Kadangi dabar paskendusi as sitoame uzsiemime ar yra dar megeju?
Ar randate kur rimtesniu knygu ir kur ?
kKadangi dabar laiko isvis nera , jei kas nores po menesiuko galesiu nemokamai sudaryt zmogaus gimties datos koda ir grafika ( papsakot bandyt apie jus )
QUOTE(renax @ 2006 01 17, 22:37)
kKadangi dabar laiko isvis nera , jei kas nores po menesiuko galesiu nemokamai sudaryt zmogaus gimties datos koda ir grafika ( papsakot bandyt apie jus )
Man visi šitie dalykai patinka, bet, deja, nelabai daug ką esu skaičiusi(daugiausia internete), vis laiko trūksta Visai norėčiau, kad sudarytum datos kodą ir grafiką
Jei galetum sudaryti grafika, tai stoju i eile.
stoju į eilę trečiu numeriu, noriu ir aš grafiko
turiu knygą , joje yra apie numerologiją šiek tiek, galima pagal gimimo datos skaičių sužinoti savybes, pagal vardą - sugebėjimus ir viduje slepiamas savybes, apsiskaičiuoti 9 metų ciklo metus, kad sužinoti, kada palanku pradėti naują veiklą ir pan. Šiaip man visai patinka tokie dalykai.
turiu seksualiąją numerologiją kompe
turiu knygą , joje yra apie numerologiją šiek tiek, galima pagal gimimo datos skaičių sužinoti savybes, pagal vardą - sugebėjimus ir viduje slepiamas savybes, apsiskaičiuoti 9 metų ciklo metus, kad sužinoti, kada palanku pradėti naują veiklą ir pan. Šiaip man visai patinka tokie dalykai.
QUOTE(renax @ 2006 01 17, 23:37)
Aš irgi norėčiau, jei nesunkus bus
QUOTE(Baltija @ 2006 01 18, 16:27)
stoju į eilę trečiu numeriu, noriu ir aš grafiko
As taip pat stoju i eile:P
As taip pat stoju i eile:P
Baltija, o gal galetum pasidalinti, labai labai noriu, ar bent nuoroda
Renata ir as noreciau
As irgi noriu grafiko, kodo, stoju i eile.....
As ir i eile,bet musu net dvi
Internete tai yra keli puslapiai
http://www.radau.inf...ymo&date=&cpn=4
Bet as galvoju gal kas yra rimciau besidomintis ,nes literaturos mazoka
http://www.radau.inf...ymo&date=&cpn=4
Bet as galvoju gal kas yra rimciau besidomintis ,nes literaturos mazoka
As irgi labai domiuosi numerologij
Turiu visa knyga apie numerologija, apie Pitagoro kvadrata ir pan.
Tai cia vienu metu taip buvau uzsidegusi,kad skaiciavau visiems aplinkui,visom giminem ir draugam:) Aisku,iki tobulybes,reikia daug mokytis... reikia daug dometis.
Dar turiu programele,kuri automatiskai paskaiciuoja Pitagoro kvadrata...
Turiu visa knyga apie numerologija, apie Pitagoro kvadrata ir pan.
Tai cia vienu metu taip buvau uzsidegusi,kad skaiciavau visiems aplinkui,visom giminem ir draugam:) Aisku,iki tobulybes,reikia daug mokytis... reikia daug dometis.
Dar turiu programele,kuri automatiskai paskaiciuoja Pitagoro kvadrata...
Dabar tai susidomejau,kaip apsiskaiciuot sau vestuviu data,kada butu geriausia diena. Bet nieko neradau padoraus...
GAL KAS SKAICIAVOSI SAU? pagal savo ir partnerio gimimo dienas, ar pagal metu,menesiu,datos skaiciu?
GAL KAS SKAICIAVOSI SAU? pagal savo ir partnerio gimimo dienas, ar pagal metu,menesiu,datos skaiciu?