.gif Nagi pasidalink ispudziais ar ivyko kas ta 28 dienele?
Atsakyti
QUOTE(mergytea1 @ 2008 10 29, 20:11)
Darosi idomiau, nes as tokio pranesimo negavau  g.gif  Nagi pasidalink ispudziais ar ivyko kas ta 28 dienele?

Buvo didžiausias nusivylimas, kad keitė SM nikus ir mano nepakeitė, nes jau buvo keistas prieš mažiau nei 6 mėn verysad.gif biggrin.gif Daugiau nieko biggrin.gif Ai, dar neįtikėtinai anksti atsikėliau ir diena užtai buvo ilga biggrin.gif

Įdomiai, kad čia tik man, gaila, kad ištryniau ir normaliai neįsiskaičiau, galvojau, kad čia visiems siuntinėja doh.gif
Atsakyti
Ką tik pasitikrinau emailą ir radau žinutę:

Hi there Lane, I've been looking over some of the numerology readings I've recently done and I couldn't help but notice that you were born on January 1, 19xx. That's very interesting! In fact, if this is your correct birth date, there is something I have to get off my chest before I explode!

Ir tam, kad tą kažką neįtikėtino gaučiau, reikia susimokėt. smile.gif Labai patraukliai parašė, bet aš niekad nemokėčiau už tokius gimimo datos nagrinėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 23:07)
Ką tik pasitikrinau emailą ir radau žinutę:

Hi there Lane, I've been looking over some of the numerology readings I've recently done and I couldn't help but notice that you were born on January 1, 19xx. That's very interesting! In fact, if this is your correct birth date, there is something I have to get off my chest before I explode!

Ir tam, kad tą kažką neįtikėtino gaučiau, reikia susimokėt. smile.gif Labai patraukliai parašė, bet aš niekad nemokėčiau už tokius gimimo datos nagrinėjimus.

Šį ryt gavau lygiai ta pati, išskyrus, kad gimimo data mano lotuliukas.gif žodiu nebegaiškime laiko skaitydamos vėjus, o jei skaitysi toliau papasakok ir man, nes man atitinka tavo asmenybės aprašymas biggrin.gif
Atsakyti
Gavau laišką pavadinimu ` One last chance Lane ...‏ `

Hi there Lane, I'm sitting here by my computer still waiting for your response to my last email. I'm wondering if you received it, it's a very important email.

biggrin.gif

Linksma.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 31, 18:19)
Gavau laišką pavadinimu ` One last chance Lane ...‏ `

Hi there Lane, I'm sitting here by my computer still waiting for your response to my last email. I'm wondering if you received it, it's a very important email.

biggrin.gif

Linksma.

...., this is scary!

By just knowing your name and date of birth, I can tell you things
about yourself, your relationships, and even your future that will
blow your mind. Numerology can be so accurate, it's a little scary
at first!

Tokio negavai? biggrin.gif

Aš tokio kur tu gavai negavau schmoll.gif žiūrim toliau ax.gif
Atsakyti
Gavau tokį anksčiau, greitai ir tokį kaip mano gausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2006 01 30, 09:46)
Vien numerologijos pagalba vestuviu datos neimanoma parinkti. Reikia atsizvelgti i daugeli aspektu - i menulio padeti, i menulio diena ir kitas konfiguracijas.

Niekaip negaliu Jums zinutes parasyti prisipildziusi visa dezute g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2009 10 05, 14:42)
Niekaip negaliu Jums zinutes parasyti prisipildziusi visa dezute g.gif  4u.gif

seip gal nelabai jai ir berupi ta vestuviu data, nes ta zinute 2006m tai gal jau ir susituoke, o gal ir ne wink.gif
Atsakyti