Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Nany @ 2010 09 15, 09:05)
Sveikutes smile.gif
Noriu jungtis prie jusu, is vienos mergaites nusipirkau ot.. BANDYSIM smile.gif
Emiausi ot kadangi pries tabletes mano ciklas budavo ir 60 d. ir 90 d. nutraukiau tabletes birzelio gale,  tai ciklas pirmas buvo 78 dienos... nu ir pataikyk tu  doh.gif  jau kartais ND nesinori daryti, ir kaip kuri sake, jau darant ir mastai, ar pavyks ar  ne, o gal dar ne O.. nu zodziu:)
bandau jungtis. tikiuosi ateinantis ciklas nebus tooooks ilgas 4u.gif

o vargeli nu ir ciklo ilgumas doh.gif unsure.gif as prie OT dar patarciau ir BT matuot, tuomet matysi kokio ilgio ciklas bus

QUOTE(Nany @ 2010 09 15, 15:52)
Oj, siandien prisiminiau ka reiskia mmm, kai negeri KT doh.gif  prisirijau tableciu ir is lovos neislipau visa diena , gulejau susirietus.. tikiuosi jos greit dings bent jau 9 menesiam biggrin.gif

uzjauciu del skausmu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 09 15, 18:57)
*Taip, sorpo daro. Atejusi sakyk, kad nori pasidaryti progesterono tyrima  4u.gif

** Atsiimdama tyrimus butinai pasiimk ir tyrimu normas bei uzsirasyk, kokie matavimo vienetai. Kokius rodys skaicius? Didelius (jei buvo O), arba mazus (jei nebuvo)  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif skaiciuojant nmol/l turi buti (grubiai tariant) >20, skaiciuojant ng/ml >8.

*** Matys, gali paklausti wink.gif

Sekmes  4u.gif

Aciu uz atsakyma. Butinai nueisiu ziureti ar vyskta pas amne ten ta O smile.gifsmile.gif

nes iki duphastono daktare itare , kad nevyksta . Hormonai buvo normoje smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kazin kaip as tureciau si cikla vertinti, ar vyksta O pas mane ar ne g.gif OT teigiamas, taciau pagal gleives sausuma, jokiu vaisingu doh.gif Siaip visada budavo galima pagal gleives spresti, o si menesi visai pasimeciau verysad.gif BT nematuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 09 16, 09:16)
Sveikutes 4u.gif  kazin kaip as tureciau si cikla vertinti, ar vyksta O pas mane ar ne g.gif  OT teigiamas, taciau pagal gleives sausuma, jokiu vaisingu doh.gif  Siaip visada budavo galima pagal gleives spresti, o si menesi visai pasimeciau verysad.gif  BT nematuoju blush2.gif

As bijau suklaidinti, bet man butent O diena gleiviu sumazeja arba visai dingsta, nors kelios dienos iki O ir po O geives laaabaii vaisingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2010 09 16, 08:16)
Sveikutes 4u.gif  kazin kaip as tureciau si cikla vertinti, ar vyksta O pas mane ar ne g.gif  OT teigiamas, taciau pagal gleives sausuma, jokiu vaisingu doh.gif  Siaip visada budavo galima pagal gleives spresti, o si menesi visai pasimeciau verysad.gif  BT nematuoju blush2.gif

Ir man lygiai tas pats si cikla g.gif . Visada labai aiskiai atskirdavau vaisingas gleives, bet dabar visiskai nieko panasaus i vaisingas nesirodo. Ciklas nereguliarus, tai arba labai ilgas ciklas pasitaike, ir dar ne laikas O, arba gal si karta koks anovuliacinis ispuole doh.gif . Kaip tik si men nusprendziau ir OT negadint, sakem maziau papildomu priemoniu, maziau galvosiu apie tai. O va, vis tiek neisvengiamai susisuko galva.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 09 15, 17:47)
Nebutina 3 ciklus matuot- is karto aisku  mirksiukas.gif O jei nesinori vargintis, tai tiesiog 7-8 dieneles po teigiamo OT nubek nuleist kraujuko PRG tyrimui ir bus viskas aisku, ar O vyksta  4u.gif

Supratau. O kiek kainuoja toks tyrimas, pvz: Sorpo? Tarkim viena cikla pasidarius si tyrima galima buti tikrai, kad O vyksta ar butina kartoti dazniau? 4u.gif
Pvz, vaisingu gleiviu gausiu as jau seniai nepastebiu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 16 rugsėjo 2010 - 10:13
QUOTE(LLuna @ 2010 09 16, 10:03)
As bijau suklaidinti, bet man butent O diena gleiviu sumazeja arba visai dingsta, nors kelios dienos iki O ir po O geives laaabaii vaisingos 4u.gif

Kiek teko dometis, per pacia O gleiciu sumazeja mirksiukas.gif Pikas buna 1-2d. iki ovuliacijos, kada "plaukiama":)

Nors man ana cikla kiausinio baltymo gleiviu buvo visa cikla iki pat mm doh.gif gausu kaip niekada g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 16, 11:18)
Kiek teko dometis, per pacia O gleiciu sumazeja  mirksiukas.gif  Pikas buna 1-2d. iki ovuliacijos, kada "plaukiama":)

Nors man ana cikla kiausinio baltymo gleiviu buvo visa cikla iki pat mm  doh.gif  gausu kaip niekada  g.gif

Tai va tame ir beda, kad iki teigiamo O testo tu vaisingu gleiviu ir nebuvo schmoll.gif Na ziuresim, o gal kaip tik si menesi ir ivyks stebuklas, nes jis kitoks nei kiti. Cia as taip bandau thumbup.gif save teigiamai nuteikti
Atsakyti
labas rytas merginos, zinau kad OT geriausia daryti nuo 14 val iki 17 val, si cikla neturiu galimybiu daryti siuo metu ir darau visad 20.30. ar bus vistiek tikslus rezultatai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 09 17, 09:05)
labas rytas merginos, zinau kad OT geriausia daryti nuo 14 val iki 17 val, si cikla neturiu galimybiu daryti siuo metu ir darau visad 20.30. ar bus vistiek tikslus rezultatai ar ne?

O ant instrukcijos lapelio tikrai raso, kad geriausia daryti nuo 14 iki 17 val? Man labai keista, nes praejusi men kai dariaus OT ant lapelio rase, kad kaip tik geriausias metas darytis ryte. Senoj temutej apie tai buvau rasius, nepatingejau atkasti, idedu, citata is mano OT instrukcijos:
"LH koncentracija skirtingomis paros valandomis buna skirtinga. Didziausia ji nustatoma rytiniame slapime, todel patikimiausi rezultatai gaunami tiriant rytini slapima." Naudojau Biocard Ovulation testukus.
Tai kaip su jais is tiesu yra g.gif ? Negaletu juk buti kad skirtingi OT skirtingai veikia?
Atsakyti
su OT neaisku kaip cia yra. pas mene nieko neparasyta. as info internete ieskojau kad geriausia daryti 14-17 val.
Atsakyti
Is savo ilgos patirties, galiu ir jums patarti, kad geriausia daryti su antru rytiniu slapimu mirksiukas.gif Isbandyta thumbup.gif
Atsakyti