Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(perfekta @ 2010 09 22, 09:02)
Na, viska perskaiciau taciau nieko ten neradau, mane domina paprastas dalykas ir galbut atsilipes tos kurios gauna tas kompensacijas doh.gif  - ar pervedama suma i saskaita pagal tai kaip apskaiciuota ar tiesiog yra informuojama ta bendrove kuri teikia paslaugas ir saskaitu jie nesiuncia g.gif

QUOTE(CESARIA @ 2010 09 22, 09:27)
Aha, ir man butu idomu sita virtuve. Pasiskaiciavau dabar savo kompensacija uz vandeni, tai ka man su tuo daryti? tiesiog nemoketi sitos sumos, nors ji pas mus knygeleje ir paskaiciuota?

Jums ateis saskaitos jau su kompensacijomis irasytomis,ir mokesite tiek ,kiek parasyta.Nezinau ar supratote ,ka norejau pasakyti. doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kuri zinot per kiek laiko perveda pinigelius vaiko mokykliniam krepseliui? g.gif nes kai uzpildziau dokumentus, tai darbuotojos pasake, kad nieko nezinom ir net nezinau kur paskambinti ax.gif

Aciu.
Atsakyti
Sveikos
Siandien pirma karta susitvarkiau del socialines pasalpos ir kompensacijos. Galvojau kad ta pacia diena gausiu pazyma pristatyti darzeliui, bet kaip as supratau kad dar negaliu nes nepatvirtino kad esame socialiai remtina seima. Kiek laiko trunka sprendimas?
Atsakyti
QUOTE(Renytė @ 2010 09 22, 10:52)
Sveikos
Siandien pirma karta susitvarkiau del socialines pasalpos ir kompensacijos. Galvojau kad ta pacia diena gausiu pazyma pristatyti darzeliui, bet kaip as supratau kad dar negaliu nes nepatvirtino kad esame socialiai remtina seima. Kiek laiko trunka sprendimas?

Ivairiai,mums sake,kad laiskas ateis po 5 sav.Cia Vilniui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 rugsėjo 2010 - 09:54
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 22, 10:53)
Ivairiai,mums sake,kad laiskas ateis po 5 sav.Cia Vilniui.

Aciu 4u.gif Tad teks dar moketi pilna kaina uz darzeli.
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2010 09 22, 10:14)
Sveikutes,skaiciau skaiciau,ir pavargau  biggrin.gif  gal galite atsakyti,jei musu seimos nariu yra 4,pajamos kiekvienam kas men iseina po 200 lt,tai kokio dydzio pasalpa iseina?
Aciu 4u.gif

kaip cia mamytes skaiciuojasi,as niekad nieko neesu gavusi,tai biski nesigaudau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2010 09 22, 10:58)
kaip cia mamytes skaiciuojasi,as niekad nieko neesu gavusi,tai biski nesigaudau  unsure.gif

Kokios jusu pajamos,is viso?kiek suprantu 800 lt 4 asmenu seima.taip?Jei taip.tada taip skaiciuojama pasalpa((4*350)-800)*0.9=540
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 rugsėjo 2010 - 10:04
QUOTE(Renytė @ 2010 09 22, 10:55)
Aciu  4u.gif  Tad teks dar moketi pilna kaina uz darzeli.

yra dar mano variantas- as ji propoguoju doh.gif
nueinu i darzeli ir sakau juk ne mano kalte, kad pazymos negaunu ir paaiskinu situacija- tai su buhaltere susitariu, KAD PAZYMA GARANTUOTAI PRISTATYSIU, TIK JI VELUOS...
siuliau net lapa uzpildyti, jei pazymos nepristatysiu ar nusprestu, kad man pasalpa nepriklauso- sumokesiu pilna kaina arba pristatysiu dokumentus pusei kainos moketi...
bet buhaltere labai supratinga ir sako palauksiu, bet ilgai laukti negali- pasako data iki kada (cia buna apie menesi) ir as tada einu i socialini skubinti... viena syki buvau supykusi ir pasakiau soc darbuotojai- as darzelio saskaita jums adresuosiu, nes ne mano kalte, kad nesugebat laiku atlikt darbo. tai supyko.... lotuliukas.gif bet pasake, gerai paziuresim ka galime padaryti... ir perziurejo...
jei negertu tiek kavutes, ir dirbtu pagal nustatytas valandas istatyme, o ne savo belenkokius grafikus ant duru, bei nemeluotu, kad uzluzo kompai priimti negalime- tikrai padarytu daugiau...
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2010 09 22, 10:10)
Sveikos, sorry, jei labai kvailai paklausiu, bet dėl tos mašinos pardavimo pajamų niekaip nesupratau  doh.gif

Kaip tai mašinos pardavimo pajamos nesiskaičiuoja į šeimos pajamas?

Noriu pakeist savo mašiniuką į taupesnį, mažesnį, o jau ir bilda senutė. Aišku, gausiu už tai kažkiek pinigėlių ir niekam  gi neįdomu, kad tuos pačius ("kalėdų seneliui" dasidėjus) į kitą mašiniuką "investuosiu". Bet tai juk jau bus pardavimo pajamos, ir jos skaičiuosis į šeimos pajamas?

Čia mane subalamutino ankstesnė diskusija apie mašinos pardavimą ir pan. Skaičiau pateiktą įstatymo ištrauką n kartų, bet mano medinei galvai ten x-failai  doh.gif Ačiū, jei kas paaiškins žmoniškai  4u.gif

kaip supratai cia tik vyksta diskusijos, nes niekas tiesiogiai su masinos pardavimu nesusidure, bet manau, kad jei iskart nusipirktumet kita, galetumet pateisinti is kur gavote pinigeliu.. (viena ka jos kalba telefonu , o antra kaip jos pritaiko realybej)
nes kai perki transporto priemone, tai socialiai remtinas turi pasiaiskinima parasyti is kur gavai pinigeliu ir gink dieve nesugalvok sakyti, kad dede geras padovanojo, nes dovanojamos lesos (nuo kazkokios sumos) irgi isiskaiciuoja i pajamas doh.gif

jei kuri mamyte pardavete automobili ir eisite tvarkytis soc paramos- apsvieskit ir mus, kaip ten is tikro pinigeliai uz ji skaiciuojasi; ar i menesines pajamas ar i pinigines lesas ar dar kaip nors...
aisku nepamirskite, kad turite pranesti soc paramos skyriui, kad pardavete automobili mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 22 rugsėjo 2010 - 10:37
Gal kas zino, kokia sio menesio maisto paketu sudetis ? g.gif blush2.gif
Atsakyti
su darzeliu tai ir man beda verysad.gif

pradejo vaikutis eiti nuo rugsejo 8d. atejau po keliu dienu gavau pilna saskaita. sumokejau . man i seniunija reikejo prasitesti (nueiti) 15d.

socialinia prasitesiau nuejus rugsejo 15d. i seniunija dabar man pazyma bus tiktai kito spalio menesio antroje puseje ( pasiskambinau pasiklausiau ) tai kaip dabar man daryti ? ? nes darzelio saskaita paduoda nuo 10d kaip suprantu . o tos pazymos dar nebusiu pristacius doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 09 22, 11:36)
su darzeliu tai ir man beda  verysad.gif 

pradejo vaikutis  eiti nuo rugsejo 8d. atejau po keliu dienu gavau pilna saskaita. sumokejau . man i seniunija reikejo prasitesti (nueiti) 15d.

socialinia prasitesiau nuejus rugsejo 15d. i seniunija dabar man pazyma bus tiktai kito spalio menesio antroje puseje ( pasiskambinau pasiklausiau ) tai kaip dabar man daryti ? ? nes darzelio saskaita paduoda nuo 10d kaip suprantu . o tos pazymos dar nebusiu pristacius  doh.gif

darzelio saskaitoje turi buti nuliukai, kitu atveju jums ar taip ar taip nekompensuos... jei ir atnesite pazyma, reikejo tartis darzelyje, kad pristatysit paveluotai...
bent jau pas mus taip... ir atbuline data nekompensuoja ir pinigeliu negrazina.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 09 22, 11:33)
Gal kas zino, kokia sio menesio maisto paketu sudetis ?  g.gif  blush2.gif

Klaipedoje buvo miltai,ryziai,triju grudu dribsniai,sausi pusryciai,nesaldus kond.pienas,makaronai,manu kruopos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 22 rugsėjo 2010 - 10:59