Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos Nr.6

Labas vakaras ,

Sosialiai remtina buvau iki spalio mėn., bet rugpjūčio gale įsidarbinau, buvo nemokamai darželis , ar man reikės mokėti už rugsėjį . Kaip skaičiuos pajamas ar už visus tris mėnesius , ar už rugsėjį atskirai .
Atsakyti
labas vakaras.noriu pasiteirauti,gyvenu su dukra,gaunu kompensacija uzsildyma,darzeli,maisto davinius ir jei susituokciau su draugu sedinciu kalejime,ar man kas bepriklausytu.
as kaip pati mastau turetu priklausyt,jug is jo pajamu nebus,o mano alga neisnesa.
Atsakyti
Sveiki,norejau paklausti,kokiom dienom mokami pinigeliai is socialinio?Ar visiems vienodai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar yra gavusiu jau socialine pašalpa si mėnesi ? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Vis dar tuscia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 09 13, 12:54)
Sveikutes, ar yra gavusiu jau socialine pašalpa si mėnesi ?  4u.gif  ax.gif

siandien gavom,nors buvo jau sestadieni pinigai(mes is pasto gaunam).
Atsakyti
As norejau pasiteirauti, gal kas zinos blush2.gif ar jie tikrina tarkim banko saskaitas, nes mes gaunam kiekviena menesi nedidele suma pinigeliu taciau juos iskart nusiimam, ar jie gali priskaiciuoti prie pajamu tokiu atveju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:01)
As norejau pasiteirauti, gal kas zinos blush2.gif ar jie tikrina tarkim banko saskaitas, nes mes gaunam kiekviena menesi nedidele suma pinigeliu taciau juos iskart nusiimam, ar jie gali priskaiciuoti prie pajamu tokiu atveju? 4u.gif

tikrinti,tai tikrai netikrina.
Atsakyti
O dabar dar susimasciau, jei turiu kreditine kortele su 2200 lt kredito limitu, tai kazin kaip jie tai traktuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:15)
O dabar dar susimasciau, jei turiu kreditine kortele su 2200 lt kredito limitu, tai kazin kaip jie tai traktuoja? g.gif

del sito tai nezinau,bet manau,kad jie neziuri,cia gi kredito limitas,jus gi tu pinigu neturit.
Gal kas geriau zino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 13, 17:34)
del sito tai nezinau,bet manau,kad jie neziuri,cia gi kredito limitas,jus gi tu pinigu neturit.
Gal kas geriau zino. g.gif

Na, tikiuosi kad nepriskaiciuoja kaip pajamu, juk tai ne mano pinigai 4u.gif
Papildyta:
Na, as cia tuoj uzmetysiu klausimais, ale kuo toliau i miska tuo daugiau medziu biggrin.gif ar reikia uziredgistruoti norint gauti ismoka mokinio reikmenims isigyti (apie 150 lt), nes ja moka iki spalio men, o laisvu vietu nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:51)
Na, tikiuosi kad nepriskaiciuoja kaip pajamu, juk tai ne mano pinigai 4u.gif
Papildyta:
Na, as cia tuoj uzmetysiu klausimais, ale kuo toliau i miska tuo daugiau medziu biggrin.gif ar reikia uziredgistruoti norint gauti ismoka mokinio reikmenims isigyti (apie 150 lt), nes ja moka iki spalio men, o laisvu vietu nera doh.gif

as turiu dvi tokias korteles viena su 800 ir kita su 2500 limitu... ju tai nejaudina mirksiukas.gif nors abi tuscos ...
Atsakyti