QUOTE(perfekta @ 2010 09 29, 10:23)
As irgi nesuprantu sito niekaip man spali mokes paskutine ismoka, klausiu savo konsultantes ar jau galiu kreiptis i soc. skyriu del ismokos (6 men DB jau yra), ne, sako, negalite, kol nebaige moketi birza, nu tai pasakykit, kaip taip galima???? As aisku nuvaziavau ir uzpildziau prasyma
Bet kai pagalvoji tai nieks uz tai neatsako, jos uz savo zodzius taip pat
Dabar kitas variantas, nuvaziavau uzpildyti prasymo del paramos mokinio reikmenis isigyti tai darbuotojas iskart pasidomejo ka galetu man dar pasiulyti, galima sakyt priverte parasyt prasyma del maisto paketu nors as labai spyriuojausi na, o kai nuejau pildyti prasymo del soc. ismokos tai paskaiciavo kad mums truksta tik 30 lt, tai bet sakau vistiek truksta o ne virsija, tai nepatenkintu veidu sutiko vistik su manimi
Bet kai pagalvoji tai nieks uz tai neatsako, jos uz savo zodzius taip pat
Dabar kitas variantas, nuvaziavau uzpildyti prasymo del paramos mokinio reikmenis isigyti tai darbuotojas iskart pasidomejo ka galetu man dar pasiulyti, galima sakyt priverte parasyt prasyma del maisto paketu nors as labai spyriuojausi na, o kai nuejau pildyti prasymo del soc. ismokos tai paskaiciavo kad mums truksta tik 30 lt, tai bet sakau vistiek truksta o ne virsija, tai nepatenkintu veidu sutiko vistik su manimi
kreipiantis i soc skyriu turi buti atstoveti lygiai 6 menesiai.... o del tu mokejimu tai net nzn juk kitiems birza moket pradeda tik nuo trecio menesio ir veliau, bet jei bendrai sudejus seimos pajamas nevirsijate 350lt/men vienam asmeniui- tai mokes... (jei atstovi tuos 6 menesius birzoj)
zinokite kad kreipiantis i socialini skaiciuoja is 3 paskutiniu menesiu, o jums is vieno, jei dingo pajamu saltinis... (nes jei imtu is triju- jus butumet atstovejusi tik 3 menesius birzoje, taigi turi buti 6 men atstoveti ir sekanti menesi galima kreiptis, nebent i birza istojote vidury menesio ar panasiai)
(tai kaip i'eau sake, kol nebaigs moket, tol nepaskaiciuos)