Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(wiki25 @ 2010 09 21, 22:25)
dariau 10 CD tikrai neigiamas, 12 Cd neigiamas, 14CD neigiamas, ir nuo 16 Cd kasdien iki siol ir vis vaiduokliuoja. 18 ir 19 CD buvo ryskiausi palyginus su visais.

g.gif Man rodos, kad O dar bus ir toliau gadink OT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 22:28)
g.gif Man rodos, kad O dar bus ir toliau gadink OT ax.gif

na bus matyti ax.gif aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 07, 23:41)
Matau, kad mums vel panasiai ispuls laukimo dienos. Man 11DC siandien, ziuresim koks cia ciklas bus, paprastai virs 30d.

na,kaip besiseka mirksiukas.gif ? gal jau koki testuka pagadinai rolleyes.gif ar dar vis lauki? as tai dar lukuriuoju-matuoju BT,ir laukiu kitos savaiteles rezultatu book.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 09 24, 15:42)
na,kaip besiseka mirksiukas.gif ? gal jau koki testuka pagadinai rolleyes.gif  ar dar vis lauki? as tai dar lukuriuoju-matuoju BT,ir laukiu kitos savaiteles rezultatu book.gif  vacation1.gif

Vis pagalvoju kaip tavo reikaliukai smile.gif As tai nededu vilciu i si cikla. Nezinau tiksliai, manau O ivyko tik si pirmadieni ar antradieni (sprendziu pagal gleives, nes BT nematuoju, OT negadinau), ciklas nereguliarus, tai pilnai gali but kad ilgesnis ispuole.
Be to vel panasi situacija kaip praejusi men pas mus. ND sestadieni atlikom, ir vel vyras i komandiruote visai savaitei verysad.gif . Tai si cikla jau praktiskai nurasiau.. Nebent ivyko stebuklas ir gleives apgavo su O nustatymu, gal visgi ji savaitgali ivyko, o gal spermiukai keleta dienu kantriai islauke... Turbut si cikla tiesiog lauksiu mm, o jei uzsilauksiu aisku pagadinsiu koki NT.
O tu jau kita savaite kaip suprantu lauksi dziugiu rezultatu? Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 25, 14:50)
Vis pagalvoju kaip tavo reikaliukai  smile.gif  As tai nededu vilciu i si cikla.

na man kaip niekad sis ciklas kazkoks trumpas pasitaike,vos nepraziopsojau O doh.gif ir net gleiviu paciu vaisingiausiu tikraja O diena ir labai netiketai aptikau,nes praktiskai nebuvo doh.gif bet lb gerai,kokia bebutu pabaiga,tai bent greitai sis menuo prabegs ir bus galima toliau gyventi-ar su dziogiom naujienom ar su naujom viltim mirksiukas.gif kazkaip si men pozityviai nusiteikusi-kaip bus taip bus mirksiukas.gif prisigalvojau veiklos,kad dienos greiciau eitu,negalvojant bigsmile.gif neiskau nei jokiu pozymiu galimo pastojimo nei labai analizuoju ka nors,tiesiog matuoju kasryt BT,padariau keleta OT paciu laiku ir tiek mirksiukas.gif db nesiojuos del visa ko vaistu nuo skausmo,jei ateitu nekviestosios(nes pirma d buna skausminga),tai esu viskam pasiruosusi bigsmile.gif kadangi savo DPO fazes nzn,tai nuo 2dienio ju nelauksiu(bet jau kasdien vis pasitikrinu ar ne aksciau g.gif ) tai va wink.gif
o gal ir tau pasiseks si men taip visai netycia,kaip pati sakai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 25, 14:50)
Vis pagalvoju kaip tavo reikaliukai  smile.gif  As tai nededu vilciu i si cikla. Nezinau tiksliai, manau O ivyko tik si pirmadieni ar antradieni (sprendziu pagal gleives, nes BT nematuoju, OT negadinau), ciklas nereguliarus, tai pilnai gali but kad ilgesnis ispuole.
Be to vel panasi situacija kaip praejusi men pas mus. ND sestadieni atlikom, ir vel vyras i komandiruote visai savaitei  verysad.gif . Tai si cikla jau praktiskai nurasiau.. Nebent ivyko stebuklas ir gleives apgavo su O nustatymu, gal visgi ji savaitgali ivyko, o gal spermiukai keleta dienu kantriai islauke... Turbut si cikla tiesiog lauksiu mm, o jei uzsilauksiu aisku pagadinsiu koki NT.
O tu jau kita savaite kaip suprantu lauksi dziugiu rezultatu? Sekmes  4u.gif

kaip sunku su tom komandiruotem doh.gif mano vyras irgi daznai vazineja ir butinai kaip tycia per O jam reik isvaziuot bash.gif

QUOTE(westi @ 2010 09 25, 18:29)
na man kaip niekad sis ciklas kazkoks trumpas pasitaike,vos nepraziopsojau O doh.gif ir net gleiviu paciu vaisingiausiu tikraja O diena ir labai netiketai aptikau,nes praktiskai nebuvo doh.gif  bet lb gerai,kokia bebutu pabaiga,tai bent greitai sis menuo prabegs ir bus galima toliau gyventi-ar su dziogiom naujienom ar su naujom viltim mirksiukas.gif  kazkaip si men pozityviai nusiteikusi-kaip bus taip bus mirksiukas.gif prisigalvojau veiklos,kad dienos greiciau eitu,negalvojant bigsmile.gif  neiskau nei jokiu pozymiu galimo pastojimo nei labai analizuoju ka nors,tiesiog matuoju kasryt BT,padariau keleta OT paciu laiku ir tiek mirksiukas.gif  db nesiojuos del visa ko vaistu nuo skausmo,jei ateitu nekviestosios(nes pirma d buna skausminga),tai esu viskam pasiruosusi bigsmile.gif  kadangi savo DPO fazes nzn,tai nuo 2dienio ju nelauksiu(bet jau kasdien vis pasitikrinu ar ne aksciau g.gif ) tai va wink.gif
o gal ir tau pasiseks si men taip visai netycia,kaip pati sakai mirksiukas.gif  thumbup.gif

labai gerai kai yra kur nukreipti mintis, tikrai labai palengveja ir dienos greiciau lekia thumbup.gif o BT tai tavo nebloga bigsmile.gif biski suoliuojanti bet laikosi gerai, laikyk tokia ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 09 27, 15:45)
kaip sunku su tom komandiruotem  doh.gif  mano vyras irgi daznai vazineja ir butinai kaip tycia per O jam reik isvaziuot bash.gif
labai gerai kai yra kur nukreipti mintis, tikrai labai palengveja ir dienos greiciau lekia  thumbup.gif o BT tai tavo nebloga  bigsmile.gif biski suoliuojanti bet laikosi gerai, laikyk tokia ir toliau  mirksiukas.gif

na taip,ne kas kai darbai trukdo susiplanuoti mazyli unsure.gif
o mano BT suoliavo pirmomis DPO dienomis,nes kaip tik persalima pasigavau,tai tas dienas lb prastai jauciaus,dar sveciuose buvom,tai kaip sakoma namie ir savos sienos padeda,grizus vel atsistate i pakankamai normalia padeti thumbup.gif bus matyt kuo cia viskas baigsis-net keista,taip vienodai sviecia kokia pabaiga bus doh.gif aisku,tikeciausi geriausio,bet ne tai ne rolleyes.gif na kelios dieneles ir viskas bus aisku,gal net rytoj jau g.gif nes NT tikrai nenoriu daryt schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos sm, as ir pradejau OT naudoti, mat puse metu niekaip antro vaikelio paprastai nesuplanuojam.
si men pirma karta darausi ot. mano C reguliarus 28 CD, ir stai pastebejau kad 10CD buvo abi ryskios juosteles ir se tau kaip keista, ne 12 ar 14,... snd 14 CD ir tuscia. Ar dar kam yra kurios anksciau nei per C viduri O?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilke: 27 rugsėjo 2010 - 23:42
QUOTE(Dilke @ 2010 09 27, 22:33)
Sveikos sm, as ir pradejau OT naudoti, mat puse metu niekaip antro vaikelio paprastai nesuplanuojam.
si men pirma karta darausi ot. mano C reguliarus 28 CD, ir stai pastebejau kad 10CD buvo abi ryskios juosteles ir se tau kaip keista, ne 12 ar 14,... snd 14 CD ir tuscia. Ar dar kam yra kurios anksciau nei per C viduri O?

Tai kuria CD buvo ryskiausios? 10? Taip aisku, kad gali buti, nebutinai irkart pamacius II ivyksta O- gal ji ivyko 12CD, tada gaunasi 16DPO (jei 28CD ciklas)- kas visai normalu. O gal si karta O anksciau ivyko ir ciklas bus trumpesnis, o gal ir nebus, gal busi iskart nestuke.gif

Dabar jau geriau nespekuliuoti, o ramiai laukti atomazgos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif Selva ar Sunflowers gal zinot kiek ilgiausiai gali DPO faze testis? g.gif Nes pagal standartine 14DPO tai snd mm dar nera blush2.gif ,aisku gali but,kad ryt pasirodys,nes snd ir BT pakrito g.gif tiesiog noriu issiaiskint iki kada galiu tiketis ju,nes NT neketinu darytis schmoll.gif(jei uz savaites nesulaukciau,tai tada jau gal pagadinciau NT) ,kad nenusivilt,jau geriau kai viskas savaime issisprendzia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 28 rugsėjo 2010 - 20:44
QUOTE(westi @ 2010 09 28, 21:33)
Sveikos,merginos 4u.gif  Selva ar Sunflowers gal zinot kiek ilgiausiai gali DPO faze testis? g.gif  Nes pagal standartine 14DPO tai snd mm dar nera blush2.gif ,aisku gali but,kad ryt pasirodys,nes snd ir BT pakrito g.gif tiesiog noriu issiaiskint iki kada galiu tiketis ju,nes NT neketinu darytis schmoll.gif(jei uz savaites nesulaukciau,tai tada jau gal pagadinciau NT) ,kad nenusivilt,jau geriau kai viskas savaime issisprendzia ax.gif

Vat ko nezinau, to nezinau, zinau, kad gali buti 16 DPO, o kiek ilgiausiai gal Selva atsakys! 4u.gif
Atsakyti
Siaip retai buna ilgesne II faze, nei 16DPO. Sako, kad jei yra 18DPO ir BT auksta, tai jau galima rimtai itarti nestuke.gif
Atsakyti