Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 17, 21:54)
Labux,
Nenoriu nieko blogo pasakyti ir pranašauti, tačiau mano OT savaitę po O irgi rodo antrą brūkšnelį, tačiau neteigiamą smile.gif
Ir taip jau 4 ciklą, galvojau jog OT netinkami, tačiau išbandžiau kitokių jautrumų ir pasirodo kad tiesiog kai kurioms taip būna smile.gif
Jei pamatysi OT teigiamą, manau jau galėtum gadint NT smile.gif Linkiu leliuko  nestuke.gif

nepatingejau perskaityt pagalaiua visa tema ir daug atsakymu radau 4u.gif

dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2011 01 17, 17:28)
labukas,
mano mmm turi but po savaiteles, bet neiskentus sugadinau OT, rodo neryskias 2juosteles, zinau kad OT tai ne NT, bet taip norisi tiketi kad tai pranasas ir OT. doh.gif  blush2.gif  ax.gif  wub.gif

Deja, net ir visiškai teigiamas OT, prieš pat mmm, dar nereiškia nėštumo. ax.gif
Atsakyti
sveikutės, kur galima pigiau nusipirkti ovuliacjijos testų? g.gif Anksčiau žinojau nicką, dabar neprisimenu schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 01 22, 12:10)
sveikutės, kur galima pigiau nusipirkti ovuliacjijos testų?  g.gif  Anksčiau žinojau nicką, dabar neprisimenu  schmoll.gif  ax.gif

as turiu atliekamu, jei reikia kreipkis ax.gif
Atsakyti
sveikutes,planiukes 4u.gif
turiu klausimuka.Iki kelintos h galima darytis O testuka?daug kur skaiciau,bet info visur skiriasi.Sakykit 20.00 ne per velu? blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2011 01 22, 22:19)
sveikutes,planiukes 4u.gif
turiu klausimuka.Iki kelintos h galima darytis O testuka?daug kur skaiciau,bet info visur skiriasi.Sakykit 20.00 ne per velu? blush2.gif
aciu 4u.gif

Kiek zinau esme,kad butu mazdaug tas pats laikas kasdien ta paty cikla ax.gif as esu darius ir 20val.ir net 23val. ax.gif ir rezultatas buvo teisingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 22, 22:40)
Kiek zinau esme,kad butu mazdaug tas pats laikas kasdien ta paty cikla ax.gif as esu darius ir 20val.ir net 23val. ax.gif ir rezultatas buvo teisingas bigsmile.gif

ACIU,neverTuke 4u.gif
beje,sveikinimai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2011 01 23, 04:03)
ACIU,neverTuke 4u.gif
beje,sveikinimai nestuke.gif

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
NeverTuke, ka as matau bigsmile.gif Sveikinu !!!! wub.gif thumbup.gif
Dar neseniai linkejo mviena kitai sekmes, o ziurek tu jau nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 23 sausio 2011 - 11:59
QUOTE(Kristut @ 2011 01 23, 13:57)
NeverTuke, ka as matau  bigsmile.gif Sveikinu !!!!  wub.gif  thumbup.gif
Dar neseniai linkejo mviena kitai sekmes, o ziurek tu jau  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif aciuks.gif 4u.gif tikrai,greitai cia mum pavyko bigsmile.gif
Ateis ir jusu laikas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neverTuke: 23 sausio 2011 - 12:47
džiaugiuosi už kiekvieną nestuke.gif
Sakykite, o pastojote su OT pagalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 01 23, 15:56)
džiaugiuosi už kiekvieną  nestuke.gif
Sakykite, o pastojote su OT pagalba?  g.gif

As tai tikrai OT pagalba ax.gif tik su testukais suzinojau,kad O man vyksta 20CD ir ND saziningai darem butent kai sulaukdavom teigiamo OT bigsmile.gif prireike tik 2ciklu bigsmile.gif
Atsakyti