QUOTE(Renytė @ 2010 09 22, 10:55)
Aciu
Tad teks dar moketi pilna kaina uz darzeli.
yra dar mano variantas- as ji propoguoju
nueinu i darzeli ir sakau juk ne mano kalte, kad pazymos negaunu ir paaiskinu situacija- tai su buhaltere susitariu, KAD PAZYMA GARANTUOTAI PRISTATYSIU, TIK JI VELUOS...
siuliau net lapa uzpildyti, jei pazymos nepristatysiu ar nusprestu, kad man pasalpa nepriklauso- sumokesiu pilna kaina arba pristatysiu dokumentus pusei kainos moketi...
bet buhaltere labai supratinga ir sako palauksiu, bet ilgai laukti negali- pasako data iki kada (cia buna apie menesi) ir as tada einu i socialini skubinti... viena syki buvau supykusi ir pasakiau soc darbuotojai- as darzelio saskaita jums adresuosiu, nes ne mano kalte, kad nesugebat laiku atlikt darbo. tai supyko....
bet pasake, gerai paziuresim ka galime padaryti... ir perziurejo...
jei negertu tiek kavutes, ir dirbtu pagal nustatytas valandas istatyme, o ne savo belenkokius grafikus ant duru, bei nemeluotu, kad uzluzo kompai priimti negalime- tikrai padarytu daugiau...
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2010 09 22, 10:10)
Sveikos, sorry, jei labai kvailai paklausiu, bet dėl tos mašinos pardavimo pajamų niekaip nesupratau
Kaip tai mašinos pardavimo pajamos nesiskaičiuoja į šeimos pajamas?
Noriu pakeist savo mašiniuką į taupesnį, mažesnį, o jau ir bilda senutė. Aišku, gausiu už tai kažkiek pinigėlių ir niekam gi neįdomu, kad tuos pačius
("kalėdų seneliui" dasidėjus) į kitą mašiniuką "investuosiu". Bet tai juk jau bus pardavimo pajamos, ir jos skaičiuosis į šeimos pajamas?
Čia mane subalamutino ankstesnė diskusija apie mašinos pardavimą ir pan. Skaičiau pateiktą įstatymo ištrauką n kartų, bet mano medinei galvai ten x-failai
Ačiū, jei kas paaiškins žmoniškai
kaip supratai cia tik vyksta diskusijos, nes niekas tiesiogiai su masinos pardavimu nesusidure, bet manau, kad jei iskart nusipirktumet kita, galetumet pateisinti is kur gavote pinigeliu.. (viena ka jos kalba telefonu , o antra kaip jos pritaiko realybej)
nes kai perki transporto priemone, tai socialiai remtinas turi pasiaiskinima parasyti is kur gavai pinigeliu ir gink dieve nesugalvok sakyti, kad dede geras padovanojo, nes dovanojamos lesos (nuo kazkokios sumos) irgi isiskaiciuoja i pajamas
jei kuri mamyte pardavete automobili ir eisite tvarkytis soc paramos- apsvieskit ir mus, kaip ten is tikro pinigeliai uz ji skaiciuojasi; ar i menesines pajamas ar i pinigines lesas ar dar kaip nors...
aisku nepamirskite, kad turite pranesti soc paramos skyriui, kad pardavete automobili