Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 14, 07:31)
taip mes sutuoktiniai. man sake nuims socialine, nes nusitraukia birzoj stovejimas, del socialines sake galesiu kreiptis po 3 men,. gal isimties tvarka skirs vel, tai sakau gal kai man nuims vyras gali kreiptis del pasalpos (nes jis birzoj stovi).

O kodėl biržoj nusitraukia stovėjimas? Jeigu baigėsi išmokos, gali toliau stovėt, nes tik tokiu atveju galit gaut soc. paramą. Nebent jūs vieni iš tų nelaimingųjų, kurie pažeidėt kurią nors iš bedarbio "taisyklių", dabar gi visus gaudo g.gif

Apie vėluojančias pašalpas: http://www.delfi.lt/...a.d?id=36494879
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 13, 21:11)
Žiūrint, iš kur tie pinigėliai. Jeigu geras dėdė perveda, tai gal galima ir neskaičiuot kaip pajamų. O jei soc. parama, tai tikrai pajamos.
Tai ir paskambinkit!

Na, galima sakyt kad geras dede perveda biggrin.gif tikrai ne is valstybes schmoll.gif
Papildyta:
As dabar isvis pagalvojau, o kai man baigs moketi pinigus DB ir statusas pasikeis is bedarbes i darbo ieskancios tai ar galesiu pretenduot i soc. ismoka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 14, 07:31)
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 13, 22:44)

Kur kreiptis? Jeigu esat sutuoktiniai, tai visi pinigai ir pašalpos eina bendrai. Jeigu vyras nieko negauna, o jūs gausit 360lt, tai iš soc. turėtumėt gaut (350*3-360)*0,9=621Lt.

taip mes sutuoktiniai. man sake nuims socialine, nes nusitraukia birzoj stovejimas, del socialines sake galesiu kreiptis po 3 men,. gal isimties tvarka skirs vel, tai sakau gal kai man nuims vyras gali kreiptis del pasalpos (nes jis birzoj stovi).

visiems seimos nariams galioja ta pati taisykle, jei vienas seimos narys neatitinka reikalavimu, galite kreiptis ir jus ir jusu vyras- atsakymas bus vienas, jums pasalpa nutraukiama, nes jums nusitrauke stovejimas birzoje(bet labai idomiai cia- o tarpas gavosi ar kaip?) kodel cia nusitrauke tas stovejimas? viena mamyte kazkur rase, kad prisiregistruojant sekancia diena birzoje butina irasyti kazkoki sakini, patvirtinanti, kad jus jau stovejote birzoje ir registruojates is naujo ne del to, kad tik dabar atejote i birza, o del to, kad radote darba... ir be problemu moka socialine parama toliau...
12 puslapy mamyte linge berods rase mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2010 09 14, 09:06)
As dabar isvis pagalvojau, o kai man baigs moketi pinigus DB ir statusas pasikeis is bedarbes i darbo ieskancios tai ar galesiu pretenduot i soc. ismoka? g.gif

kai busite prastovejus 6 menesius birzoje, arba esate istojusi i birza ne veliau kaip per 6 menesius nuo tam tikru aplinkybiu... galima kreiptis del soc paramos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 14 rugsėjo 2010 - 08:43
labas,gal zinote kad bus dalinami maisto produktai?

ar gerai supratau,jei as stoviu DB,susirasiu darba puse etato ir mane isbrauks is DB?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 14 rugsėjo 2010 - 10:08
Labas,kokiom dienom moka socialines ismokas?Skaiciau cia kazkur,kad 10d,bet jau 14d,ir vis dar niekas nepervede verysad.gif
Atsakyti
Gal yra zinanciu kokiu dokumentu reikia norint gauti 315 lt pasalpa. esant vienam be vaiku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funtikas: 14 rugsėjo 2010 - 10:38
QUOTE(funtikas @ 2010 09 14, 11:38)
Gal yra zinanciu kokiu dokumentu reikia norint gauti 315 lt pasalpa. esant vienam be vaiku

http://www.spcentras....php?m=11&l=935
http://www.socmin.lt....php?1189177490
cia visa informacija.
Kokius dokumentus reikia pateikti?

* prašymą – paraišką piniginei socialinei paramai gauti (prašymo forma)
* suaugusių šeimos narių asmens dokumentus (originalus);
* šeimos narių, sulaukusių pilnametystės, asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus;
* vaiko/-ų gimimo liudijimą/-us;
* pensininko, neįgaliojo pažymėjimą;
* pažymas apie šeimos (vieno gyvenančio asmens) pajamas (originalą);
* santuokos, mirties, ištuokos liudijimą;
* teismo nutartį dėl išlaikymo vaikams priteisimo arba teismo patvirtintą sutartį dėl vaiko/-ų išlaikymo;
* įmonės, įstaigos, organizacijos ar antstolio išduotą pažymą apie vaiko/-ų išlaikymą (originalą);
* atsiskaitymo už paslaugas knygelę;
* pažymos iš mokymo įstaigų, kai yra vyresnių nei 16 metų besimokančių vaikų;
* kompetentingos institucijos išduotos slaugos ar priežiūros (pagalbos) tikslinės kompensacijos pažymą;
* banko atsiskaitomąją sąskaitą*.

Papildyta:
QUOTE(lod @ 2010 09 14, 11:06)
labas,gal zinote kad bus dalinami maisto produktai?

ar gerai supratau,jei as stoviu DB,susirasiu darba puse etato ir mane isbrauks is DB?

kuriam mieste jus gyvenat?
kiek zinau neisbrauk,bet pakeis statusa.
Papildyta:
QUOTE(Twinklle @ 2010 09 14, 11:16)
Labas,kokiom dienom moka socialines ismokas?Skaiciau cia kazkur,kad 10d,bet jau 14d,ir vis dar niekas nepervede  verysad.gif

siaip nuo 8 d iki 25 d,kiekvienam mieste ir seniunijoi skirtingai.as vilniui gyvenu,tai naujamescio seniunije moka 10d,jei yra pinigeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 14 rugsėjo 2010 - 12:15
sveikos,
turiu klausymu:)
situacija tokia: mano dukrai 5 metai,lanko darzeli,as 2010 nedirbu,pagal 2009 m mums priklauso 52 lt,nes nesigauna 525 kiekvienam,istekejus nebuvau,vaiko tevas mire pries kelias savaites,susitvarkau vaiko pensija,kiek gaus nezinau,dar jie skaiciuos,dabar suzinojau,kad yra tokia pasalpa!noreciau suzinoti ar ji mums priklauso? http://www.socmin.lt....php?1189177490 taigi musu vieninteles pajamos bus sitie pinigeliai,gyvename pas mano tevus,ten ir prirasytos esam,jie gauna paketus is maisto banko,kreipesi i seniunija del kompensaciju uz sildyma,bet jiems atsake kad negaus nes gyvenam mes ir as nestoviu darbo birzoje.ar taip gali buti?
ar tai reiskia kad turiu prisiregistruot darbo birzoje?
atsiprasau,kad ne viskas cia i tema turbut,bet gal kuri zinot?
is karto aciu
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 14, 13:17)
kuriam mieste jus gyvenat?
kiek zinau neisbrauk,bet pakeis statusa.

kretingoje
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 09 14, 14:32)
sveikos,
turiu klausymu:)
situacija tokia: mano dukrai 5 metai,lanko darzeli,as 2010 nedirbu,pagal 2009 m mums priklauso 52 lt,nes nesigauna 525 kiekvienam,istekejus nebuvau,vaiko tevas mire pries kelias savaites,susitvarkau vaiko pensija,kiek gaus nezinau,dar jie skaiciuos,dabar suzinojau,kad yra tokia pasalpa!noreciau suzinoti ar ji mums priklauso? http://www.socmin.lt....php?1189177490 taigi musu vieninteles pajamos bus sitie pinigeliai,gyvename pas mano tevus,ten ir prirasytos esam,jie gauna paketus is maisto banko,kreipesi i seniunija del kompensaciju uz sildyma,bet jiems atsake kad negaus nes gyvenam mes ir as nestoviu darbo birzoje.ar taip gali buti?
ar tai reiskia kad turiu prisiregistruot darbo birzoje?
atsiprasau,kad ne viskas cia i tema turbut,bet gal kuri zinot?
is karto aciu

cituosiu pati save:) nuvaziavau i seniunija,pasake reik darbo birzoj puse metu isstovet kad gauti pasalpa,o drauges mama dirbanti db tik kitam mieste,paskambino i vilnius,jai pasake mamoms vaikus iki 8m auginancioms nereik jokiu puses metu,taip kad vaziuosiu ryt i birza ir toliau aiskinsiuos
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2010 09 14, 15:54)
cituosiu pati save:) nuvaziavau i seniunija,pasake reik darbo birzoj puse metu isstovet kad gauti pasalpa,o drauges mama dirbanti db tik kitam mieste,paskambino i vilnius,jai pasake mamoms vaikus iki 8m auginancioms nereik jokiu puses metu,taip kad vaziuosiu ryt i birza ir toliau aiskinsiuos

nu kad reikia DB prastovet 6men kad gautum soc pasalpa g.gif kol vaikui sueina 3metai,tai tikrai nereikia stovet DB 6men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 14 rugsėjo 2010 - 15:02
QUOTE(lod @ 2010 09 14, 15:15)
kretingoje

http://www.kretinga.lt/?q=node/4017
Atsakyti