As dabar nepamenu tiksliai, as siunciausi is kazkokio puslapio, reikejo surasyt savo duomenis ir gavau toki kaip aprasyma. Kas skaitote angliskai , galeciau pasidalint
QUOTE(Hottea @ 2008 10 20, 22:12)
Gali mestelti info
Zinoma negi gaila
http://numerologist.com/
Tai ka gavau labai idomu ir labai atitiko, iki siol saugau savo email dezutej(nemoku nukopinti i kompa) .
Tiesa ten reikia irasyt savo gimimo liudijimo varda ir pavarde( cia kas istekejusios)
Sekmes kas naudosis
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 20, 23:24)
Zinoma negi gaila
Tai ka gavau labai idomu ir labai atitiko, iki siol saugau savo email dezutej(nemoku nukopinti i kompa) .
Tiesa ten reikia irasyt savo gimimo liudijimo varda ir pavarde( cia kas istekejusios)
Sekmes kas naudosis
Sekmes kas naudosis
Super Pirmas skaičius tiksliai apibūdino mane be jokių klaidų. Su vardu yra problemų (nelabai aišku, koks tas mano vardas kol kas), tai ir nelabai tikslus aprašymas.
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 20, 23:24)
Zinoma negi gaila
Sekmes kas naudosis
Sekmes kas naudosis
Čia tarsi pamokos, kaip aš supratau, per kiekviena laiška kažka atskleidžia apie tave. Užsiregistravau ir aš ten, gavau laiškutį, jog išsamesnę info apie savo skaičius gausiu penktadieni..
Man tik įdomu, ar antras laiškas kiekvienam atskirai ruošiamas ar irgi vienas iš šablonų siunčiamas
Mano prasideda taip:
I've been looking a little deeper at your numerology chart Lane, and here is what I have found:
I see you floating in a sea of endless time - great vistas and afeeling of lifetimes behind and ahead of you. I get the feeling ofurgency with you Lane, things that must be done, lessons that must be experienced. I sense the rhythm of life, thecycles we all experience...
Mano prasideda taip:
I've been looking a little deeper at your numerology chart Lane, and here is what I have found:
I see you floating in a sea of endless time - great vistas and afeeling of lifetimes behind and ahead of you. I get the feeling ofurgency with you Lane, things that must be done, lessons that must be experienced. I sense the rhythm of life, thecycles we all experience...
QUOTE(Sufi @ 2008 10 23, 16:40)
Man tik įdomu, ar antras laiškas kiekvienam atskirai ruošiamas ar irgi vienas iš šablonų siunčiamas
Mano prasideda taip:
Mano prasideda taip:
Štai mano:
I've been looking a little deeper at your numerology chart
Vanda, and here is what I have found:
I see you floating in a sea of endless time - great vistas and a
feeling of lifetimes behind and ahead of you. I get the feeling of
urgency with you Vanda, things that must be done,
lessons that must be experienced. I sense the rhythm of life, the
cycles we all experience.
žodžiu, akių dumimas mano draugas pagal gimimo data toks pat skaičiukas kaip ir aš, bet esame toli gražu nevienodi, dar ir kaip skirtingi.. Na bet supratau, jog čia taip pat įtakoja vardas bei pavardė.
Gale laiško rašoma: Jūsų laukia nuostabi ateitis. Jums rašė ta patį??? Beje dar buvo laiške paminėta, jog laukia kelionė ir nauji horizontai. Ar pas Jus yra panašumu laiške?
QUOTE(mergytea1 @ 2008 10 23, 22:10)
žodžiu, akių dumimas mano draugas pagal gimimo data toks pat skaičiukas kaip ir aš, bet esame toli gražu nevienodi, dar ir kaip skirtingi.. Na bet supratau, jog čia taip pat įtakoja vardas bei pavardė.
Ech, viskas aišku... Bet parašyta tikrai labai puikiai ir įkvepiančiai, tiesiog pagalvoji, koks tu nuostabus, išskirtinis, ypatingas žmogus
QUOTE(Sufi @ 2008 10 23, 21:13)
Ech, viskas aišku... Bet parašyta tikrai labai puikiai ir įkvepiančiai, tiesiog pagalvoji, koks tu nuostabus, išskirtinis, ypatingas žmogus
O juk svarbiausia tiket jog tu ypatingas ir viskas bus ciki tavo gyvenime Gi svarbiausia vaidmeni zaidzia musu smegenys
QUOTE(Paranormali @ 2008 10 23, 22:18)
O juk svarbiausia tiket jog tu ypatingas ir viskas bus ciki tavo gyvenime Gi svarbiausia vaidmeni zaidzia musu smegenys
Tai va, aš sakiau visgi atsispausdinsiu ir man labiausiai patikusias mintis išsiryškinsiu. Kad sau įkomponuočiau į smegenis Visgi gera idėja tokiu būdu tiekti žmonėms pasitikėjimą savimi