Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(norala @ 2010 09 22, 11:33)
Gal kas zino, kokia sio menesio maisto paketu sudetis ?  g.gif  blush2.gif

miltai
ryziai
manai
nesaldintas pienas
makaronai
mieziniai sausi pusryciai
triju grudu dribsniai
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 22, 11:39)
darzelio saskaitoje turi buti nuliukai, kitu atveju jums ar taip ar taip nekompensuos... jei ir atnesite pazyma, reikejo tartis darzelyje, kad pristatysit paveluotai...
bent jau pas mus taip... ir atbuline data nekompensuoja ir pinigeliu negrazina.

tai man darzelyje pasake kad rugseji reiks susimoketi pilna , o spalio men jos lauks is manes pazymos .

tai db reikia turbut eiti pas direktore ir pasakyti kad as ta pazyma pristatysiu spalio antroje puseje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 09 22, 11:44)
tai man darzelyje pasake kad rugseji reiks susimoketi pilna , o spalio men jos lauks is manes pazymos .

tai db reikia turbut eiti pas direktore ir pasakyti kad as ta pazyma pristatysiu spalio antroje puseje  g.gif

butinai nueikite ir tarkites mirksiukas.gif sakykit, kad ne nuo jusu priklauso, stabdo valstybine institucija ir t.t.
as pati bandziau irodinet, kad darzelis turetu eiti aiskintis, kodel socialinis veluoja su pazymom ir kad sugalvotu kazkokia forma, kuria nunesus i darzeli galeciau patvirtinti, kad tikrai tvarkausi ta pazyma ir neissigalvoju...

nezinau kazka reikia daryti tas socialinis kaip koks stabdis, nei stipendijos nei darzelio kompensacijos, nei pasu mamos pasidaryt gali doh.gif reikia pradet skundus rasyt, kad pasipurtytu biski, jei nespeja tegul darbuotoju pora uz minimuma priima, ir bedarbyste dviems moterytems sumazintu ir liaudziai geriau... lotuliukas.gif

man tai juokas pas mus ima- sedi 2 kabinete ir aptarnauja 1 zmogu puse valandos, kai tuo tarpu vienai darbuotojai skirtas vienas zmogus pusvalandziui.... zodziu viena darbuotoja alga gauna uz dyka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 rugsėjo 2010 - 10:53
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 09 22, 11:44)
tai db reikia turbut eiti pas direktore ir pasakyti kad as ta pazyma pristatysiu spalio antroje puseje  g.gif

pas mane irgi tas pats ...
bet jeigu pazymoje bus , sakykim, spalio 15 d., tai iki tos datos vistiek reikes moketi, turbut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 22 rugsėjo 2010 - 10:50
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 22, 10:59)
Kokios jusu pajamos,is viso?kiek suprantu 800 lt 4 asmenu seima.taip?Jei taip.tada taip skaiciuojama pasalpa((4*350)-800)*0.9=540

AGA 4 ASMENYS,800 LT menesines pajamos.Db man jau aisku,viska supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 09 22, 11:50)
pas mane irgi tas pats ...
bet jeigu pazymoje bus , sakykim, spalio 15 d., tai iki tos datos  vistiek reikes moketi, turbut g.gif

as nezinau irgi kaip cia taip .. nesuprantu unsure.gif
Papildyta:
o jus is darbo birzos pazymu nenesat i darzeli ? tik ta kad esat socialiai remtina?
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 09 22, 11:20)
Jums ateis saskaitos jau su kompensacijomis irasytomis,ir mokesite tiek ,kiek parasyta.Nezinau ar supratote ,ka norejau pasakyti. doh.gif

Supratau, tiesiog saskaitoje matysime suma su nuolaida, o jei kompensuoja 100 proc tada bus nuliukai turbut unsure.gif o gal zinot einant i soc. skyriu rasyti prasyma del sildymo kompensacijos ar reiakalinga mokejimo kortele ar uztenka zinoti numeriuka?
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 22, 12:00)
Supratau, tiesiog saskaitoje matysime suma su nuolaida, o jei kompensuoja 100 proc tada bus nuliukai turbut unsure.gif o gal zinot einant i soc. skyriu rasyti prasyma del sildymo kompensacijos ar reiakalinga mokejimo kortele ar uztenka zinoti numeriuka?

kiek zinau-reikalinga.
Kompensacijoms gauti pateikiami šie dokumentai:

* Suaugusių šeimos narių asmens tapatybės dokumentai;
* Atsiskaitymo už paslaugas knygelę arba dokumentus, patvirtinančius atsiskaitymą už paslaugas.
* Prašymas - paraiška;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 rugsėjo 2010 - 11:06
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 22, 11:49)

man tai juokas pas mus ima- sedi 2 kabinete ir aptarnauja 1 zmogu puse valandos, kai tuo tarpu vienai darbuotojai skirtas vienas zmogus pusvalandziui.... zodziu viena darbuotoja alga gauna uz dyka doh.gif

pas mus Dainavos seniunijoje isvis be tvarkos , dirba 4 jos ten zmoniu milijonas , eina kaip kas nori vieni be talonu kt su talonais kiti pagal valandas .. zodziu baisu zmoniu pilna doh.gif doh.gif kai buvau nuejusi si men isigandau zmones net laukia stovi , visi del kompensaciju, pasalpu ,maitinimo doh.gif tai nors ta eile sutvarkytu kaskaip . nezinau .
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 09 22, 11:57)
as nezinau irgi kaip cia taip .. nesuprantu  unsure.gif
Papildyta:
o jus is darbo birzos pazymu nenesat i darzeli ? tik ta kad esat socialiai remtina?

i darzeli pristatai tik pazyma, kad esi soc remtina (likusias pazymas mato pats socialinis)
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 22, 12:03)
i darzeli pristatai tik pazyma, kad esi soc remtina (likusias pazymas mato pats socialinis)

supratau.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 22, 12:03)

O ta pazyma isduoda kada: ar kai pateiki prasyma pasalpai, ar kai paskaiciuoja pasalpa g.gif
Nes po poros menesiu, kai baigsis VPA, ir man, matyt, tas gresia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 22, 11:16)
yra dar mano variantas- as ji propoguoju doh.gif
nueinu i darzeli ir sakau juk ne mano kalte, kad pazymos negaunu ir paaiskinu situacija- tai su buhaltere susitariu, KAD PAZYMA GARANTUOTAI PRISTATYSIU, TIK JI VELUOS...
siuliau net lapa uzpildyti, jei pazymos nepristatysiu ar nusprestu, kad man pasalpa nepriklauso- sumokesiu pilna kaina arba pristatysiu dokumentus pusei kainos moketi...
bet buhaltere labai supratinga ir sako palauksiu, bet ilgai laukti negali- pasako data iki kada (cia buna apie menesi) ir as tada einu i socialini skubinti... viena syki buvau supykusi ir pasakiau soc darbuotojai- as darzelio saskaita jums adresuosiu, nes ne mano kalte, kad nesugebat laiku atlikt darbo. tai supyko.... lotuliukas.gif  bet pasake, gerai paziuresim ka galime padaryti... ir perziurejo...
jei negertu tiek kavutes, ir dirbtu pagal nustatytas valandas istatyme, o ne savo belenkokius grafikus ant duru, bei nemeluotu, kad uzluzo kompai priimti negalime- tikrai padarytu daugiau...

Bet kad dar nepatvirtino dokumentu, siandien pirma karta kreipiausi del pasalpos. Pazyma greitai pristatytu po sprendimo priemimo. Seniunijoj tvarkiausi, o kitoj pagrindinej (centre) turesiu kreiptis del pazymos. Tai kur man eiti kad paskubintu sprendima?
Atsakyti