Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

Sveiki 4u.gif
Gal kas susidurete su nuliais? Mano abieju vaiku gimimo datose net po 4 nulius, kazi, ka galetu reiksti? g.gif Ir dar idomus sutapimas, nors juos skiria dveji metai, abu jie gime tos pacios valandos intervale - tarp 6 ir 7 val. ryto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 16 rugsėjo 2011 - 16:46
Sveiki, noreciau, kad kas nors man pasakytu (jeigu negaila mirksiukas.gif ), ka galetu reiksti mano gimimo datoje esantys
1-ai du
2-ai keturi
6-ai trys
8-ai du
9-tai-vienas

Dvejetai atseit rodo, kad turiu tarsi energijos pertekliu,kuri galeciau duoti kitiems o trys sesetai rodo, kad galiu buti energetinis vampyras biggrin.gif Tai vat, is kur dabar man zinoti? smile.gif

Beje, pas mano vyra
1-ai- visi penki
2-as tik vienas
6-u is vis nera
8-ai vienas
9-ai- du.
tuos skaiciukus istraukiau is sios svetaines http://www.injan.com...c...dex&lang=lt

Beje, mano gimimo data 1986.04.22, o mano vyro 1983.11.29

Buciau labai dekinga, jeigu kas nors man atsakytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugile: 18 rugsėjo 2011 - 20:26
QUOTE(Jugile @ 2011 09 18, 20:22)
Sveiki, noreciau, kad kas nors man pasakytu (jeigu negaila mirksiukas.gif ), ka galetu reiksti mano gimimo datoje esantys
1-ai du
2-ai keturi
6-ai trys
8-ai du
9-tai-vienas

Dvejetai atseit rodo, kad turiu tarsi energijos pertekliu,kuri galeciau duoti kitiems o trys sesetai rodo, kad galiu buti energetinis vampyras  biggrin.gif  Tai vat, is kur dabar man zinoti?  smile.gif

Beje, pas mano vyra
1-ai- visi penki
2-as tik vienas
6-u is vis nera
8-ai vienas
9-ai- du.
tuos skaiciukus istraukiau is sios svetaines  http://www.injan.com...c...dex&lang=lt

Beje, mano gimimo data 1986.04.22, o mano vyro 1983.11.29
Buciau labai dekinga, jeigu kas nors man atsakytu  smile.gif

Galiu pasakyti, kad Jums vienam su kitu nelengva.
Jei nebus perdetu reikalavimu ir dar kai ko, viesai rasyti negaliu, tai imanoma situacija pagerinti.
Atsakyti
ieskau informacijos ka galetu reiksti persekiojantis skaicius jau kuri laika.keli menesiai pataikau paziureti i laikrodi kai rodo 1:11val arba 11:11 bet dazniausiai 1:11, netgi siuo metu kai ieskojau informacijos pasukau akis i laikroduka bet visai netycia ir ziuriu 1:11.. niekaip neuprantu ka tai reiskia trys vienetai ar ar sudejus kaip skaicius 3gaunasi. Gal i kazka tureciau atkreipti demesi ar kaip perspejimas.,svarbiausia kad situos skaicius pamatau visiskai atsitiktinai,na negalvodama apie tai kad va gal pamatysiu 1:11 smile.gif pradzioje nekreipiau demesio,bet toks jausmas kad sitas skaicius man kazka sako kazka reiskia. Gal turit patirties su tokias dalykais, ar tiesiog ka daugaiu zinot nei as pati,aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 22 rugsėjo 2011 - 19:23
QUOTE(Twinklyte @ 2011 09 22, 19:21)
ieskau informacijos ka galetu reiksti persekiojantis skaicius jau kuri laika.keli menesiai pataikau paziureti i laikrodi kai rodo 1:11val arba 11:11 bet dazniausiai 1:11, netgi siuo metu kai ieskojau informacijos pasukau akis i laikroduka bet visai netycia ir ziuriu 1:11.. niekaip neuprantu ka tai reiskia trys vienetai ar ar sudejus kaip skaicius 3gaunasi. Gal i kazka tureciau atkreipti demesi ar kaip perspejimas.,svarbiausia kad situos skaicius pamatau visiskai atsitiktinai,na negalvodama apie tai kad va gal pamatysiu 1:11 smile.gif pradzioje nekreipiau demesio,bet toks jausmas kad sitas skaicius man kazka sako kazka reiskia. Gal turit patirties su tokias dalykais, ar tiesiog ka daugaiu zinot nei as pati,aciu smile.gif

Paieškok, SM yra visa tema apie tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.
Prisiregistruoju 4u.gif
Reikės paskaityti visą temą smile.gif
Ar kreipetės tokių paslaugų? Kur? Į ką? Kokios kainos?
Ar atitinka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 07 lapkričio 2011 - 11:11
Merginos, gal galit atsakyti-pas mane net septyni 2....
Siaubelis-o pas mano vyrą šeši 2...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mil@na: 07 lapkričio 2011 - 21:31
QUOTE(Mil@na @ 2011 11 07, 21:27)
Merginos, gal galit atsakyti-pas mane net septyni 2....
Siaubelis-o pas mano vyrą šeši 2...

Gal galite visa data parasyti? Domina kur septyni 2.
Atsakyti
o galima komentaro siuo atveju 4u.gif

as:
1 - penki
2 - trys
3 - nera
4 - nera
5 - vienas
6 - vienas
7 - nera
8 - trys
9 - trys