Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

labas vakaras, ar gali buti kad viena cikla OT rode tikrai teigiama, o kita cikla tie patys OT nera visiskai teigiamo ir reikia rinkti pati ryskiausia ir zymeti kaip teigiama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 21:14)
g.gif Na as gan ilga laika darausi OT, tai paklaida nebent viena diena buna g.gif Yra viena cikla buve, kad mmm atejo, jei gerai dabar pamenu, 10-11 DPO, bet nezinau kodel, del O 100% zinau, kad anksciau tikrai nebuvo, nes pas gine buvau, ji sake, kad tuoj tuoj turi sprogti folikulas ir OT ta pati rode. rolleyes.gif Bet tai buvo vienintelis toks kartas 4u.gif

Na idomiai man paciai atrodo, jai mmm reguliarios, tai kazkaip galvorusi, kad ir O turetu but reguliarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 21, 21:18)
labas vakaras, ar gali buti kad viena cikla OT rode tikrai teigiama, o kita cikla tie patys OT nera visiskai teigiamo ir reikia rinkti pati ryskiausia ir zymeti kaip teigiama?  g.gif

Man rodos gali, gal paprasciausiai hormonas silpniau kilo, todel ir OT blankesni 4u.gif
Gal kuri kita issamiau pasakys! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 09 21, 20:44)
Ateinu vel unsure.gif , pas mane OT kiekviena menesi rodo skirtingai verysad.gif . Ciklas nepakito - 31 diena, o OT rodo teigiama: tai 17 CD, tai 19CD, o si men 14 CD doh.gif . Zinau, kad teoriskai tai imanoma, bet praktiskai??? Ar pas ilgiau dariusias OT tokios paklaidos yra? Ar galiu ,,aklai,, pasitiket OT?

o tu tik OT darai? nematuoji BT? tada tiksliai zinotum kaip ir kada vyksta tavoji O mirksiukas.gif
mum praeita men nepavyko,naudojom tik OT(tai gal O neivyko,nors OT teigiami buvo),o db ir OT teigiami ir BT soktelejo zymiai,tai vadinasi si cikla O tikrai ivyko mirksiukas.gif ir manau spejom pagauti rolleyes.gif ziuriu BT daug aiskumo duoda mirksiukas.gif nes praejusi men net 11OT sugadinau,o si tereikejo vos 3,kad tikrai isitikinciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 21 rugsėjo 2010 - 20:52
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 21:21)
Man rodos gali, gal paprasciausiai hormonas silpniau kilo, todel ir OT blankesni 4u.gif
Gal kuri kita issamiau pasakys! ax.gif

na jei hormonas silpniau kilo tai ir BT gali buti del to labai jau stipriai nesoktelejo. ar teisingai supratau? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 21, 21:36)
na jei hormonas silpniau kilo tai ir BT gali buti del to labai jau stipriai nesoktelejo. ar teisingai supratau?  ax.gif  blush2.gif

Gali buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 21, 21:36)
na jei hormonas silpniau kilo tai ir BT gali buti del to labai jau stipriai nesoktelejo. ar teisingai supratau?  ax.gif  blush2.gif

na,kadangi maciau tavo BT grafikeli,o db sakai,kad ir OT nieko nerode,tai manau O nebuvo,bent jau kol kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 09 21, 21:50)
na,kadangi maciau tavo BT grafikeli,o db sakai,kad ir OT nieko nerode,tai manau O nebuvo,bent jau kol kas 4u.gif

na rode OT antra juostele bet nevienodo ryskumo, as manau kad jau mm gal turetu pareiti nes krutine siaip sau neskaudetu jau 6 diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 21, 21:54)
na rode OT antra juostele bet nevienodo ryskumo, as manau kad jau mm gal turetu pareiti nes krutine siaip sau neskaudetu jau 6 diena  g.gif

Kelinta CD dabar ir kiek dienu trunka ciklas?
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 21:58)
Kelinta CD dabar ir kiek dienu trunka ciklas?

siandien 24 CD. mano ciklai neregulairus visiskai. praeita cikla buvo 40CD, dar pries tai buvo 32 CD. praeita cikla OT teigiamus rode nuo 25CD iki 28CD. o dbr jau 6 diena kaip skauda krutine ir OT nerodo abieju ryskiu.
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 21, 22:07)
siandien 24 CD. mano ciklai neregulairus visiskai. praeita cikla buvo 40CD, dar pries tai buvo 32 CD. praeita cikla OT teigiamus rode nuo 25CD iki 28CD. o dbr jau 6 diena kaip skauda krutine ir OT nerodo abieju ryskiu.

Kazkodel man atrodo, kad bus vienas is dvieju - arba tau dar bus O, arba jau buvo - nuo kelintos dienos darai OT?
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 21, 22:20)
Kazkodel man atrodo, kad bus vienas is dvieju -  arba tau dar bus O, arba jau buvo - nuo kelintos dienos darai OT?

dariau 10 CD tikrai neigiamas, 12 Cd neigiamas, 14CD neigiamas, ir nuo 16 Cd kasdien iki siol ir vis vaiduokliuoja. 18 ir 19 CD buvo ryskiausi palyginus su visais.
Atsakyti