QUOTE(Kyvis @ 2010 09 25, 14:50)
Vis pagalvoju kaip tavo reikaliukai
As tai nededu vilciu i si cikla. Nezinau tiksliai, manau O ivyko tik si pirmadieni ar antradieni (sprendziu pagal gleives, nes BT nematuoju, OT negadinau), ciklas nereguliarus, tai pilnai gali but kad ilgesnis ispuole.
Be to vel panasi situacija kaip praejusi men pas mus. ND sestadieni atlikom, ir vel vyras i komandiruote visai savaitei
. Tai si cikla jau praktiskai nurasiau.. Nebent ivyko stebuklas ir gleives apgavo su O nustatymu, gal visgi ji savaitgali ivyko, o gal spermiukai keleta dienu kantriai islauke... Turbut si cikla tiesiog lauksiu mm, o jei uzsilauksiu aisku pagadinsiu koki NT.
O tu jau kita savaite kaip suprantu lauksi dziugiu rezultatu? Sekmes
kaip sunku su tom komandiruotem
mano vyras irgi daznai vazineja ir butinai kaip tycia per O jam reik isvaziuot
QUOTE(westi @ 2010 09 25, 18:29)
na man kaip niekad sis ciklas kazkoks trumpas pasitaike,vos nepraziopsojau O
ir net gleiviu paciu vaisingiausiu tikraja O diena ir labai netiketai aptikau,nes praktiskai nebuvo
bet lb gerai,kokia bebutu pabaiga,tai bent greitai sis menuo prabegs ir bus galima toliau gyventi-ar su dziogiom naujienom ar su naujom viltim
kazkaip si men pozityviai nusiteikusi-kaip bus taip bus
prisigalvojau veiklos,kad dienos greiciau eitu,negalvojant
neiskau nei jokiu pozymiu galimo pastojimo nei labai analizuoju ka nors,tiesiog matuoju kasryt BT,padariau keleta OT paciu laiku ir tiek
db nesiojuos del visa ko vaistu nuo skausmo,jei ateitu nekviestosios(nes pirma d buna skausminga),tai esu viskam pasiruosusi
kadangi savo DPO fazes nzn,tai nuo 2dienio ju nelauksiu(bet jau kasdien vis pasitikrinu ar ne aksciau
) tai va
o gal ir tau pasiseks si men taip visai netycia,kaip pati sakai
labai gerai kai yra kur nukreipti mintis, tikrai labai palengveja ir dienos greiciau lekia
o BT tai tavo nebloga
biski suoliuojanti bet laikosi gerai, laikyk tokia ir toliau