QUOTE(Giedrute:) @ 2011 03 16, 22:01)
sveiki, dariaus likimas.lt naujaji pitagoro kvadrata, tai nebuvo penketu ir raso kad rysio kanalas su subtiliuoju pasauliu uzdaras.. ka tai reiskia??
Negali buti jokio naujojo Pitagoro kvadrato. Naujasis kvadratas priklauso tam, kas ji sukure ir yra visiska nesamone. Padarykite ta pati paskaiciavima pagal klasikini Pitagoro kvadrata, penketo irgi ne bus. O reiskia tai tik tai, kad zmogus nesinauduoja intuicija, neklayso sirdies, ir jo veiksmai nevisada yra logiski
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 18, 13:35)
Įdomu kaip pavyko išsirinkti. Gaila, kad senas komentaras. Turbūt nebeatsakysite
Man kelis metus toks dalykas tęsėsi, o dabar apstojo, nebepastebiu tokių laiko sutapimų.. Gaila, kad tada tų reikšmių neturėjau
O taippp!! Tikrai yra besidominčių!! Gaila, tik kad temelė tokia mirštanti
Mane labiausiai domina galimybė parinkti vestuvių datą pagal skaičiukus. Tai įmanoma? Pasiteisina?
Man kelis metus toks dalykas tęsėsi, o dabar apstojo, nebepastebiu tokių laiko sutapimų.. Gaila, kad tada tų reikšmių neturėjau
O taippp!! Tikrai yra besidominčių!! Gaila, tik kad temelė tokia mirštanti
Mane labiausiai domina galimybė parinkti vestuvių datą pagal skaičiukus. Tai įmanoma? Pasiteisina?
Jei pageidaujate , galiu paskaiciuoti. Salygas zinote.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 18, 16:20)
Įmanoma, bet tinkamos dienos gali tekti laukti ir keletą metų
Leiskite nesutikti.
Papildyta:
QUOTE(Ramiele @ 2011 05 18, 14:35)
Aš irgi dariausi tą pitagoro kvadratą. Man tai nesąmonė visiška, pusė neatitinka, teiginiai vienas kitam prieštarauja
Ateikite mokytis. Ir pamatysite, kad numerologijos galimybes beribes.
Papildyta:
QUOTE(Ajurweda @ 2011 03 17, 10:39)
Kad nėra intuicijos, vadinamo šešto pojūčio. Labai nepasikliaučiau šiuo parametru, nes yra kitų ženklų galinčių rodyti, kad intuicija visgi yra. Pvz, pas mane irgi penketų nėra, bet yra intuicijos linija delne ir gyvenime.
Jei delne yra intuicijos linija, jus jauciate ir KLAUSOTE intuicijos, tai ivyko transformacijos, penketukas atsirado.
Mes gyvename, vyksta ivairus pokyciai, ir Pitagoro kvadratas nera tas pats gimimo ir mirties diena.
Numerologija yra labai rimtas mokslas.