Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Kristut @ 2011 01 13, 11:03)
Aiškutis  ax.gif
Na, man kalendoriukas vaisingas dieneles paišo nuo pirmadienio, tai tikiuosi šiandien arba ryt gausiu OT  g.gif

Sekmes pagaut O 4u.gif o tada jau ir zirniuko galima laukt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 13, 11:09)
Sekmes pagaut O 4u.gif o tada jau ir zirniuko galima laukt wub.gif

Tau to paties wub.gif
Atsakyti
Noriu pasidziaugti nerealiu Testukai.lt pristatymo spartumu - uzvakar uzsakiau, siandien jau turiu thumbup.gif
Galesiu jungtis prie jusu su O gaudymu rolleyes.gif

Tik kur jus randate parasyta testuko jautrumo lygi, nes ant pakuotes as niekur nematau g.gif Tik perkant rase, kad jautrumas 20.
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2011 01 14, 14:36)
Noriu pasidziaugti nerealiu Testukai.lt pristatymo spartumu - uzvakar uzsakiau, siandien jau turiu  thumbup.gif
Galesiu jungtis prie jusu su O gaudymu  rolleyes.gif

Tik kur jus randate parasyta testuko jautrumo lygi, nes ant pakuotes as niekur nematau  g.gif Tik perkant rase, kad jautrumas 20.

Čia dėl to, kad jie irgi Vilniuje, man teko truputį luktelėti ax.gif Bet į visus klausimus atsakė ir šiaip nenusivyliau jais ir kainom lotuliukas.gif
Jautrumas parašytas būna prie galiojimo laiko malyg kitoj pusėj. 4u.gif
Juodi skaiciukai dazniausiai buna ir matavimo vnt prie jų, bet gali ir nebūti.
Atsakyti
Gal kam reikia ovuliacijos testuku? 20 jautrumo,28vnt.turiu dar.Uz 40 lt atiduociau,pati pirkau uz 1,5lt/vnt.Man tik dvieju teprireike blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 14, 15:30)
Čia dėl to, kad jie irgi Vilniuje, man teko truputį luktelėti  ax.gif Bet į visus klausimus atsakė ir šiaip nenusivyliau jais ir kainom  lotuliukas.gif
Jautrumas parašytas būna prie galiojimo laiko malyg kitoj pusėj.  4u.gif
Juodi skaiciukai dazniausiai buna ir matavimo vnt prie jų, bet gali ir nebūti.

Man irgi patiko - labiau maloniai bendravo, pasiteiravo kada ir ar bus patogu, jei pristatys namo t.t. laiku thumbup.gif

O jautrumo nera parasyta ant pakuotes niekur unsure.gif Jau viska isziurejau...
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2011 01 14, 18:47)
Man irgi patiko - labiau maloniai bendravo, pasiteiravo kada ir ar bus patogu, jei pristatys namo t.t. laiku  thumbup.gif

O jautrumo nera parasyta ant pakuotes niekur  unsure.gif Jau viska isziurejau...

As kitokius naudoju,tai jautrumas pacios instrukcijoj yra.
Atsakyti
stoju i testuku naudotoju buri, uzsisakiau is uzsienio gausiu po savaites, kai palyginau kainas su lt vaistiniu kainomis, tai apakau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 16, 02:40)
stoju i testuku naudotoju buri, uzsisakiau is uzsienio gausiu po savaites, kai palyginau kainas su lt vaistiniu kainomis, tai apakau  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
As gyvenu UK, perku Digital testukus,tai man brangokai gaunasi,uz 7vnt.sumoku apie 17svaru ax.gif bet man jie geriausi,su paprastais nesugebedavau as tu juosteliu issifruot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 17, 11:53)
Sveikinu  thumbup.gif  wub.gif
Matyt, kad taip - OT jau buvo teigiamas dėl žirniuko  thumbup.gif

Ir as taip noreciau... wub.gif
Atsakyti
labukas,
mano mmm turi but po savaiteles, bet neiskentus sugadinau OT, rodo neryskias 2juosteles, zinau kad OT tai ne NT, bet taip norisi tiketi kad tai pranasas ir OT. doh.gif blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-zuvedra- @ 2011 01 17, 18:28)
labukas,
mano mmm turi but po savaiteles, bet neiskentus sugadinau OT, rodo neryskias 2juosteles, zinau kad OT tai ne NT, bet taip norisi tiketi kad tai pranasas ir OT. doh.gif  blush2.gif  ax.gif  wub.gif

Labux,
Nenoriu nieko blogo pasakyti ir pranašauti, tačiau mano OT savaitę po O irgi rodo antrą brūkšnelį, tačiau neteigiamą smile.gif
Ir taip jau 4 ciklą, galvojau jog OT netinkami, tačiau išbandžiau kitokių jautrumų ir pasirodo kad tiesiog kai kurioms taip būna smile.gif
Jei pamatysi OT teigiamą, manau jau galėtum gadint NT smile.gif Linkiu leliuko nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 17 sausio 2011 - 21:57