Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

QUOTE(loge @ 2010 07 15, 15:23)
Karsta, kitokiu rupesciu turiu. Po 08.15 tikrai bus galima. Ir dar trumpai. Pati minejote, kad 888 nepastovus. Tai tikrai yra taip. Toks zmogus dazniausia plesosi tarp seimos ir darbo. Sekiant karjeros, gali eiti per lavonus, galimas santazas, tada jo seimoje nera. Bet gali grizti i seima, tada darbe jis praranda pozicijas, kas atsiliepia materialiai. Arba atvirksciai, seimoje santazas, o dirbti nenori. Cia eina kalba apie + ir - , ir kiekvienas atviejis individualus, nes yra VARDAS, ir zmones, su kuriais zmogus gyvena arba dirba. Juk aplinkiniu skaiciai taip arba kitaip veikia. Iseitis, kaip viska subalansuoti yra. Tik apie tai truputi veliau. Sekmes, grazios vasaros!!! IKI!!!  4u.gif  smile.gif

TAI TIKRAI MANO TYRIMAI. JEI TURITE KITU PATICIU, PRASAU ATSILIEPTI. MIELAI DISKUTUO
Atsakyti
loge,

na.. kaip ir neprašiau panagrinėjimo, pati bandau narplioti kažką..kažkaip..ir nesinori gaišinti jūsų laiko. Bet jeigu jau pasisiūlėte po rugpjūčio 15 d. tai nėra kaip ir atsisakyti=) (juokauju)
Atsakyti
Trys du du penki
Atsakyti
loge

ir jums taikios ir palaimingos vasarėlės 4u.gif

jeigu vardas priklauso skaičiui 8 .. įdomu ar galima būtų traktuoti tai kaip papildomą aštuonetą kvadrate mhm
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 16, 16:47)
loge

ir jums taikios ir palaimingos vasarėlės  4u.gif

jeigu vardas priklauso skaičiui 8 .. įdomu ar galima būtų traktuoti tai kaip papildomą aštuonetą  kvadrate  mhm

Viena is numerologijos taisikliu, tai negalima sudeti visko is eiles. Gimimo data ir vardas negali buti viename kvadrate. Del vardo skaiciaus tikrai galimos diskusijos. Jus kaip norite, bet as tikrai vardo nesujungiu su gimimo data.
Atsakyti
sveiki, dariaus likimas.lt naujaji pitagoro kvadrata, tai nebuvo penketu ir raso kad rysio kanalas su subtiliuoju pasauliu uzdaras.. ka tai reiskia??
Atsakyti
QUOTE(Giedrute:) @ 2011 03 16, 23:01)
sveiki, dariaus likimas.lt naujaji pitagoro kvadrata, tai nebuvo penketu ir raso kad rysio kanalas su subtiliuoju pasauliu uzdaras.. ka tai reiskia??

Kad nėra intuicijos, vadinamo šešto pojūčio. Labai nepasikliaučiau šiuo parametru, nes yra kitų ženklų galinčių rodyti, kad intuicija visgi yra. Pvz, pas mane irgi penketų nėra, bet yra intuicijos linija delne ir gyvenime.
Atsakyti
sveikos mane irgi labai sudomino kada galetumet paskaiciuot smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 03 07, 13:21)
Mudu su vyru pasitelkėm numerologiją rinkdamiesi vestuvių datą. Tiek rinkomės, rinkomės, o gavosi taip, kad vestuvių datos yra dvi viena zakse, kita bažnyčioj ( penktadienis ir šeštadienis)  doh.gif Tai dabar nežinia, kuri data daugiau įtakos turės tolimesniam mūsų gyvenimui. unsure.gif

Įdomu kaip pavyko išsirinkti. Gaila, kad senas komentaras. Turbūt nebeatsakysite g.gif
QUOTE(Hottea @ 2008 10 16, 13:13)
Bandau atgaivinti sena tema ax.gif

Daznai pastebiu tokius pat valandu ir minuciu skaicius (22:22, 18:18...) Forumiete dave nuorodu i psl, kur apie tai rasoma - atseit taip angelai sargai bendrauja su mumis, noredami perduoti zinia g.gif  Bet kai paskaiciau reiksmes skaiciu, kuriuos dazniausiai matau, man atitinka pagal esama situacija smile.gif

Ar yra susidurusiu su panasiu atveju? Ar tiesiog nekreipiate demesio i tai? bigsmile.gif

Nes man tai kartojasi periodiskai... Buna nebematau, o po kiek laiko vel pastebiu tik tokius pat valandu skaicius elektroniniame laikrodyje unsure.gif

Man kelis metus toks dalykas tęsėsi, o dabar apstojo, nebepastebiu tokių laiko sutapimų.. Gaila, kad tada tų reikšmių neturėjau

QUOTE(loge @ 2010 07 08, 18:59)
Laba diena. Tai kur visos esate? Kazkodel nera jokiu zinuciu... Liudna... Alio!!! Tai yra besidominciu numerologija?

O taippp!! Tikrai yra besidominčių!! Gaila, tik kad temelė tokia mirštanti ax.gif
Mane labiausiai domina galimybė parinkti vestuvių datą pagal skaičiukus. Tai įmanoma? Pasiteisina?
Atsakyti
Aš irgi dariausi tą pitagoro kvadratą. Man tai nesąmonė visiška, pusė neatitinka, teiginiai vienas kitam prieštarauja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 05 18, 13:35)
O taippp!! Tikrai yra besidominčių!! Gaila, tik kad temelė tokia mirštanti ax.gif
Mane labiausiai domina galimybė parinkti vestuvių datą pagal skaičiukus. Tai įmanoma? Pasiteisina?

Įmanoma, bet tinkamos dienos gali tekti laukti ir keletą metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 18, 17:20)
Įmanoma, bet tinkamos dienos gali tekti laukti ir keletą metų  biggrin.gif

Aš dar palaukti galiu 4u.gif piršlybos ką tik įvyko, tad nebaisu ir palaukti šiektiek tų vestuvių 4u.gif

Įdomu kiek tai kainuoja? Gal žinote?
Atsakyti