Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

Dekui, reikes laiko turint atidziau pasidometi matomais skaiciais 4u.gif
Atsakyti
As dabar nepamenu tiksliai, as siunciausi is kazkokio puslapio, reikejo surasyt savo duomenis ir gavau toki kaip aprasyma. Kas skaitote angliskai , galeciau pasidalint blush2.gif
Atsakyti
Gali mestelti info bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 20, 22:12)
Gali mestelti info bigsmile.gif

Zinoma negi gaila 4u.gif
http://numerologist.com/

Tai ka gavau labai idomu ir labai atitiko, iki siol saugau savo email dezutej(nemoku nukopinti i kompa) .

Tiesa ten reikia irasyt savo gimimo liudijimo varda ir pavarde( cia kas istekejusios)
Sekmes kas naudosis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 20 spalio 2008 - 22:27
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 20, 23:24)
Zinoma negi gaila 4u.gif
Tai ka gavau labai idomu ir labai atitiko, iki siol saugau savo email dezutej(nemoku nukopinti i kompa) .

Tiesa ten reikia irasyt savo gimimo liudijimo varda ir pavarde( cia kas istekejusios)

Super thumbup.gif Pirmas skaičius tiksliai apibūdino mane be jokių klaidų. Su vardu yra problemų (nelabai aišku, koks tas mano vardas kol kas), tai ir nelabai tikslus aprašymas.
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 20, 23:24)
Zinoma negi gaila 4u.gif

Čia tarsi pamokos, kaip aš supratau, per kiekviena laiška kažka atskleidžia apie tave. Užsiregistravau ir aš ten, gavau laiškutį, jog išsamesnę info apie savo skaičius gausiu penktadieni..
Atsakyti
Man tik įdomu, ar antras laiškas kiekvienam atskirai ruošiamas ar irgi vienas iš šablonų siunčiamas g.gif

Mano prasideda taip:

I've been looking a little deeper at your numerology chart Lane, and here is what I have found:
I see you floating in a sea of endless time - great vistas and afeeling of lifetimes behind and ahead of you. I get the feeling ofurgency with you Lane, things that must be done, lessons that must be experienced. I sense the rhythm of life, thecycles we all experience...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 23 spalio 2008 - 15:41
QUOTE(Sufi @ 2008 10 23, 16:40)
Man tik įdomu, ar antras laiškas kiekvienam atskirai ruošiamas ar irgi vienas iš šablonų siunčiamas g.gif

Mano prasideda taip:

I've been looking a little deeper at your numerology chart Lane, and here is what I have found:
I see you floating in a sea of endless time - great vistas and afeeling of lifetimes behind and ahead of you. I get the feeling ofurgency with you Lane, things that must be done, lessons that must be experienced. I sense the rhythm of life, thecycles we all experience...

Štai mano:

I've been looking a little deeper at your numerology chart
Vanda, and here is what I have found:

I see you floating in a sea of endless time - great vistas and a
feeling of lifetimes behind and ahead of you. I get the feeling of
urgency with you Vanda, things that must be done,
lessons that must be experienced. I sense the rhythm of life, the
cycles we all experience.

lotuliukas.gif žodžiu, akių dumimas smile.gif mano draugas pagal gimimo data toks pat skaičiukas kaip ir aš, bet esame toli gražu nevienodi, dar ir kaip skirtingi.. Na bet supratau, jog čia taip pat įtakoja vardas bei pavardė.

Gale laiško rašoma: Jūsų laukia nuostabi ateitis. Jums rašė ta patį??? Beje dar buvo laiške paminėta, jog laukia kelionė ir nauji horizontai. Ar pas Jus yra panašumu laiške?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergytea1: 23 spalio 2008 - 21:18
QUOTE(mergytea1 @ 2008 10 23, 22:10)
lotuliukas.gif  žodžiu, akių dumimas smile.gif mano draugas pagal gimimo data toks pat skaičiukas kaip ir aš, bet esame toli gražu nevienodi, dar ir kaip skirtingi.. Na bet supratau, jog čia taip pat įtakoja vardas bei pavardė.

Ech, viskas aišku... Bet parašyta tikrai labai puikiai ir įkvepiančiai, tiesiog pagalvoji, koks tu nuostabus, išskirtinis, ypatingas žmogus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 23, 21:13)
Ech, viskas aišku... Bet parašyta tikrai labai puikiai ir įkvepiančiai, tiesiog pagalvoji, koks tu nuostabus, išskirtinis, ypatingas žmogus wub.gif

bigsmile.gif O juk svarbiausia tiket jog tu ypatingas ir viskas bus ciki tavo gyvenime blush2.gif Gi svarbiausia vaidmeni zaidzia musu smegenys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 23, 22:18)
bigsmile.gif  O juk svarbiausia tiket jog tu ypatingas ir viskas bus ciki tavo gyvenime blush2.gif Gi svarbiausia vaidmeni zaidzia musu smegenys blush2.gif

Tai va, aš sakiau visgi atsispausdinsiu ir man labiausiai patikusias mintis išsiryškinsiu. rolleyes.gif Kad sau įkomponuočiau į smegenis biggrin.gif Visgi gera idėja tokiu būdu tiekti žmonėms pasitikėjimą savimi bigsmile.gif
Atsakyti
Smegenys atlieka mastanti darba, bet ateitis ir pan. valdo mūsų pasamonė. Mes žinome daugiau nei numanome patys, tam žinojimui reikia lavinti save...
Atsakyti