Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

Labas rytas,gal kas galite pasakyti,ar verta kreiptis del soc.pasalpos?Mano dukrytei 09-25 sukanka 2 metukai,pasalpos is Sodros nebegausiu,vyras stovi DB,siuo metu laukiuosi antro vaikelio,kazin,kol i dekreta iseisiu,ar galima gauti kokia pasalpa? aciu
Atsakyti
sveikos, ar reikia , kreipiantis del kompensacijos uz sildyma mano pajamu, kazkokios pazymos, jei as esu vaiko auginimo atostogose? ar jie mato tas pajamas;)? vyro kaip suprantu tai reikia uz tris menesius, o va idomu ar ir man is sodros pasiimti, ar nera reikalo?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 09 15, 08:59)
sveikos,  ar reikia , kreipiantis del kompensacijos uz sildyma mano pajamu, kazkokios pazymos, jei as esu vaiko auginimo atostogose? ar jie mato tas pajamas;)? vyro kaip suprantu tai reikia uz tris menesius, o va idomu ar ir man is sodros pasiimti, ar nera reikalo?

Jums nereikia,jie mato kad gaunat motinistes(tevistes) pasalpa ir kiek,vyro tai reikia ir jei dar kas priregistruotas,tai to(tu) zmogaus(zmoniu) irgi reikes pajamu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 15, 09:02)
Jums nereikia,jie mato kad gaunat motinistes(tevistes) pasalpa ir kiek,vyro tai reikia ir jei dar kas priregistruotas,tai to(tu) zmogaus(zmoniu) irgi reikes pajamu.

musu bute, mes keturi registruoti- mes su vyru ir vaikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 09 15, 09:15)
musu bute, mes keturi registruoti- mes su vyru ir vaikai 4u.gif

tai tada tik jusu su vyru pajamu reikes,jusu matys,tik vyro pazymos reikes.
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 09 14, 21:25)
na as jau nebesuprantu nieko:)))
na del ko as susirupinau isvis,pries 2 savaites mire dukters tevas,uztad pinigeliu nebebus kiek buvo,taigis vaiko pensija sutvarkiau,52 litukus ir galvojau dar cia turesiu galimybe jei ne as tai gal vaikas gali gauti dar ir pasalpa kazkokia,ne tik pensija neturint nevo

Jei Jūsų pajamos neviršyja 350 Lt vienam asmeniui, Jums priklauso soc. pašalpa. Dar jei 525 Lt nesiekia, taip pat yra įvairių lengvatų.

Mergaitės, jei Vilniuje soc. darbuotoja parašė, kad pažymos reikia skubiai, ar atsižvelgia į tai ir apskaičiuoja greičiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 09 15, 07:58)
Labas rytas,gal kas galite pasakyti,ar verta kreiptis del soc.pasalpos?Mano dukrytei 09-25 sukanka 2 metukai,pasalpos is Sodros nebegausiu,vyras stovi DB,siuo metu laukiuosi antro vaikelio,kazin,kol i dekreta iseisiu,ar galima gauti kokia pasalpa? aciu

man atrodo visada verta soc. skyriuje pasiklausti, galima gi teelfonu paskambinti, jei nesinori eiti.

o jūs prieš dekretines dirbote ar ne? Dėl soc. pašalpos, tai dar reikia, kad turto nebūtų "per daug", čia pradžioj (1 psl. temos) plačiau apie sąlygas parašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 15 rugsėjo 2010 - 10:45
Sveikos, gal jau kas užmatėt rugsėjo maisto produktų sudėtį Klaipėdos mieste?
Atsakyti
dar klausimas? kokiu dokumentu konkreciai reikia, del kompensacijos uz sildyma? kada geriausiai kreiptis? raso, kad atsiskaitymo knygeles? tai cia reikia nestis paksutinio menesio saskaitas uz karsta vandeni, salta vandeni, ar kaip? as viska moku internetu, ir ta atsiskaitymo knygele nelabai prasmes pas mane turi?
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2010 09 15, 13:43)
Sveikos, gal jau kas užmatėt rugsėjo maisto produktų sudėtį Klaipėdos mieste?

kiek girdejau, tai visur tokie patys daviniai bus, kaip ir liepos menesi, tik pagal regionus skirsis, kas cukru gaus, o kas ryziu kruopas;)

ir gal kur nors yra pazymos kompensacijai pildymo pvz? is kur zinoti maisnos rinkos kaina? ir ten kur pvz neturi jokiu gyvuliu, nieko i visas eilutes rasyti neturiu, ar kaip? mociutei pries kelis metus padejua pildyti, tai n kartu teko pildyti, nes ne tokius zodziu parasydavom, ir i kiekviena eilute beja doh.gif , tik neprisimenu ka reikejo rasyti, ir seniunija kita buvo, tai gal cia nuo seniunijos priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2010 09 15, 12:50)
kiek girdejau, tai visur tokie patys daviniai bus, kaip ir liepos menesi, tik pagal regionus skirsis, kas cukru gaus, o kas ryziu kruopas;)

Aišku.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 09 15, 11:44)
man atrodo visada verta soc. skyriuje pasiklausti, galima gi teelfonu paskambinti, jei nesinori eiti.

o jūs prieš dekretines dirbote ar ne? Dėl soc. pašalpos, tai dar reikia, kad turto nebūtų "per daug", čia pradžioj (1 psl. temos) plačiau apie sąlygas parašyta.

aciu,einu skaityti 1 psl. ax.gif
Atsakyti