Įkraunama...
Įkraunama...

Numerologija

QUOTE(maza_maza @ 2010 05 28, 20:10)
aciu  4u.gif
o butu galima kazka daugiau?  blush2.gif ziurejau pitagoro kvadrata, bet Jusu pasisakymai man idomesni  ax.gif
yra kazkiek tame tiesos, kad megeja pavadovaut, tik paskutiniu metu esu linkusi ir nusileist  rolleyes.gif ypac kai namie vyriskio skaicius lygiai toks pat  doh.gif

Galeciau daug daugiau pasakyti, jei zinociau gimimo data, nes ir 10 skyriasi. Tai priklauso nuo kitu skaiciu. Kaip pavyzdis, jusu vyras. Jis, pagal jus, irgi 10, bet yra kitoks. Skaiciai labai daug informacijos duoda.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 28, 12:19)
Mums numerologiją dėstė būtent matematikė smile.gif

Ar skiriasi mano paskaiciavimai nuo to, ka Jums deste?
Atsakyti
QUOTE(loge @ 2010 06 06, 17:08)
Ar skiriasi mano paskaiciavimai nuo to, ka Jums deste?

Kardinaliai.
Atsakyti
Laba diena. Tai kur visos esate? Kazkodel nera jokiu zinuciu... Liudna... Alio!!! Tai yra besidominciu numerologija?
Atsakyti
QUOTE(loge @ 2010 07 08, 19:59)
Laba diena. Tai kur visos esate? Kazkodel nera jokiu zinuciu... Liudna... Alio!!! Tai yra besidominciu numerologija?

Yra yra smile.gif Noriu paklausti(kvailai turbut),pavyzdziui apskaiciuojate zmogaus skaiciuka pagal data ir ka tada?I interneta reiksme ziureti?..Ar ymanoma tiek visokiu charakteristiku prisiminti ka kiekvienas skaiciukas simbolizuoja ir t.t.?..
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 09, 08:31)
Yra yra smile.gif Noriu paklausti(kvailai turbut),pavyzdziui apskaiciuojate zmogaus skaiciuka pagal data ir ka tada?I interneta reiksme ziureti?..Ar ymanoma tiek visokiu charakteristiku prisiminti ka kiekvienas skaiciukas simbolizuoja ir t.t.?..

Kvailu klausimu nebuna smile.gif . As neapskaiciuoju vieno ar kito skaiciuko. Ziureti internete galima, bet ten dazniausia buna, kaip as vadinu, "bulvarine informacija". Aisku siek tiek atitinka, bet daug daugiau informacijos gausite, jei analizuosite Pitagoro kvadrata bendrai, nes yra skaiciai panaikinantis arba susistiprinantis vienas kito veikima.
Papildyta:
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 09, 08:31)

Ir dar. Nieko prisiminti nereikia. Po keliu menesiu praktikos atsakymas i visus klausimus matomas tik paziurejus i kvadrata. Be to dar vardas yra, kuris turi labai didele reiksme, kitaip visi zmones buvo skirstomi i 9 grupes smile.gif .Ta pacia diena gime zmones yra skirtingi.
Be to, internete nekalbama, kad zmogus gali eiti ir " minusiniu" keliu... Juk visi skaiciai yra kaip +, taip ir -.
Atsakyti
QUOTE(loge @ 2010 07 08, 17:59)

Šiandien dar kartą peržiūrėjau jūsų parašytą mano apibūdinimą pagal skaičiukus. Galėtumėt čia gerą biznį padaryti biggrin.gif Jūsų metodas fantastiškas. good.gif
Atsakyti
loge,

jūs žiūrite į kvadratą, tai turbūt į pitagoro kvadratą?
norėjau paklausti, tarkim jeigu yra kvadrate keturi vienetai ir trys aštuonetai, pagal tai kiek esu domėjusis trys skaičiai suteikia savybės nestabilumą mhm... Ir dar teigiama, kad galima du vienetus perkeisti į aštuonetą su papildomu ketvertu..
bet rašoma, kad 1111 yra geras kiekis, o 11 yra šiek tiek pasčiau
kaip manote, kas tokiu atveju būtų geriau
ir ką tokiam žmogučiui parekomenduotumėte

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 13, 14:00)
loge,

jūs žiūrite į kvadratą, tai turbūt į pitagoro kvadratą?
norėjau paklausti, tarkim jeigu yra kvadrate keturi vienetai ir trys aštuonetai, pagal tai kiek esu domėjusis trys skaičiai suteikia savybės nestabilumą  mhm... Ir dar teigiama, kad galima du vienetus perkeisti į aštuonetą su papildomu ketvertu..
bet rašoma, kad 1111 yra geras kiekis, o 11 yra šiek tiek pasčiau
kaip manote, kas tokiu atveju būtų geriau
ir ką tokiam žmogučiui parekomenduotumėte

Sveiki. Ne visai taip. Ir 11 pagal mane yra geriau, nei 1111. O jeigu 1111 yra izoliuoti, tai isvis tragedija. Negaliu duoti jokiu rekomendaciju nezinant kitu skaiciu.
Mes gyvename, ir skaiciai transformuojasi, nieko pastovaus nera.
Atsiprasau, bet del tam tikru priezasciu negaliu cia destyti savo teoriju ir metodu.
Gal kiek veliau...
Atsakyti
loge,

ok, dėkoju
ir man kažkaip arčiau tiesios atrodo, kad 11 yra geriau už 1111..
Nugalėjus savo charakterio tam tikrus neigiamus bruožus ir gerumo atsiranda daugiau, o nuo to pagerėja ir sveikatėlė.. Galbūt čia slypi to persikeitimo iš 11 i 8 ir 4 prasmė.. Čia panašu kaip į kokį savo "ego" atsisakymą.. aišku aš tik spėlioju, nes nelabai tame kvadrate nusimanau..

dar kartą dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2010 07 14, 21:46)
loge,

ok, dėkoju
ir man kažkaip arčiau tiesios atrodo, kad 11 yra geriau už 1111..
Nugalėjus savo charakterio tam tikrus neigiamus bruožus ir gerumo atsiranda daugiau, o nuo to pagerėja ir sveikatėlė.. Galbūt čia slypi to persikeitimo iš 11 i 8 ir 4 prasmė.. Čia panašu kaip į kokį savo "ego" atsisakymą.. aišku aš tik spėlioju, nes nelabai tame kvadrate nusimanau..

dar kartą dėkoju  4u.gif

Zmogus negali buti zmogumi be EGO. Tik tas EGO turi buti sveikas... smile.gif ir 11 gali ne tik i 8 transformuotis. Jei jau yra 888, kam dar vienas? smile.gif
Atsakyti
ingutera,

Karsta, kitokiu rupesciu turiu. Po 08.15 tikrai bus galima. Ir dar trumpai. Pati minejote, kad 888 nepastovus. Tai tikrai yra taip. Toks zmogus dazniausia plesosi tarp seimos ir darbo. Sekiant karjeros, gali eiti per lavonus, galimas santazas, tada jo seimoje nera. Bet gali grizti i seima, tada darbe jis praranda pozicijas, kas atsiliepia materialiai. Arba atvirksciai, seimoje santazas, o dirbti nenori. Cia eina kalba apie + ir - , ir kiekvienas atviejis individualus, nes yra VARDAS, ir zmones, su kuriais zmogus gyvena arba dirba. Juk aplinkiniu skaiciai taip arba kitaip veikia. Iseitis, kaip viska subalansuoti yra. Tik apie tai truputi veliau. Sekmes, grazios vasaros!!! IKI!!! 4u.gif smile.gif
Atsakyti