Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 13, 18:59)
as turiu dvi tokias korteles viena su 800 ir kita su 2500 limitu... ju tai nejaudina mirksiukas.gif nors abi tuscos ...

Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaites , gal kas nors žino, ar moka soc. stipendija moksleiviams kuri isiejo is pagrindinio mokykla i PTM (nežinau kaip dabar tiksliai vadinosi). šiandien buvau soc. rupyb.. tai jie TIKSLIAI nežino blink.gif pasakie skambinti i mokykla ir ten klausti mastau.gif
Atsakyti
mergaites gal kas zinot toki dalyka.ar tikrina socialiniam einamaja saskaita,tarkim man ten pervedinejami pinigai is sodros uz vaiko prieziura.jie visi neisleidziami,bet norint gauti vaikui maitinima mokykloje,ar jie neskaiciuos kaip santaupas.
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:01)
As norejau pasiteirauti, gal kas zinos blush2.gif ar jie tikrina tarkim banko saskaitas, nes mes gaunam kiekviena menesi nedidele suma pinigeliu taciau juos iskart nusiimam, ar jie gali priskaiciuoti prie pajamu tokiu atveju? 4u.gif

Žiūrint, iš kur tie pinigėliai. Jeigu geras dėdė perveda, tai gal galima ir neskaičiuot kaip pajamų. O jei soc. parama, tai tikrai pajamos.

QUOTE(liusi2003 @ 2010 09 13, 18:14)
mergaites , gal kas nors žino, ar moka soc. stipendija moksleiviams kuri isiejo is pagrindinio mokykla i PTM (nežinau kaip dabar tiksliai vadinosi). šiandien buvau soc. rupyb.. tai jie TIKSLIAI nežino blink.gif pasakie skambinti i mokykla ir ten klausti mastau.gif

Tai ir paskambinkit!
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 09 13, 19:54)
mergaites gal kas zinot toki dalyka.ar tikrina socialiniam einamaja saskaita,tarkim man ten pervedinejami pinigai is sodros uz vaiko prieziura.jie visi neisleidziami,bet norint gauti vaikui maitinima mokykloje,ar jie neskaiciuos kaip santaupas.

kas zinote? parasykite prasau.
Atsakyti
bet vyriausybe musu tikras debilizmas atsiprasant
seima gavo pasalpa, virs 900, radau darbeli uz 360 (jau atrodo geriau buciau neradus), ir DB isregistruoja is bedarbiu saraso, o registruoja kaip ieskancia darba ir gaunas nutraukimas, tad ir nusitraukia pasalpa 6 men, na geriausiu atveju 3 men.
as tikejaus kad gausiu kiek ten musu seimai truks. o cia blyn ne. mano vyra sstovi birzoj, tai gal jis gali kreiptis i socialine kad ant jo vardo moketu?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 13, 21:45)
bet vyriausybe musu tikras debilizmas atsiprasant
seima gavo pasalpa, virs 900, radau darbeli uz 360 (jau atrodo geriau buciau neradus), ir DB isregistruoja is bedarbiu saraso, o registruoja kaip ieskancia darba ir gaunas nutraukimas, tad ir nusitraukia pasalpa 6 men, na geriausiu atveju 3 men.
as tikejaus kad gausiu kiek ten musu seimai truks. o cia blyn ne. mano vyra sstovi birzoj, tai gal jis gali kreiptis i socialine kad ant jo vardo moketu?

Jeigu sudėjus jūsų atlyginimą ir vyro išmoką iš DB išeina daugiau negu 3*350 Lt, tai nebebūsit socialiai remtini. Tiesą sakant, tikrai geriau būtumėt neradus blush2.gif Gausit vos keliais litukais daugiau, o juos atidirbti reiks ir dar neteksit nemažai lengvatų kaip socialiai remtina šeima g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 09 13, 22:00)
Jeigu sudėjus jūsų atlyginimą ir vyro išmoką iš DB išeina daugiau negu 3*350 Lt, tai nebebūsit socialiai remtini. Tiesą sakant, tikrai geriau būtumėt neradus  blush2.gif  Gausit vos keliais litukais daugiau, o juos atidirbti reiks ir dar neteksit nemažai lengvatų kaip socialiai remtina šeima  g.gif

na vyras nieko is DB negauna, tai supratau kad kai man nemokes vyras gales kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 13, 22:21)
na vyras nieko is DB negauna, tai supratau kad kai man nemokes vyras gales kreiptis?

Kur kreiptis? Jeigu esat sutuoktiniai, tai visi pinigai ir pašalpos eina bendrai. Jeigu vyras nieko negauna, o jūs gausit 360lt, tai iš soc. turėtumėt gaut (350*3-360)*0,9=621Lt.
Atsakyti
Sveiki, tvarkiaus dėl soc. pašalpos dokumentus maždaug birželio vidury. Čia normalu, kad dar nei lito negavau? Klausiau soc.skyriuje, viena sakė, kad praves, kai turės pinigų, kita, kad išvis nežino, kada praves. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 09 14, 07:09)
Sveiki, tvarkiaus dėl soc. pašalpos dokumentus maždaug birželio vidury. Čia normalu, kad dar nei lito negavau? Klausiau soc.skyriuje, viena sakė, kad praves, kai turės pinigų, kita, kad išvis nežino, kada praves.  unsure.gif

Ilgokai, sakyčiau, neperveda. Bet jeigu tikrai neturi pinigų, tuomet nelabai ką galima ir padaryt g.gif
Atsakyti
[quote=mylimuke,2010 09 13, 22:44]
Kur kreiptis? Jeigu esat sutuoktiniai, tai visi pinigai ir pašalpos eina bendrai. Jeigu vyras nieko negauna, o jūs gausit 360lt, tai iš soc. turėtumėt gaut (350*3-360)*0,9=621Lt.
[/quo
taip mes sutuoktiniai. man sake nuims socialine, nes nusitraukia birzoj stovejimas, del socialines sake galesiu kreiptis po 3 men,. gal isimties tvarka skirs vel, tai sakau gal kai man nuims vyras gali kreiptis del pasalpos (nes jis birzoj stovi).
Atsakyti