Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

QUOTE(Giedrute:) @ 2011 03 16, 22:01)
sveiki, dariaus likimas.lt naujaji pitagoro kvadrata, tai nebuvo penketu ir raso kad rysio kanalas su subtiliuoju pasauliu uzdaras.. ka tai reiskia??

Negali buti jokio naujojo Pitagoro kvadrato. Naujasis kvadratas priklauso tam, kas ji sukure ir yra visiska nesamone. Padarykite ta pati paskaiciavima pagal klasikini Pitagoro kvadrata, penketo irgi ne bus. O reiskia tai tik tai, kad zmogus nesinauduoja intuicija, neklayso sirdies, ir jo veiksmai nevisada yra logiski
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 18, 13:35)
Įdomu kaip pavyko išsirinkti. Gaila, kad senas komentaras. Turbūt nebeatsakysite g.gif
Man kelis metus toks dalykas tęsėsi, o dabar apstojo, nebepastebiu tokių laiko sutapimų.. Gaila, kad tada tų reikšmių neturėjau
O taippp!! Tikrai yra besidominčių!! Gaila, tik kad temelė tokia mirštanti ax.gif
Mane labiausiai domina galimybė parinkti vestuvių datą pagal skaičiukus. Tai įmanoma? Pasiteisina?

Jei pageidaujate , galiu paskaiciuoti. Salygas zinote.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 18, 16:20)
Įmanoma, bet tinkamos dienos gali tekti laukti ir keletą metų  biggrin.gif

Leiskite nesutikti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 18, 14:35)
Aš irgi dariausi tą pitagoro kvadratą. Man tai nesąmonė visiška, pusė neatitinka, teiginiai vienas kitam prieštarauja schmoll.gif

Ateikite mokytis. Ir pamatysite, kad numerologijos galimybes beribes.
Papildyta:
QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 17, 10:39)
Kad nėra intuicijos, vadinamo šešto pojūčio. Labai nepasikliaučiau šiuo parametru, nes yra kitų ženklų galinčių rodyti, kad intuicija visgi yra. Pvz, pas mane irgi penketų nėra, bet yra intuicijos linija delne ir gyvenime.

Jei delne yra intuicijos linija, jus jauciate ir KLAUSOTE intuicijos, tai ivyko transformacijos, penketukas atsirado.
Mes gyvename, vyksta ivairus pokyciai, ir Pitagoro kvadratas nera tas pats gimimo ir mirties diena.
Numerologija yra labai rimtas mokslas.
Atsakyti
QUOTE(loge @ 2011 05 19, 12:38)
Leiskite nesutikti.  smile.gif

Kai klausiau numerologijos paskaitų, skaičiavau, ar mes su vyru susituokėm tinkamą dieną. Netinkamą. Tada mėginau rasti, kada būtų buvę tinkamiau. Nebepamenu dabar, bet man rodos, kad tą dieną radau tik po trejų metų...
Atsakyti
O man Pitagoro kvadratas nerodo nei vieno 4, bet rodo tris 7.
4 nebuvimas rodo silpna sveikata, o tiek daug 7 reiskia, kad i sia zeme atejau trumpam ir 4 nebuvimas visa tai tik dar labiau sustiprina. Nelabai patiko man tokie aprasymai. O gal juos galima kazkaip kitaip interpretuoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 05 19, 12:52)
O man Pitagoro kvadratas nerodo nei vieno 4, bet rodo tris 7.
4 nebuvimas rodo silpna sveikata, o tiek daug 7 reiskia, kad i sia zeme atejau trumpam ir 4 nebuvimas visa tai tik dar labiau sustiprina. Nelabai patiko man tokie aprasymai. O gal juos galima kazkaip kitaip interpretuoti?  unsure.gif

Mano irgi trys septynetai, bet gyventi planuoju ilgai ir turiningai...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 19, 12:59)
Mano irgi trys septynetai, bet gyventi planuoju ilgai ir turiningai...

Brangiosios. Jeigu taip interpretuoti, tai ir isproteti galima, arba tokia programa surasyti, kad neduok Dieve.
Negalima interpretuoti kiekviena langeli atskirai, i visada reikia prisiminti, kad vyksta transformacijos.K\
Ketvertukas - tai ne tik sveikata. Trys septynetai - tai nuosavos filosofijos zenklas. Ji turi daug psichologu ir psichoterapeutu. O ketvirtuko nebuvimas, kai yra 777 - zenklas, kad zmogus nemegsta lietai mastanciu zmoniu. Kitaip sakant tu, kuriems sunkiai daeina. Visada ziurekite visa eilute. Sekmes

Atsakyti
QUOTE(loge @ 2011 05 19, 14:08)
Brangiosios. Jeigu taip interpretuoti, tai ir isproteti galima, arba tokia programa surasyti, kad neduok Dieve.
Negalima interpretuoti kiekviena langeli atskirai, i visada reikia prisiminti, kad vyksta transformacijos.K\
Ketvertukas - tai ne tik sveikata. Trys septynetai - tai nuosavos filosofijos zenklas. Ji turi daug psichologu ir psichoterapeutu. O ketvirtuko nebuvimas, kai yra 777 - zenklas, kad zmogus nemegsta  lietai mastanciu zmoniu. Kitaip sakant tu, kuriems sunkiai daeina. Visada ziurekite visa eilute. Sekmes

Tokia interpretacija man daug labiau patinka ir yra labai arti tikroves. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima:

Ka reiskia, kada zmogsu turi 1x6? (sesis vienetus)? Zinau, kad despotas, yra tik jo arba jo nuomone, nieko kito neklauso ir t.t. Ka dar galetumete pasakyti? Ir dar - gal yra kokia stebuklinga formule, kaip su tokiu zmogumi bendrauti?

Be to, ar yra tikimybe , kad sis tobulybes siekejas gyvenime labai "nusvils" ir pakeis poziuri i pasauli, ar ir is paskutiniu jegu tvirtins savo teisybes, kad ir kas benutiktu?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2011 06 22, 13:40)
Mergaites, turiu klausima:

Ka reiskia, kada zmogsu turi 1x6? (sesis vienetus)? Zinau, kad despotas, yra tik jo arba jo nuomone, nieko kito neklauso ir t.t. Ka dar galetumete pasakyti? Ir dar - gal yra kokia stebuklinga formule, kaip su tokiu zmogumi bendrauti?

Be to, ar yra tikimybe , kad sis tobulybes siekejas gyvenime labai "nusvils" ir pakeis poziuri i pasauli, ar ir is paskutiniu jegu tvirtins savo teisybes, kad ir kas benutiktu?

Aciu.

Sveiki. Sesi vienetai - tai rusiskai yra labi tinkamas zodis - samodur.
kiek bandeme, niekaip isversti negalejome. Taip, jis turi tik savo tiesas. Stebuklinga formule yra tik viena - besalygine meile.
Transformacijos tokiems zmoniem ivyksta sunkiai. Pabandykite ji apkrauti darbais, kur reikia daugiau atsakomybes ir rupestingumo. Gal taps minkstesnis.
Siaip reikia ziureti visa matrica, nes tokie zmones dazniausia uzsideda kauke tokio stiprolio, nes viduje yra labai jautrus ir pazeidziami, ir nenori to parodyti.
Ginciai ir barniai nieko neduos. Tik meile.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ką asmens Pitagoro kvadrate rodo rodo šeši 2-tai?
Atsakyti
QUOTE(etcetera @ 2011 09 08, 21:04)
Ką asmens Pitagoro kvadrate rodo rodo šeši 2-tai?

Kad jam idealus partneris, kuris dvejetų išvis neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomi tema..pas mane yra 111 ir 999 ka tai gali reiksti?
Cia tie skaiciai kuriu daugiausia
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 08, 21:46)
Įdomi tema..pas mane yra 111 ir 999  ka tai gali reiksti?
Cia tie skaiciai kuriu daugiausia

Viskas priklauso nuo to. kokiu ir kiek kitu skaiciu turite.
Prisiminkite, kad mes gyvename, reiskia vyksta transformacijos, zmogus igauna gyvenimo patirties, keiciasi.

Tarkim 111 galima interpretuoti, kad Jus nesiekiate vadovauti, ir tuo paciu metu nenorite paklusti,
999 - linkusi kerstauti, sunkiai atleidziate nuoskaudas.
Man tai primena " Mano koja tokia, o ranka tokia, ka tai reiskia "

As visada ziuriu visa matrica ir gimimo schema. Tada lengviau tranfsormacijas pastebeti
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 09 08, 21:19)
Kad jam idealus partneris, kuris dvejetų išvis neturi  mirksiukas.gif

Ir vel prisiminkime apie transformacijas.
Tai rodo, kad zmogus turi dideli gyvenimo potenciala, turi keistis labiau uz kitus, kitaip jam gresia zalingi iprociai.
Zmogus be 2 salia jo neduos jam vystytis, nes siurbs jo gyvenimo energija, tada zalingi iprociai neisvengiami.
Atsakyti