Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(Ramce @ 2010 09 01, 10:16)
Bet kaip idomiai, man seniunijoj apie jokius pajamu pasikeitimus ir pranesimus nesake, nors mate, kad pajamos kintancios. Apie tai net kalbos nebuvo. g.gif  Kazin kaip butu, jei rizikuociau ir nepranesciau. blush2.gif

neklausete ir nesake, ten pas jas turite pati klausinetis, nes beveik visa informacija patalpinta tinklapyje- tai matyt galvoja, kad pasiskeitete ir viska zinote, klausiate tik tada kai kas nors neaisku.. nebijokite pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 01, 08:32)
nereikia jokiu kvitu.reikia pateikti namo dokumentus bei lapa ,kas siame name deklaruoti.skaiciuos pajamas,ir tuomet spres kokia suma bus skiriama.
mano butas 24kvadratai,kurenu malkomis,gyvena 3asmenys,tai kompensacijos gavau 60lt/men.

is musu triju nei vienas neregistruotas bute, jame registruota vyro mama (ji bedarbe, o jie ir butas priklauso, nors negyvena kartu) ir vyro brolis, kuris gyvena anglijoje. o kokios pajamos turi but ne didesnes kad gauti kompensacija?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 01, 14:43)
is musu triju nei vienas neregistruotas bute, jame registruota vyro mama (ji bedarbe, o jie ir butas priklauso, nors negyvena kartu) ir vyro brolis, kuris gyvena anglijoje. o kokios pajamos turi but ne didesnes kad gauti kompensacija?

tai reikes jusu vyro mamos pajamu ir vyro brolio (visu bute registruotu)
is menesiniu pajamu atimkit VRP(valstybes remiamas pajamas (350lt kiekvienam registruotam) ir padauginkite is 20%(nes 0.2 savo bendru pajamu gali zmones skirti sildymui) taigi gauta suma ir bus tokia, kuria galite moketi kas menesi uz sildyma(visa kita turi kompensuoti, jei nera virsplocio, jei yra virsplotis- uz virsploti mokesite pilna suma) mirksiukas.gif
o konkrecios sumos, kurios nereikia virsyti nera, nes cia kiekvienam individualiai nuo ploto ir deklaruotu gyventoju skaiciaus mirksiukas.gif
tikiuos kazkiek supratote ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 rugsėjo 2010 - 13:54
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 01, 14:50)
tai reikes jusu vyro mamos pajamu ir vyro brolio (visu bute registruotu)
is menesiniu pajamu atimkit VRP(valstybes remiamas pajamas (350lt kiekvienam registruotam) ir padauginkite is 20%(nes 0.2 savo bendru pajamu gali zmones skirti sildymui) taigi gauta suma ir bus tokia, kuria galite moketi kas menesi uz sildyma(visa kita turi kompensuoti, jei nera virsplocio, jei yra virsplotis- uz virsploti mokesite pilna suma) mirksiukas.gif
o konkrecios sumos, kurios nereikia virsyti nera, nes cia kiekvienam individualiai nuo ploto ir deklaruotu gyventoju skaiciaus mirksiukas.gif
tikiuos kazkiek supratote ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes, as norejau paklausti apie soc. stipendija. As auginu dukryte, gauname soc. pasalpa is Savivaldybes, ar man priklausytu soc. stipendija, jai as mokausi neakivaizdiniame skyriuje?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 01, 17:13)
Labas mamytes, as norejau paklausti apie soc. stipendija. As auginu dukryte, gauname soc. pasalpa is Savivaldybes, ar man priklausytu soc. stipendija, jai as mokausi neakivaizdiniame skyriuje?

jei studijuoji aukstaji moksla (universitete ar kolegijoje) tada taip- priklauso thumbup.gif
uzsisakai socialiniam pazyma, kad esi remtina rugsejo menesi ir eini i savo mokykla rasyti prasymo stipendijai gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 rugsėjo 2010 - 16:25
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 01, 18:22)
jei studijuoji aukstaji moksla (universitete ar kolegijoje) tada taip- priklauso thumbup.gif
uzsisakai socialiniam pazyma, kad esi remtina rugsejo menesi ir eini i savo mokykla rasyti prasymo stipendijai gauti mirksiukas.gif

aisq, as mokausi kolegijoje, kita savaite del darzeliovaikui pazyma imsiu reik tuo paciu issiimti ir del stip[endijos.
Dekui. smile.gif

o kaip del busto gauti, kaip ten reiktu i eile stoti, jai as viena vaika auginu, esam issiskyre su vyru. Dabar gyvenu su tevais bet noreciau atskirai gyventi. kur cia galima kreiptis man, ar dar kokios salygos yra, turto as neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergicka393: 01 rugsėjo 2010 - 16:34
QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 01, 17:33)
aisq, as mokausi kolegijoje, kita savaite del darzeliovaikui pazyma imsiu reik tuo paciu issiimti ir del stip[endijos.
Dekui. smile.gif

o kaip del busto gauti, kaip ten reiktu i eile stoti, jai as viena vaika auginu, esam issiskyre su vyru. Dabar gyvenu su tevais bet noreciau atskirai gyventi. kur cia galima kreiptis man, ar dar kokios salygos yra, turto as neturiu.

pasiskaityk savo miesto savivaldybeje
http://www.utena.lt/...hp?ItemId=29251
http://www.utena.lt/...hp?ItemId=18084

atmintines tinklapyje yra, pasiskaityk jas ir kazka rasi mirksiukas.gif nes cia jau nuo savivaldybes priklauso...
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 01, 18:59)
pasiskaityk savo miesto savivaldybeje
http://www.utena.lt/...hp?ItemId=29251
http://www.utena.lt/...hp?ItemId=18084

atmintines tinklapyje yra, pasiskaityk jas ir kazka rasi mirksiukas.gif  nes cia jau nuo savivaldybes priklauso...

Aisq, ACIU uz informacija, labai padejo.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 09 01, 19:08)
Aisq, ACIU uz informacija, labai padejo.

kazkodel man atrodo su bustu neimanomas dalykas...
gal del to,kad nei viena nera pasipasakojus... kad jai pavyko... gauti... busta....
o eiles tai po 10 metu kaip suprantu doh.gif
Atsakyti
labas akaras atsiprasau jeigu ne cia klausiu.musu 4 asmenu seima gauna socialine pasalpa zmogui 315 litu,vyras birzoje as iki 3 metu vaika auginu.jeigu mano vyras pirkdamas menesiui 1 patenta nesujauks musu buto sildymo kompensacijos ir pasalpos kuria gauname.siulo darbeli1 men su patentu ir nezinome ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 01, 21:17)
kazkodel man atrodo su bustu neimanomas dalykas...
gal del to,kad nei viena nera pasipasakojus... kad jai pavyko... gauti... busta....
o eiles tai po 10 metu kaip suprantu doh.gif

Aisq, man gerai butu kad ir po 10 metu duotu.
Atsakyti