QUOTE(*Madmozela* @ 2010 10 05, 10:42)
Laba
norejau paklaust laiskas turi ateiti apie patvirtinima del soc. pasalpos? pridaviau dokumentus rugsejo menesi
ir kokiomis dienomis mazdaug moka ta pasalpa?
man tokie laiskai gyvenime nera pareje
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2010 10 05, 12:58)
sveikos radau toki punkta:
i soc pasalpa pretenduoja:
yra įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo nurodytų aplinkybių atsiradimo:
- motina (tėvas) arba globėja (globėjas) jos (jo) auginamam vaikui sukakus 3 metams;
Tad jei vaiko prieziuros atostogos man baigesi 07 men ir as i birza prisiregistravau 09 men as galiu gauti pasalpa? Man nereikia joje istoveti, 6men, kad gauciau pasalpa? Ar gerai supratau?
Vyras birzoj stovi daugiau kaip 6 men.
Ar mes galim gauti pasalpa, jei taip kokiu dokumentu reiktu ?
taip, jei jus i birza istojote po 3 metu motinystes (tevystes) atostogu - jus atitinkate reikiama punkta ir jums 6 menesiu atstoveti nereikia, galite drasiai tvarkytis dokumentus..
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 10 05, 14:23)
Aš tai jau rugsėjo gale gavau pažymą iš socialinio (kaip supratau, patvirtino rugsėjo 22d), kad rugsėjo mėnesį esu socialiai remtina ir dar iki spalio spėjau susitvarkyti popieriukus ir nunešti į universitetą dėl soc. stipendijos
Pas mus iki ryt galima nešt.
o as siandien katik gavau pazyma ir mokyklai ir darzeliui, bet turejau is sodros pristatyt duomenis, nes pradzioj menesio dar nemato paskaiciavimu
pati sodra sake dar nemato uz rugseji motinystes tevystes pasalpu, sake ryt ar poryt tik matys ir pazyma butu buvus tik 11 diena, tai paprasiau, paskaicavimu pazymos....
ir man dabar mazajai 2 metukai sukanka si menesi, tai israse soc parama tik 2 menesiams uz rugseji ir spali, kita menesi darys perskaiciavima
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 10 05, 09:40)
verslo liudijimas ir sildymas
siandien klausiau ar priklauso sildymas jei vienas is seimos nariu turi verslo liudijima...
tai dar priduriau , kad esam soc remtini- tada pasake kad vyras vadinasi ne tik verslo liudijima turi, bet ir birzoj stovi- o tai leidzia gauti ir soc parama ir kompensacija... tai ryt bandysiu eiti tvarkytis paslpu, jei teisingai supratau..
pasirodo tiesa, kad turint verslo liudijima priklauso kompensacijos, tik turi stovet tuo paciu birzoje..