Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(CESARIA @ 2010 09 21, 15:19)
Aciu, sita zinau. Galvoju, gal kas nors yra kokiu vyriausybes nutarimo pavidalu...

Na, bet bandysiu sita atspausdint, gal tai ja itikins

ieskomu pavidalu mazai ka pades... nes ten tik normatyvas nurodytas zmogui ir viskas..
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=350656

arba toki pabandykit paskaitineti
http://lt.lt.allcons...ex/article/9881
http://www.lentvaris...-sezonui-tvarka
http://www.buhalteri...mp;kls_id=15500
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 21 rugsėjo 2010 - 15:09
QUOTE(perfekta @ 2010 09 20, 15:30)
Na, va, siandien padaviau dokumentus del ismokos mokiniui, del maisto paketu ir del soc. ismokos, pastaroji zinoma dar neaisku ar priklausys nes pergyvenu del zemes kuria turi vyro tevas taciau ten kazkiek jos ir vyrui priklauso doh.gif bais nepatenkinta buvo darbuotoja kad atejau be uzsirasymo bet prieme vistiek biggrin.gif
Norejau pasiklausti gal kuri zinot kaip ten vyksta visas tas procesas del kompensavimo uz sildyma, ar reikia jiems pristatyti mokejimo knygute ar uztenka tik zinoti nr. ir kaip jie ta kompensuoja? 4u.gif

Gal kas zinote kaip yra su tuo kompensavimu uz sildyma, jie nusiraso mokejimo koreteles nr, ar reikia jiems butinai ta kortele pristatyti ir kaip ta suma uz sildyma yra kompensuojama, busiu labai dekinga uz atsakym 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 21, 16:13)
Gal kas zinote kaip yra su tuo kompensavimu uz sildyma, jie  nusiraso mokejimo koreteles nr, ar reikia jiems butinai ta kortele pristatyti ir kaip ta suma uz sildyma yra kompensuojama, busiu labai dekinga uz atsakym 4u.gif

vikosiuks PATEIKE NUORODAS,TEN VISKA DETALIAI PARASYTA APIE KOMPENSACIJAS.
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2010 09 21, 09:57)
Skambinkit i Kauno gatve, kol gausit aisku atsakyma. Man kai reikejo greiciau gauti atsakyma, ar paskirta pasalpa, skambinau tenai, paprasiau, tai ta pacia savaite dokumentus sutvarke. O gal jusu popieriai guli kur nors uzsimete? Ar jus bent gavote pranesima, kad pasalpa paskirta? turejote gauti laiska

Skambinau, sakė praves iki rugsėjo pabaigos, bet kad kiekvieną mėnesį taip sako tai jau nebetikiu doh.gif laiškus, kad paskirta, gavau.
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 09 21, 19:27)
Skambinau, sakė praves iki rugsėjo pabaigos, bet kad kiekvieną mėnesį taip sako tai jau nebetikiu  doh.gif  laiškus, kad paskirta, gavau.

baisu, jei kelis menesius nemoka doh.gif
sau valdzia visada milijonu randa ir pasigede net 50 milijonu neiesko, o cia nesugeba socialiniam sektoriui pinigeliu rasti doh.gif juk ne jachtas zmones pirkt ruosias, o valgyt ir ziema pasisildyt, juk ir vaikus aprengt reikia, pernykcius rubelius juk isauga greit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 21, 22:34)
baisu, jei kelis menesius nemoka doh.gif
sau valdzia visada milijonu randa ir pasigede net 50 milijonu neiesko, o cia nesugeba socialiniam sektoriui pinigeliu rasti doh.gif juk ne jachtas zmones pirkt ruosias, o valgyt ir ziema pasisildyt, juk ir vaikus aprengt reikia, pernykcius rubelius juk isauga greit doh.gif

Ne tai, kad ne kelis, aš negaunu nuo liepos mėnesio, tai kiek čia jau bus? trys. o jei dar pasakys laukt iki spalio, tai nežinau. Kažin kur kreiptis tokiu atveju? Nes joms skambintis jau nebeapsimoka, tą patį girdžiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iliuzija.: 22 rugsėjo 2010 - 06:27
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 09 22, 07:26)
Ne tai, kad ne kelis, aš negaunu nuo liepos mėnesio, tai kiek čia jau bus? trys. o jei dar pasakys laukt iki spalio, tai nežinau. Kažin kur kreiptis tokiu atveju? Nes joms skambintis jau nebeapsimoka, tą patį girdžiu  doh.gif

as visada del iskilusiu apsurdisku situaciju kreipiuos i ziniasklaida- suveikia laaaabai greitai...
o siuo atveju taip pat manau suveiktu... pora straipsniuku, kaip sau po 4 milijonus skiria, kad pavalgytu brangiausiuose restoranuose per rinkimus.... o net vrp negaunancius asmenis vercia laukti, kol atsiras papildomu pinigeliu, is kur ju atsiras, kai tokiais mastais istatymus keitalioja ir tik savo naudai... net istatyma pasikeite, kad privaloma remti butu partijas rinkimu metu, nors niekada to nebudavo doh.gif
o paskui teisinasi, mes nevogem- toks istatymas...
leistu mane istatymus pakoreguot, sedetu dedules be versaci batu ir su trim kostiumais...., baigtus jiems sukneliu pirkimai ir kostiumeliu siuvimai pas didzainerius...
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 09 21, 19:27)
Skambinau, sakė praves iki rugsėjo pabaigos, bet kad kiekvieną mėnesį taip sako tai jau nebetikiu  doh.gif  laiškus, kad paskirta, gavau.

Na, tai tikekimes, kad sia savaite gausime pinigus...

Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 22, 08:23)
as visada del iskilusiu apsurdisku situaciju kreipiuos i ziniasklaida- suveikia laaaabai greitai...
o siuo atveju taip pat manau suveiktu... pora straipsniuku, kaip sau po 4 milijonus skiria, kad pavalgytu brangiausiuose restoranuose per rinkimus.... o net vrp negaunancius asmenis vercia laukti, kol atsiras papildomu pinigeliu, is kur ju atsiras, kai tokiais mastais istatymus keitalioja ir tik savo naudai... net istatyma pasikeite, kad privaloma remti butu partijas rinkimu metu, nors niekada to nebudavo doh.gif
o paskui teisinasi, mes nevogem- toks istatymas...
leistu mane istatymus pakoreguot, sedetu dedules be versaci batu ir su trim kostiumais...., baigtus jiems sukneliu pirkimai ir kostiumeliu siuvimai pas didzainerius...

Is tiesu, tai tikrai labai pikta. As vakar irgi ziurejau ta laida apie 50 milijonu - nera cia ka ir pridurt
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 21, 17:37)
vikosiuks PATEIKE NUORODAS,TEN VISKA DETALIAI PARASYTA APIE KOMPENSACIJAS.

Na, viska perskaiciau taciau nieko ten neradau, mane domina paprastas dalykas ir galbut atsilipes tos kurios gauna tas kompensacijas doh.gif - ar pervedama suma i saskaita pagal tai kaip apskaiciuota ar tiesiog yra informuojama ta bendrove kuri teikia paslaugas ir saskaitu jie nesiuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 22, 09:02)
Na, viska perskaiciau taciau nieko ten neradau, mane domina paprastas dalykas ir galbut atsilipes tos kurios gauna tas kompensacijas doh.gif  - ar pervedama suma i saskaita pagal tai kaip apskaiciuota ar tiesiog yra informuojama ta bendrove kuri teikia paslaugas ir saskaitu jie nesiuncia g.gif

Aha, ir man butu idomu sita virtuve. Pasiskaiciavau dabar savo kompensacija uz vandeni, tai ka man su tuo daryti? tiesiog nemoketi sitos sumos, nors ji pas mus knygeleje ir paskaiciuota?
Atsakyti
Sveikos, sorry, jei labai kvailai paklausiu, bet dėl tos mašinos pardavimo pajamų niekaip nesupratau doh.gif

Kaip tai mašinos pardavimo pajamos nesiskaičiuoja į šeimos pajamas?

Noriu pakeist savo mašiniuką į taupesnį, mažesnį, o jau ir bilda senutė. Aišku, gausiu už tai kažkiek pinigėlių ir niekam gi neįdomu, kad tuos pačius ("kalėdų seneliui" dasidėjus) į kitą mašiniuką "investuosiu". Bet tai juk jau bus pardavimo pajamos, ir jos skaičiuosis į šeimos pajamas?

Čia mane subalamutino ankstesnė diskusija apie mašinos pardavimą ir pan. Skaičiau pateiktą įstatymo ištrauką n kartų, bet mano medinei galvai ten x-failai doh.gif Ačiū, jei kas paaiškins žmoniškai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,skaiciau skaiciau,ir pavargau biggrin.gif gal galite atsakyti,jei musu seimos nariu yra 4,pajamos kiekvienam kas men iseina po 200 lt,tai kokio dydzio pasalpa iseina?
Aciu 4u.gif
Atsakyti