QUOTE(Kalev @ 2010 09 17, 20:49)
dazniausiai budavo taip, jeigu ryte jau isryskeja juostele tai vakare ji tikrai buna teigiama, kita ryta jau vel pradeda blankti, arba jeigu isryskeja vakare, tai kita ryta buna teigiama o i vakara jau vel pradeda blankti, gal kitoms tas ryskumas ir ilgiau laikydavos, bet pas mane tai koki pusdieni, nu bet vistiek kad ir buciau dariusis viena testa i diena, vistiek mazdaug eitu susigaudyti kuria butent diena jau turi buti tas testas teigiamas. gal tik is pradziu atrodo sudetinga, bet kelis menesius pazaidus galima perprast organizma.
hm... na kai isryskes tada pasidarysiu ir dar viena.. ziuresim kaip cia seksis, viskas nauja
QUOTE(Selva @ 2010 09 17, 20:59)
OT daromas viena karta i diena, mazdaug panasiu metu. Rytinis slapimas OT netinka. Man asmeniskai buvo keista matyti ta instrukcija, kur teigiama, kad neva rytinis slapimas OT tinkamiausias- ki saltiniai teigia priesingai.
BT nebutina matuoti tada, kai keliesi. Juk galima prabusti, pasimatuoti ir vel miegoti
Taip visos merginos daro pvz savaitgaliais at per atostogas. Ner probemu
man problema truputi su miegu, labai ilgai neuzmiegu, ir jei jau ryte kas prizadina, tai vsio, tik keltis
tad naudojuosi proga, jei ryte miegu, tai jau geriau nieks tegu nekelia.. bandysim OT, jei kas, po 2-3 men pabandysim BT