Papildyta:
O jus kokioje mokykloje mokotes? Mano vaikai mokosi VU, tai ten prie soc stipendijos skyrimo tvarkos yra aiskiai parasyta, jog soc stipendija skiriama, kai asmuo (seima) turi teise gauti soc pasalpa. Taigi uztektu pristatyt ta teise irodancius dokumentus, t.y. pazymas apie pajamas ir pan. Mes kadangi laiku susitvarkem ta soc. pasalpa, tai toliau sito nesiaiskinau, bet galbut is tiesu imanoma taip.
MRU
Papildyta:
QUOTE(negriuke @ 2010 09 21, 07:24)
O iš kokio miesto ji yra? Gal man ten prisiregistruoti, nes mano prašymą irgi nagrinėja, dar kur rugpjūčio mėn. išsiuntė, ką jau bekalbėti apie tą, kur prieš savaitę pridaviau.
Siauliai, panevezys ar kazkas panasaus.....
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 21, 09:34)
kai atstoves birzoje 6 men- gales kreiptis soc paramos.
o kai bus socialiai remtinas- gales pasiimti pazyma ir pristatyti ja i savo mokykla nustatytu pazymu pristatymo laikotarpiu ir gauti soc stipendija.
soc parama mokama tol, kol jus atitinkate reikiamus reikalavimus... ji limito neturi...
taigi siuo atveju jam nebemoketu, jei isidarbinus pajamos per menesi butu didesnes nei 350lt/men arba ji pasalintu is darbo birzos ... arba vestu moteri su didelemis menesinemis pajamomis ar panasiai
tai pat laimejimas loterijoje ar paveldejimas... trims menesiams nutraukia soc parama arba visam laikui jei virsijamas turto normatyvas
Papildyta:
[size=1]
[/color]
manau, kad kitam mieste darbuotojos turejo galimybe atejus ir paprasius skubios pazymos - perziureti jos dokumentus ir patvirtinti, kad ji yra soc remtina, nes siaip darbuotojos tokiu pazymu nepatikrinusios tikrai nedalina, jei pradetu tiketi zmogaus zodziu- tai skristu is darbo.. ju darbas laikytis taisykliu ir tikrinti visus dokumentus, ju padetas parasas yra irodymas tolimesnems istaigoms, kad dokumentas yra patvirtintas ir galiojantis... isivaizduokite, jei statant nama priburtumete ties pamatais, tai tolimesne namo statyba veltui, nes vistiek sugriutu... taigi pazyma ji gavo tik patikrinus dokumentus...
as savaja pazyma gausiu tik spali nes tik spalio pirmaja turesiu teise pristatyti rugsejo pajamas... tai man isvis isimties tvarka tures skaiciuoti, nes reikia pazymos stipendijai ir darzeliui
ACIU uz issamius atsakymus. o jei ilgai pratesineji prasymus del soc pasalpos, tai gali viesuju darbu dirbt siusti...? ir dar norejau paklausti, jei tada kai sesi men sukanka kai zmogus stovi darbo birzoj, seniunijoj tam laikui ir visu menesiu i prieky laisvu vietu nera, ar gali zmogus ateiti uzsirases 15d anksciau, nu dar 15d truktu iki 6men stovejimo darbo birzoje...