TAi kad man čia ne paskutinė "bėda" įtariu su ta mašina bus
Situacija tokia: įmonė, kurioj dirbau, bankrutavo prieš daugiau nei du metus, iškart buvo priskaičiuota ir išeitinė, ir atostoginiai, žodžiu, viskas kaip priklauso. Tik, kad pinigai figūravo tik teoriškai, ir, aišku, jie buvo įtraukiami į pajamas ir pan, niekam nebuvo įdomu, kad realiai jų nieks nematė ir nežinia kada matys. Svarbu, akd priskaičiuota, o visa kita tavo bėdos.....
PAgal optimistines "įmonės bankroto administratoriaus" prognozes, pinigus lyg ir žada iki naujų pravest. Būtų, aišku, šaunu, bet kas dabar pasakys, kaip šitos pajamos atsispindės šeimos pajamose
Jos antrą kartą bus traukiamos į bendrą sumą ar jų socialiniam paprasčiausiai nesimatys
Vis tik šitie pinigai, jau buvo rodomi kaip pajamos 2,5 metų atgal
Ryt eisiu į socialinį, bet gal jau kuri buvot susidūrus su tokia nesąmone
mano tokia pat situacija bankrutavo mano darboviete priskaiciavo atostogiinius cia tas buvo pries metus dabar pries du menesius pravede tuos pinigelius ejau klaustis kaip bus sake kad iskaiciuos prie pajamu o kas del masinos tai ir mums buvo beda masina sugedo, pardaveme ja ir uz ta pacia suma nusipirkome kita. Butinai turi nelikt pinigeliu uz parduota masina ir kaip supratau per ta pati menesi reikia viska suitvarkyt turiu galvoje parduot ir nusipirkt. Galima susitart su pardaveju masinos jei ji ir brangiau kainuoja kad irasyti i pirkimo pardavimo sutarti savo kaina kokios reik aisku ne virs normos verte sumazinti nes jos visgi pasiziuri i kazkoki lapuka kur surasytos masinu vertes kainos