Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(Linulee @ 2010 09 20, 12:12)
aciu labai uz atsakyma  4u.gif  dar toks, jei as motinystes atostogose, kokiu dok ir is kur man juos paimt del lengvatu gavimo? aciu  4u.gif

Jie per kompjuteri mato,kiek ir uz ka jus gavot,jums nieko nest nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Twinklle @ 2010 09 20, 12:31)
O as norejau paklausti,jei man socialine pasalpa paskirta iki 10.01,tai kada ja eiti tvarkytis,kad pratestu?Sio menesio gale,ar butinai ta spalio 1d,ar galima ir veliau?  g.gif

iki spalio 15 d reikia pratesti,tada bus viltys,kad pinigelius gausit lapkricio men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklle @ 2010 09 20, 12:31)
O as norejau paklausti,jei man socialine pasalpa paskirta iki 10.01,tai kada ja eiti tvarkytis,kad pratestu?Sio menesio gale,ar butinai ta spalio 1d,ar galima ir veliau?  g.gif

prasitesti spalio men, nuo 1-25d apytiksliai,cia priklauso nuo seniunijos.beto,juk isduoda lapeli kada vel ateit soc prasitest.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 20, 13:25)
prasitesti  spalio men, nuo 1-25d apytiksliai,cia priklauso nuo seniunijos.beto,juk isduoda lapeli kada vel ateit soc prasitest.

Mums tai neduoda jokiu lapeliu,paskaiciuoji pats,koki men reikia pratest ir registruojesi. g.gif
Atsakyti
Mums irgi jokio lapelio nedave schmoll.gif tai vat ir iskilo toks klausymas smile.gif Aciu dabar zinosiu 4u.gif
Atsakyti
Na, va, siandien padaviau dokumentus del ismokos mokiniui, del maisto paketu ir del soc. ismokos, pastaroji zinoma dar neaisku ar priklausys nes pergyvenu del zemes kuria turi vyro tevas taciau ten kazkiek jos ir vyrui priklauso doh.gif bais nepatenkinta buvo darbuotoja kad atejau be uzsirasymo bet prieme vistiek biggrin.gif
Norejau pasiklausti gal kuri zinot kaip ten vyksta visas tas procesas del kompensavimo uz sildyma, ar reikia jiems pristatyti mokejimo knygute ar uztenka tik zinoti nr. ir kaip jie ta kompensuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklle @ 2010 09 20, 13:52)
Mums irgi jokio lapelio nedave  schmoll.gif  tai vat ir iskilo toks klausymas  smile.gif  Aciu dabar zinosiu  4u.gif

ne visur tuos lapelius išduoda, dažniau pasako kuriam mėnesiui vėl registruotis
Atsakyti
Laba diena. Norejau Jusu pasiteirauti, nes vienas pazistamas zmogus paprase: jei zmogus yra 30 metu (beveik...), nevedes, vaiku neturi, stovi darbo birzoje (bet kolkas nera 6 menesiu), studijuoja aukstojoje mokykloje neakivaizdziai, per paskutiniuosius 5metus oficialiai nedirbo. Ar toks asmuo turi teise kai atsotoves 6men darbo birzoje kreiptis i savo savivaldybe del socialines pasalpos kaip vienas gyvenantis asmuo...? Jei taip, tai tada dar gali kreiptis ir i aukstaja mokykla del socialines stipendijos....?Buciau labai dekinga uz Jusu atsakymus, gal pas ka nors tokia situacija, kaip mano aprasoma ir gali patarti? 4u.gif
Papildyta:
Taip pat norejau paklausti, kiek laiko jie gali moketi ta pasalpa? Nes pazistama mano viena kreipesi del soc pasalpos, paskyre jai. Poto ji nuejo ja prasitesti. Tada dar karta nuejo. Ir visus tris kartus jai skyre. Lyg ir ketvirta ejo....ir skyre... biggrin.gif tai man ir kylo klausimas, kaip ilgai jie moka? Kiek kam is Jusu moka soc pasalpas, kaip vieniems gyvenantiems asmenims?
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2010 09 20, 12:17)
kazka cia nuskaiciau, kad ziuri ir pinigelius kiek ant saskaitos turi. Tai jei as turiu kazkiek pasitaupius tai tada man ir juos priskaiciuos norint gauti kompensacija uz sildyma ir maisto produktu? Tai tada man juos reiks nusiimt? Ar cia as kazka ne taip supratau? blush2.gif

ir mane sitas klausimas domina g.gif ziuriu i mano posta niekas nepasisake blush2.gif nejaugi niekas nezino blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 09 20, 16:52)
ir mane sitas klausimas domina g.gif ziuriu i mano posta niekas nepasisake blush2.gif nejaugi niekas nezino blush2.gif  g.gif

Man atrodo, kad del kompensaciju ir maisto paketu saskaitu netikraina, tik kai kreipiesi del soc. pasalpos g.gif g.gif
Pataisys gal mane kas nors, jei ne taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 09 20, 17:20)
Man atrodo, kad del kompensaciju ir maisto paketu saskaitu netikraina, tik kai kreipiesi del soc. pasalpos  g.gif  g.gif
Pataisys gal mane kas nors, jei ne taip  smile.gif

4u.gif sąskaita ne tikrina, galite laikyti kiek norite pinigėliu , bent taip Klaipedoje g.gif
mamytes, ar kas nors gavo šio men soc.pasalpa g.gif
Atsakyti
saskaitu netikrina, tik jei klaus ar turite sakykite neturiu saskaitoje pinigu
nes jei pasakysite kad turit, tada paklaus kiek ir surasys viska dokumentuose
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 09 20, 17:42)
4u.gif sąskaita ne tikrina, galite laikyti kiek norite pinigėliu , bent taip Klaipedoje g.gif
mamytes, ar kas nors gavo šio men soc.pasalpa g.gif

Mano saskaitos irgi del socialines pasalpos niekas netikrino, jie tik mato kiek turi materialinio turto.
Klaipedoje zadejo si men sumoketi 25 d. socialine pasalpa, gal.
Atsakyti