Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(caramelcandy @ 2011 01 10, 23:34)
20-ies jautriausi, o 30-ies mažiau jautresni.

As naudoju 40 ir puikiai pagaunu ax.gif nuo situ pradejau ir iskart tiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 01 10, 22:34)

As gal klystu tuomet blink.gif Bet kodel tada merginos vaistineje isigyjusios 40-ies nuolat teigiamus mato, o ir su 30-ies nemazai tik teigiamus mato? blink.gif
Nebesusigaudau doh.gif
Zodziu, mes su drauge pirkom 20-ies ir iskart abiem tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 10, 23:37)
As gal klystu tuomet  blink.gif  Bet kodel tada merginos vaistineje isigyjusios 40-ies nuolat teigiamus mato, o ir su 30-ies nemazai tik teigiamus mato?  blink.gif
Nebesusigaudau  doh.gif
Zodziu, mes su drauge pirkom 20-ies ir iskart abiem tiko  mirksiukas.gif

Viskas priklauso kiek organizme yra sito hormono ir kiek jo buna bangos metu bigsmile.gif jeigu jo tiesiog didesnis kiekis eilinem ciklo dienom,tai labai jautrus testukai vos ne kasdien gali but teigiami.
As asmeniskai naudoju skaitmeniny,tai tas nerodo jokiu juosteliu,jokiu interpretaciju,buna teigiamas arba ne bigsmile.gif nebuna kad but BISKY teigiamas. bigsmile.gif ir jie 40.Pagauna pika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 10, 22:42)
Viskas priklauso kiek organizme yra sito hormono ir kiek jo buna bangos metu bigsmile.gif jeigu jo tiesiog didesnis kiekis eilinem ciklo dienom,tai labai jautrus testukai vos ne kasdien gali but teigiami.
As asmeniskai naudoju skaitmeniny,tai tas nerodo jokiu juosteliu,jokiu interpretaciju,buna teigiamas arba ne bigsmile.gif nebuna kad but BISKY teigiamas. bigsmile.gif ir jie 40.Pagauna pika  thumbup.gif

Skaitmeniniai yra geris, tik kazi kiek LT tektu uz juos pakloti blush2.gif
Bet juosteliniai kiek zinau, tai turetu veikti kaip sakiau, patikslinkit merginos, kad neklaidinciau zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 10, 22:37)
As gal klystu tuomet  blink.gif  Bet kodel tada merginos vaistineje isigyjusios 40-ies nuolat teigiamus mato, o ir su 30-ies nemazai tik teigiamus mato?  blink.gif
Nebesusigaudau  doh.gif
Zodziu, mes su drauge pirkom 20-ies ir iskart abiem tiko  mirksiukas.gif

Jų jautrumas skiriasi laaabai nedaug:)
Dauguma moterų pradeda nuo pačių jautriausių (20-ies). Jei testukai joms kelias diena iš eilės rodo ovuliaciją (juostelės vienodo ryškumo), tada reiškia, kad jie joms per stiprūs ir pereina prie 30-ies.
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2011 01 10, 23:34)

QUOTE(caramelcandy @ 2011 01 10, 23:50)
Jų jautrumas skiriasi laaabai nedaug:)
Dauguma moterų pradeda nuo pačių jautriausių (20-ies). Jei testukai joms kelias diena iš eilės rodo ovuliaciją (juostelės vienodo ryškumo), tada reiškia, kad jie joms per stiprūs ir pereina prie 30-ies.

Teisingai bigsmile.gif
Atsakyti
Jautriausi ot yra 15miU wink.gif toliau eina 20, 25, 30 ir tt
Atsakyti
Man geriausi yra 30miU, mažiausiai vaiduokliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciquita* @ 2011 01 11, 02:02)
Man geriausi yra 30miU, mažiausiai vaiduokliauja  mirksiukas.gif

Taip,reikia atsirinkt toky jautruma,kad kuo maziau vaiduokliautu ax.gif kiekvienai kitaip ax.gif pataria geriausia pradet nuo 30,skaitosi vidutinio jautrumo ax.gif per daug jautru irgi paskui labai supainioja reikala rolleyes.gif jei kalbant kaip man asmeniskai,tai su 15 butu kasdien teigiama rode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2011 01 11, 01:30)
jei kalbant kaip man asmeniskai,tai su 15 butu kasdien teigiama rode doh.gif

man tas pats doh.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
po kiek dienu nuo paskutines ciklo dienos reike pradeti daryti ot testus.
Atsakyti