Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Nany @ 2010 09 17, 20:26)
o ar buvo taip kad ryte rodo teigiama o vakare ne? arba atvirksciai?

dazniausiai budavo taip, jeigu ryte jau isryskeja juostele tai vakare ji tikrai buna teigiama, kita ryta jau vel pradeda blankti, arba jeigu isryskeja vakare, tai kita ryta buna teigiama o i vakara jau vel pradeda blankti, gal kitoms tas ryskumas ir ilgiau laikydavos, bet pas mane tai koki pusdieni, nu bet vistiek kad ir buciau dariusis viena testa i diena, vistiek mazdaug eitu susigaudyti kuria butent diena jau turi buti tas testas teigiamas. gal tik is pradziu atrodo sudetinga, bet kelis menesius pazaidus galima perprast organizma.
Atsakyti
OT daromas viena karta i diena, mazdaug panasiu metu. Rytinis slapimas OT netinka. Man asmeniskai buvo keista matyti ta instrukcija, kur teigiama, kad neva rytinis slapimas OT tinkamiausias- ki saltiniai teigia priesingai.

BT nebutina matuoti tada, kai keliesi. Juk galima prabusti, pasimatuoti ir vel miegoti mirksiukas.gif Taip visos merginos daro pvz savaitgaliais at per atostogas. Ner probemu wink.gif
Atsakyti
na nezinau rytinis tinka netinka, bet tikrai esu turejus teigiamu rytiniu testu, tai ka tada ju vertint nereiketu? as tai bent jau esu kuo daugiau uz suzinojima, neapsiribociau testu viena kart dienoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 09 17, 20:49)
dazniausiai budavo taip, jeigu ryte jau isryskeja juostele tai vakare ji tikrai buna teigiama, kita ryta jau vel pradeda blankti, arba jeigu isryskeja vakare, tai kita ryta buna teigiama o i vakara jau vel pradeda blankti, gal kitoms tas ryskumas ir ilgiau laikydavos, bet pas mane tai koki pusdieni, nu bet vistiek kad ir buciau dariusis viena testa i diena, vistiek mazdaug eitu susigaudyti kuria butent diena jau turi buti tas testas teigiamas. gal tik is pradziu atrodo sudetinga, bet kelis menesius pazaidus galima perprast organizma.

hm... na kai isryskes tada pasidarysiu ir dar viena.. ziuresim kaip cia seksis, viskas nauja blush2.gif

QUOTE(Selva @ 2010 09 17, 20:59)
OT daromas viena karta i diena, mazdaug panasiu metu. Rytinis slapimas OT netinka. Man asmeniskai buvo keista matyti ta instrukcija, kur teigiama, kad neva rytinis slapimas OT tinkamiausias- ki saltiniai teigia priesingai.

BT nebutina matuoti tada, kai keliesi. Juk galima prabusti, pasimatuoti ir vel miegoti  mirksiukas.gif  Taip visos merginos daro pvz savaitgaliais at per atostogas. Ner probemu wink.gif

man problema truputi su miegu, labai ilgai neuzmiegu, ir jei jau ryte kas prizadina, tai vsio, tik keltis smile.gif tad naudojuosi proga, jei ryte miegu, tai jau geriau nieks tegu nekelia.. bandysim OT, jei kas, po 2-3 men pabandysim BT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 09 17, 19:22)
as tai bent jau esu kuo daugiau uz suzinojima, neapsiribociau testu viena kart dienoj  biggrin.gif

Atleisk, jei nuskambes grieztai, bet vienintelis dalykas, ka suzinai darydama keleta kartu per diena OT yra- kaip nusidazo OT esant skirtingam LH koncentracijos kiekiui slapime, priklausomai nuo suvartotu skysciu, o ne nuo paties LH kilimo/leidimosi blush2.gif

na nezinau rytinis tinka netinka, bet tikrai esu turejus teigiamu rytiniu testu, tai ka tada ju vertint nereiketu?

Saltiniuose rasoma, kad rytiniame slapime LH sintezuojasi ir neretai jo neimanoma aptikti. Tiksliausias, labiausiai teisybe apie LH koncendtacija organizme atitinkantis OT rezultatas yra tada, kai tyrimas atliekamas veliau dienoje.

Darykit jus, moterys, kaip norit 4u.gif Bet as asmeniskai, jau jei ko imuosi, tai noriu atlikti maksimaliai teisingai, nes kitaip nera prasmes- laiko ir pinigu gaisimas 4u.gif
Atsakyti
Labas,
kinta BT jei pvz. as kosciu, ar gerkle skauda? Na jei kokius 37 parodytu, tai jie labiau pastojima reikstu, ar liga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2010 09 19, 22:09)
Labas,
kinta BT jei pvz. as kosciu, ar gerkle skauda? Na jei kokius 37 parodytu, tai jie labiau pastojima reikstu, ar liga? smile.gif

Kiek esu skaiciusi, kad ligos, net menkiausias persalimas BT labai veikia, ir jau tadavertinti negalima.. bet reiktu placiau BT temoje paskaityti ka raso 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pasiskaiciau siandien, ir radau tokia fraze: Tiksliems rezultatams gauti tinkamiausi popietinio (15 - 17 val.) šlapimo mėginiai.

Tad nusprendziau darytis apie 17 val, jau kai namie bunu, nes darbe nekas.. beto per pietus daug geriu arbatu.. o jau nuo kokios 15 val nieko negeriu, tai grizus namo darysiuos blush2.gif dar tik 5 cd, bet laukiu greiciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos OT profes 4u.gif

Noreciau paprasyti i AZ nicku, ar kontaktu, merginu is kuriu perkat OT. As bandziau kelis ciklus BabyCard ar kaip ten - brangus is vaistines, kur 7vnt. dezuteje, bet man vis rode beveik vienodo ryskumo, ir niekada nenublanko testine juostele.. o jau 4 nesekmingas, vis ND nutinka 2 dienos iki ir per O (matuoju BT), tai mastau kad reik prigaut ir pavaryt ND ir ta vis kazkaip praleidziama diena pries.. g.gif Gal cia paslaptis.. aj nebezinau schmoll.gif Mastau gal reiktu pabandyt ir maziau ir daugiau jautrius.. Taigi ir ieskau kur gauti nebrangiu 20 ir 30 jautrumo.. Padekit 4u.gif aciuuuu!
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2010 09 20, 14:07)
Sveikos OT profes 4u.gif

Noreciau paprasyti i AZ nicku, ar kontaktu, merginu is kuriu perkat OT.

Laba,

man irgi reiketu kontaktu,jei kas galetu permest i AZ,dekinga be galo be krasto buciau biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateinu vel unsure.gif , pas mane OT kiekviena menesi rodo skirtingai verysad.gif . Ciklas nepakito - 31 diena, o OT rodo teigiama: tai 17 CD, tai 19CD, o si men 14 CD doh.gif . Zinau, kad teoriskai tai imanoma, bet praktiskai??? Ar pas ilgiau dariusias OT tokios paklaidos yra? Ar galiu ,,aklai,, pasitiket OT?
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 09 21, 20:44)
Ateinu vel unsure.gif , pas mane OT kiekviena menesi rodo skirtingai verysad.gif . Ciklas nepakito - 31 diena, o OT rodo teigiama: tai 17 CD, tai 19CD, o si men 14 CD doh.gif . Zinau, kad teoriskai tai imanoma, bet praktiskai??? Ar pas ilgiau dariusias OT tokios paklaidos yra? Ar galiu ,,aklai,, pasitiket OT?

g.gif Na as gan ilga laika darausi OT, tai paklaida nebent viena diena buna g.gif Yra viena cikla buve, kad mmm atejo, jei gerai dabar pamenu, 10-11 DPO, bet nezinau kodel, del O 100% zinau, kad anksciau tikrai nebuvo, nes pas gine buvau, ji sake, kad tuoj tuoj turi sprogti folikulas ir OT ta pati rode. rolleyes.gif Bet tai buvo vienintelis toks kartas 4u.gif
Atsakyti