Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(bresk5 @ 2011 01 11, 18:47)
po kiek dienu nuo paskutines ciklo dienos reike pradeti daryti ot testus.

priklausomai nuo ciklo ilgio, jeigu ciklas 28 dienų, tai nuo 10cd jau galit pradėti OT gadinti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galetumet patarti kur geriausia (ir kokie patikimiausi) pirkti OT?? 4u.gif
Gal pigiau siusti is kazkur... g.gif

Atsiprasau, jei cia atsibodes klausymas, bet 1 psl ir kiek perverciau psl, neradau tokios info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2011 01 12, 13:46)
Merginos, gal galetumet patarti kur geriausia (ir kokie patikimiausi) pirkti OT??  4u.gif
Gal pigiau siusti is kazkur...  g.gif

Atsiprasau, jei cia atsibodes klausymas, bet 1 psl ir kiek perverciau psl, neradau tokios info  blush2.gif

Aš siunčiaus paskutinįsyk iš narės Caramelcandy, bet pas ją jau pabrangę.. Anksčiau vnt kaina buvo 1.40 lt, o daba 1.60lt.. Pigiau radau www.testukai.lt - patikima, tik kažko siuntinukas užtruko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 12, 13:52)
Aš siunčiaus paskutinįsyk iš narės Caramelcandy, bet pas ją jau pabrangę.. Anksčiau vnt kaina buvo 1.40 lt, o daba 1.60lt.. Pigiau radau www.testukai.lt - patikima, tik kažko siuntinukas užtruko  g.gif

O tu anksčiau naudojai būtent tuos testukus iš www.testukai.lt ? Čia jų jautrumas 20 miu/ml. Tai kaip kitos forumietės rašė tokie yra gana jautrūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(georgitta @ 2011 01 12, 14:13)
O tu anksčiau naudojai būtent tuos testukus iš www.testukai.lt ? Čia jų jautrumas 20 miu/ml. Tai kaip kitos forumietės rašė tokie yra gana jautrūs  unsure.gif

Ne, anksciau aš siunčiaus iš Caramelcandy ir naudojau 30-ies jautrumo. Paskui kurį laiką išvis nebenaudojau smile.gif Dabar pabandysiu iš to tinklapiuko, nes ten pigiau. smile.gif Žinau, kad jie gana jautrūs, aš kuomet tik pradėjau naudot ir nežinojau kokio jautrumo man tinka, buvau pabandžius ir 20ies ir 30ies jautrumo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 12, 14:19)
Ne, anksciau aš siunčiaus iš Caramelcandy ir naudojau 30-ies jautrumo. Paskui kurį laiką išvis nebenaudojau smile.gif Dabar pabandysiu iš to tinklapiuko, nes ten pigiau. smile.gif Žinau, kad jie gana jautrūs, aš kuomet tik pradėjau naudot ir nežinojau kokio jautrumo man tinka, buvau pabandžius ir 20ies ir 30ies jautrumo.  4u.gif

Na ir kaip tie 20-ies jautrumo lyginant su 30-ies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(georgitta @ 2011 01 12, 14:24)
Na ir kaip tie 20-ies jautrumo lyginant su 30-ies? smile.gif

Čia gali būti individualus dalykas, bet man buvo šitaip:
Kadangi teigiamas OT būna tada, kai abi II vienodo ryškumo arba antroji ryškesnė už pirmąją, tai 30-ies jautrumo OT man niekada neparodė II vienodai ryškių, kad O įvyko spręsdavau iš gleivių ir pojūčių. O 20-ies jautrumo jau aiškiau rodė - O dieną antra juostelė būdavo dvigubai ryškesnė už 1-ąją, tada aiškiai matydavau, kad OT teigiamas wink.gif BET 20-ies jautrumo gali bet kurią ciklo dieną vaiduokliauti, to nereikėtų užskaityti už gryną pinigą. 4u.gif
Taip, kad aš vistik renkuosi 20-ies jautrumo ir darau kažkur nuo 14CD iki 19CD. Tame tarpe man būna O. Ciklas - 30-31CD trunka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 12 sausio 2011 - 13:35
Aciu uz patarimus 4u.gif
Ziuriu, kad Testukuose perkant 100 vnt, gaunasi 0,78 Lt/vnt thumbup.gif
Nezinau ar nera tiek per daug g.gif Gal kuri vilniete nori per puse imti si kieki?

Labai noriu berniuka pasigauti rolleyes.gif kadangi pirmus du kart pasiklioviau tik Dievuliu, tai si karta nutariau truputi pati pagudrauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2011 01 12, 14:38)
Aciu uz patarimus  4u.gif
Ziuriu, kad Testukuose perkant 100 vnt, gaunasi 0,78 Lt/vnt  thumbup.gif
Nezinau ar nera tiek per daug  g.gif Gal kuri vilniete nori per puse imti si kieki?

Labai noriu berniuka pasigauti  rolleyes.gif kadangi pirmus du kart pasiklioviau tik Dievuliu, tai si karta nutariau truputi pati pagudrauti  tongue.gif

Neimk tiek smile.gif Man pvz 1 ciklui reikia 5 OT, tai aš dažniausiai imu 30 arba 20 vnt, su viltimi aišku, kad išvis jų neprireiks, bet... 4u.gif
Nium nebent perpus.. blush2.gif
O kaip berniuką pagaut, tai čia jau nežn blush2.gif Yra manoma kažkaip, jei prieš pat O užkimba tai kyg mergaitė, o jei vėliau tai berniukas, ar kažkaip atvirkščiai... 4u.gif
Ale žiūriu tavo mergytės dar labai faino amžiaus wub.gif Linkiu, kad gandrai nepasididžiuotų ir atneštų broliuką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 12 sausio 2011 - 13:50
QUOTE(Kristut @ 2011 01 12, 14:47)
Neimk tiek smile.gif Man pvz 1 ciklui reikia 5 OT, tai aš dažniausiai imu 30 arba 20 vnt, su viltimi aišku, kad išvis jų neprireiks, bet...  4u.gif
Nium nebent perpus..  blush2.gif
O kaip berniuką pagaut, tai čia jau nežn blush2.gif Yra manoma kažkaip, jei prieš pat O užkimba tai kyg mergaitė, o jei vėliau tai berniukas, ar kažkaip atvirkščiai...  4u.gif
Ale žiūriu tavo mergytės dar labai faino amžiaus  wub.gif Linkiu, kad gandrai nepasididžiuotų ir atneštų broliuką  thumbup.gif

Aciu! Kad tavo linkejimai Dievuliui i ausi!! smile.gif
Taip, turim du dziaugsmelius namie wub.gif Ale, labai norim ir trecio dar tongue.gif Nenoriu labai didelio amziaus skirtumo tarp vaikuciu ax.gif
Kiek pasiskaiciau, tai per pacia O tikimybe sugauti bernuzeli pati didziausia. tai pabandysiu.

O planuojanciom, noriu palinketi atsipalaiduoti ir neprarasti vilties 4u.gif Nes mano MM niekada nebuvo reguliarios, o buvo net puse metu, kai is vis nebuvo MM. O pastojau (aciu Dievui) tikrai labai lengvai ir planuotai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 12 sausio 2011 - 14:06
QUOTE(kristal @ 2011 01 12, 15:05)
O planuojanciom, noriu palinketi atsipalaiduoti ir neprarasti vilties  4u.gif  Nes mano MM niekada nebuvo reguliarios, o buvo net puse metu, kai is vis nebuvo MM. O pastojau (aciu Dievui) tikrai labai lengvai ir planuotai  thumbup.gif

aaa.. nium tada avirkščiai susakiau - per O berniukas vadinas thumbup.gif
Kas iš to reguliarumo žinok, pas mane kaip laikrodis... o jau tuoj metai kaip nieko.. g.gif
Bet aišku viltis visada numirs paskutinė, kad ir kokia laisgyvė ji bebūtų.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 12, 14:34)
Čia gali būti individualus dalykas, bet man buvo šitaip:
Kadangi teigiamas OT būna tada, kai abi II vienodo ryškumo arba antroji ryškesnė už pirmąją, tai 30-ies jautrumo OT man niekada neparodė II vienodai ryškių, kad O įvyko spręsdavau iš gleivių ir pojūčių. O 20-ies jautrumo jau aiškiau rodė - O dieną antra juostelė būdavo dvigubai ryškesnė už 1-ąją, tada aiškiai matydavau, kad OT teigiamas wink.gif BET 20-ies jautrumo gali bet kurią ciklo dieną vaiduokliauti, to nereikėtų užskaityti už gryną pinigą.  4u.gif
Taip, kad aš vistik renkuosi 20-ies jautrumo ir darau kažkur nuo 14CD iki 19CD. Tame tarpe man būna O. Ciklas - 30-31CD trunka wink.gif

Ačiū už pasidalintą patirtį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgitta: 12 sausio 2011 - 14:50