Labas vakaras ,
Sosialiai remtina buvau iki spalio mėn., bet rugpjūčio gale įsidarbinau, buvo nemokamai darželis , ar man reikės mokėti už rugsėjį . Kaip skaičiuos pajamas ar už visus tris mėnesius , ar už rugsėjį atskirai .
labas vakaras.noriu pasiteirauti,gyvenu su dukra,gaunu kompensacija uzsildyma,darzeli,maisto davinius ir jei susituokciau su draugu sedinciu kalejime,ar man kas bepriklausytu.
as kaip pati mastau turetu priklausyt,jug is jo pajamu nebus,o mano alga neisnesa.
as kaip pati mastau turetu priklausyt,jug is jo pajamu nebus,o mano alga neisnesa.
Sveiki,norejau paklausti,kokiom dienom mokami pinigeliai is socialinio?Ar visiems vienodai?
Sveikutes, ar yra gavusiu jau socialine pašalpa si mėnesi ?
Vis dar tuscia...
QUOTE(liusi2003 @ 2010 09 13, 12:54)
Sveikutes, ar yra gavusiu jau socialine pašalpa si mėnesi ?
siandien gavom,nors buvo jau sestadieni pinigai(mes is pasto gaunam).
As norejau pasiteirauti, gal kas zinos ar jie tikrina tarkim banko saskaitas, nes mes gaunam kiekviena menesi nedidele suma pinigeliu taciau juos iskart nusiimam, ar jie gali priskaiciuoti prie pajamu tokiu atveju?
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:01)
As norejau pasiteirauti, gal kas zinos ar jie tikrina tarkim banko saskaitas, nes mes gaunam kiekviena menesi nedidele suma pinigeliu taciau juos iskart nusiimam, ar jie gali priskaiciuoti prie pajamu tokiu atveju?
tikrinti,tai tikrai netikrina.
O dabar dar susimasciau, jei turiu kreditine kortele su 2200 lt kredito limitu, tai kazin kaip jie tai traktuoja?
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:15)
O dabar dar susimasciau, jei turiu kreditine kortele su 2200 lt kredito limitu, tai kazin kaip jie tai traktuoja?
del sito tai nezinau,bet manau,kad jie neziuri,cia gi kredito limitas,jus gi tu pinigu neturit.
Gal kas geriau zino.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 13, 17:34)
del sito tai nezinau,bet manau,kad jie neziuri,cia gi kredito limitas,jus gi tu pinigu neturit.
Gal kas geriau zino.
Gal kas geriau zino.
Na, tikiuosi kad nepriskaiciuoja kaip pajamu, juk tai ne mano pinigai
Papildyta:
Na, as cia tuoj uzmetysiu klausimais, ale kuo toliau i miska tuo daugiau medziu ar reikia uziredgistruoti norint gauti ismoka mokinio reikmenims isigyti (apie 150 lt), nes ja moka iki spalio men, o laisvu vietu nera
QUOTE(perfekta @ 2010 09 13, 16:51)
Na, tikiuosi kad nepriskaiciuoja kaip pajamu, juk tai ne mano pinigai
Papildyta:
Na, as cia tuoj uzmetysiu klausimais, ale kuo toliau i miska tuo daugiau medziu ar reikia uziredgistruoti norint gauti ismoka mokinio reikmenims isigyti (apie 150 lt), nes ja moka iki spalio men, o laisvu vietu nera
Papildyta:
as turiu dvi tokias korteles viena su 800 ir kita su 2500 limitu... ju tai nejaudina nors abi tuscos ...