Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 09 22, 15:37)
Nu jomaj jo kas per naujiena  doh.gif  doh.gif O jeigu man kokie seneliai ar tevai padovanojo tuos pinigelius, kad masina nusipirkciau, tai as juos turiu taupyti ir pravalgyti  doh.gif

kaip zinai dovanojimas irasytas i pajamas- taigi vadinasi turejai uz ka valgyti ir soc parama bus nuimta.... niekam neidomu ar tu pirkai invalido vezimeli ar paskolai mokejai ar blakstienas su nagais prisiauginai..... visos pajamos jiems yra skaiciuojamos, o islaidos nerupi.... bet jei perki turta, dar turi irodyti uz ka tu ji perki...
jei tevas padovanojo- tai tevas tures irodineti is kur gavo... jei neirodys, matet nauji istatymai priiminejami- gresia mokesciai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 rugsėjo 2010 - 15:00
QUOTE(Renytė @ 2010 09 22, 11:52)
Sveikos
Siandien pirma karta susitvarkiau del socialines pasalpos ir kompensacijos. Galvojau kad ta pacia diena gausiu pazyma pristatyti darzeliui, bet kaip as supratau kad dar negaliu nes nepatvirtino kad esame socialiai remtina seima. Kiek laiko trunka sprendimas?

Tai paprašykit soc.skyriuje kad jums dokumentus patvirtintų skubos tvarka, jei labai svarbus atvejis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 09 22, 16:22)
Tai paprašykit soc.skyriuje kad jums dokumentus patvirtintų skubos tvarka, jei labai svarbus atvejis  4u.gif

O Jums, ar patvirtino? g.gif Man tai jau 2 sav. skaičiuoja. doh.gif Nors ir skubiai reikia.
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 09 22, 17:37)
O Jums, ar patvirtino? g.gif Man tai jau 2 sav. skaičiuoja. doh.gif Nors ir skubiai reikia.

Man skubos tvarka sutvarkė per porą savaičių
Atsakyti
noriu tvarkyt vaikams maitinima mokykloje,sakykit kaip skaiciuoja,reik nest 3 men uzdarbio pazymas,kaip jie ziuri kur gauni i rankas ar ant popieriaus.aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @KIMIRK@: 22 rugsėjo 2010 - 19:01
as visus dokumentus pridaviau liepos pradzioj,o man pries savaite paskambino ir pasake kad truksta ten vienoj vietoj mano paraso,as nuvaziavau pasirasiau,ir vakar gavau laiska kad mums paskirta soc pasalpa nuo 07.01 iki 09.01 gal zinot ar man si men perves pinigus,ar kita,nezinau kaip jie ten moka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 09 22, 20:00)
noriu tvarkyt vaikams maitinima mokykloje,sakykit  kaip skaiciuoja,reik nest 3 men uzdarbio pazymas,kaip jie ziuri kur gauni i rankas ar ant popieriaus.aciu.

i rankas
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 09 23, 11:53)
as visus dokumentus pridaviau liepos pradzioj,o man pries savaite paskambino ir pasake kad truksta ten vienoj vietoj mano paraso,as nuvaziavau pasirasiau,ir vakar gavau laiska kad mums paskirta soc pasalpa nuo 07.01 iki 09.01 gal zinot ar man si men perves pinigus,ar kita,nezinau kaip jie ten moka verysad.gif

iki 25 d moka,tai gal dar uzmokes.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 09 23, 11:53)

Jęi laiska gavot tik vakar, tai ko gero pinigelius perves tik kita men., uz 2 men.is karto.
Papildyta:
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 09 22, 20:00)
noriu tvarkyt vaikams maitinima mokykloje,sakykit  kaip skaiciuoja,reik nest 3 men uzdarbio pazymas,kaip jie ziuri kur gauni i rankas ar ant popieriaus.aciu.

soc.rupyboj duoda tokius spec. blankus, kuriuos turi uzpildyti darbovietes buchalterija, tik alimentams ar garantinio fondo ismokms uztenka banko saskaitos israso.
Atsakyti
Gal kas gali atsakyti kokia dabar padėtis su parama mokinio reikmenims įsigyti.
Reikalas tame, kad rugpjūčio mėn.susitvarkiau popierius mokykloje dėl nemokamo vaiko maitinimo ir paramos priemonėms įsigyti. Pietus sūnus gauna nuo pat mėnesio pradžios, bet apie paramą reikmenims nieko nebegirdėt g.gif . Prieš rugsėjo pirmą buvo paskelbta, kad pinigų tam nėra schmoll.gif . Kažin kaip dabar? Ir ar išvis realu tą paramą begauti g.gif ?
Atsakyti
Sindien pagaliau pervede pinigus. Vilniuje. thumbup.gif Iliuzija, kaip Jums?
Atsakyti
merginos,reikia atsakymo smile.gif gyvename name,bet mes jame nedeklaruoti,ar galime kreiptis kompensacijos malkom,ar turime buti butinai cia prideklaruoti,norint gauti kompensacija?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2010 09 23, 13:12)
merginos,reikia atsakymo smile.gif gyvename name,bet mes jame nedeklaruoti,ar galime kreiptis kompensacijos malkom,ar turime buti butinai cia prideklaruoti,norint gauti kompensacija?
Aciu 4u.gif

tas kas deklaruotas jusu bute- gali kreiptis del kompensacijos...
o jus galite kreiptis ten kur esate deklaruoti...
---------------------------------------------------------------------------------
pasakysiu naujiena...
liksiu be stipendijos... ne todel, kad nepriklauso, o todel kad dokumentu datos prasikeicia.....
kadangi man soc parama skaiciuojama kas menesi, be menesio galo negaliu pristatyti dokumentu del soc paramos, nes nemato menesio pajamu...
atejus menesio galui, sulauksiu pirmos menesio dienos- skubos tvarka perziures dokumentus ir ka jus manot, vsf pasake, kad jei prasyma mokykloj rasysiu spalio 1 diena- tai butinai turesiu buti remtina spalio menesi ir rugsejo pazyma nebetiks....
o jei ir susitarciau mokykloj, kad leistu prasyma parasyt paskutine rugsejo diena, tai soc pazymoje vistiek butu nurodyta isdavimo data spalio 1.... doh.gif
isvada, kam reikalingos tos pazymos, jei uz reikiama menesi niekada negausiu ta pati menesi...???????????????????????????????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 23 rugsėjo 2010 - 12:52