Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Kalev @ 2010 09 15, 19:53)
o vargeli nu ir ciklo ilgumas  doh.gif  unsure.gif as prie OT dar patarciau ir BT matuot, tuomet matysi kokio ilgio ciklas bus
uzjauciu del skausmu  4u.gif

- Bt nelabai gaunasi matuoti, nes viena diena keliuosi 7 val, kita 9 val, kita 11 val... o jei ciklas bus koks 90 dienu ir taip matuotis kasdien tai doh.gif
- 4u.gif

As irgi dabar pasimeciau kada ot daryti, internete skaiciau kad geriausia apie 15 val, tai db nezinau ar ryte ar tokiu metu ir daryti..?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 09 17, 11:40)
Is savo ilgos patirties, galiu ir jums patarti, kad geriausia daryti su antru rytiniu slapimu mirksiukas.gif  Isbandyta thumbup.gif

kaip butent su antru rytiniu slapimu? gi buna kad iki antro nepraeina tam tikras laikas kai negali gerti skysciu. man buna kad antra darau jau po valandos
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 17, 11:46)
kaip butent su antru rytiniu slapimu? gi buna kad iki antro nepraeina tam tikras laikas kai negali gerti skysciu. man buna kad antra darau jau po valandos

Na, cia jau kaip kam iseina, as igeriu kavos, ir dar kokiu sulciu, ir kol dar viskas nesusivirskina, drasiai galima daryti, bus labai stiprios koncentracijos slapimas mirksiukas.gif Nu vnz., nezinau ar aiskiai parasiau doh.gif Arba galima bet kada, tik ,kad kokias 3 val. reikia but negerus skysciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 09 17, 12:41)
Na, cia jau kaip kam iseina, as igeriu kavos, ir dar kokiu sulciu, ir kol dar viskas nesusivirskina, drasiai galima daryti, bus labai stiprios koncentracijos slapimas mirksiukas.gif  Nu vnz., nezinau ar aiskiai parasiau doh.gif  Arba galima bet kada, tik ,kad kokias 3 val. reikia but negerus skysciu 4u.gif

tai as nuo 18 val nieko negeriu ir 20.30 darausi. tai galiu teigiamai vertinti tokiu laiku daryta OT?
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 17, 12:50)
tai as nuo 18 val nieko negeriu ir 20.30 darausi. tai galiu teigiamai vertinti tokiu laiku daryta OT?

As daznai apie 18:00 darydavau, gryzusi is darbo ir kuo puikiausiai ejo nustatyti viska smile.gif O OT gadinau daugiau nei puse metu, tai tikrai negaliu pasakyti, kad kazkokios itakos man turejo laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 09 17, 13:34)
As daznai apie 18:00 darydavau, gryzusi is darbo ir kuo puikiausiai ejo nustatyti viska smile.gif O OT gadinau daugiau nei puse metu, tai tikrai negaliu pasakyti, kad kazkokios itakos man turejo laikas rolleyes.gif

klausiu nes minejo kad skirtingu dienos laiku koncentracija yra skirtinga tai ir gali skirtingai OT rodyti
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 17, 13:44)
klausiu nes minejo kad skirtingu dienos laiku koncentracija yra skirtinga tai ir gali skirtingai OT rodyti

As manau koncentracija skiriasi tik nuo to, kiek skysciu yra vartojama g.gif Nes tarkim pamatau teigiama OT, o po kiek laiko vel padarau, taciau jau bunu prigerus skysciu, tai gali isvis antros juosteles net nerodyti. Cia as grynai is savo patirties sneku, o kaip yra is tikruju, tai gal kas rimciau ta visa fiziologija zino, tai parasys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 09 17, 14:27)
As manau koncentracija skiriasi tik nuo to, kiek skysciu yra vartojama g.gif  Nes tarkim pamatau teigiama OT, o po kiek laiko vel padarau, taciau jau bunu prigerus skysciu, tai gali isvis antros juosteles net nerodyti. Cia as grynai is savo patirties sneku, o kaip yra is tikruju, tai gal kas rimciau ta visa fiziologija zino, tai parasys mirksiukas.gif

nu aisku mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 09 17, 11:41)
- Bt nelabai gaunasi matuoti, nes viena diena keliuosi 7 val, kita 9 val, kita 11 val... o jei ciklas bus koks 90 dienu ir taip matuotis kasdien tai doh.gif
4u.gif

As irgi dabar pasimeciau kada ot daryti, internete skaiciau kad geriausia apie 15 val, tai db nezinau ar ryte ar tokiu metu ir daryti..?! g.gif

na jei keliesi ne vienodai tai tada tikrai BT neverta matuot, o del OT ar visada darydavausi atsikelus ir grizusi is darbo (aisku diena nieko negerus ir nesisiojus) i tas valandas jau taip tiksliai net ir netaikydavau irnesakyk.gif ai dar kartais ir pries einant miegot pasidarydavau
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 09 17, 18:57)
na jei keliesi ne vienodai tai tada tikrai BT neverta matuot, o del OT ar visada darydavausi atsikelus ir grizusi is darbo (aisku diena nieko negerus ir nesisiojus) i tas valandas jau taip tiksliai net ir netaikydavau irnesakyk.gif ai dar kartais ir pries einant miegot pasidarydavau

tai tu darydavai kelis kartus? taip supratau...?
na jei mano ciklai bus tokie ir toliau, ir reiks planuoti ne viena cikla, tai labai jau daug ot reiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nany @ 2010 09 17, 19:48)
tai tu darydavai kelis kartus? taip supratau...?
na jei mano ciklai bus tokie ir toliau, ir reiks planuoti ne viena cikla, tai labai jau daug ot reiktu blush2.gif

jo as i ddiena ir tris pasidarydavau biggrin.gif yra cia mergaiciu kurios siuncia is ebay pigiai testukus tai juos ir pirkdavau, tai negaila ir sumyst budavo lotuliukas.gif bet gal i diena ir vieno testo uztenka, man tai norejosi kuo daugiau zinoti, tiesiog matyti kaip viskas vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 09 17, 20:13)
jo as i ddiena ir tris pasidarydavau  biggrin.gif yra cia mergaiciu kurios siuncia is ebay pigiai testukus tai juos ir pirkdavau, tai negaila ir sumyst budavo  lotuliukas.gif bet gal i diena ir vieno testo uztenka, man tai norejosi kuo daugiau zinoti, tiesiog matyti kaip viskas vyksta ax.gif

o ar buvo taip kad ryte rodo teigiama o vakare ne? arba atvirksciai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nany: 17 rugsėjo 2010 - 19:27