Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(westi @ 2010 12 18, 19:16)
g.gif  na man ryskiausias 22CD ir 24CD,tad sunku ka ir pasakyti... gal labiau buciau uz 22CD kad teigiamas buvo. belieka tik dar keleta pasidaryti ir tada bus aiskiau,ar jie cia ne grybauja... o tu darai vienodu laiku? popiet,2-3val pries tai negerusi skysciu? rolleyes.gif

Jo, dariau kaip priklauso, kasdien apie 2 val., negerusi min 2 val. skysciu.

QUOTE(Selva @ 2010 12 18, 19:18)
Tokiais neaiskiais atvejais labai padetu, jeigu butu matuojama BT.

O gal stebejai gleives? kada buvo ju pikas?

BT matuoju, tik kad tai bent man nei kiek aiskumo neduoda unsure.gif
http://www.fertility...com/home/325a93
Gleiviu si cikla kolkas nepastebejau. Jos man visad budavo pirmas faktorius O atskirt, o si cikla kaip niekad painiava. Nlb ir pilvo dilksnojimo jutau. Visad budavo kairysis sonas lb aiskiai jauciamas, o sikart desiniam, bet taip vos vos... Sakau, ar nebus taip, kad bus nieko neivyke sikart (dukrytes bandant susilaukt didziausia beda budavo, kad O man pastrikdavo, t.y. kiausinelis subresavo, bet is vietos nepajudedavo).
Atsakyti
Coliukee, pagal BT O dar neivykus, tad greiciausiai 22CD OT neturetu buti laikomas LH piku. Kantrybes- sekancios kelios dieneles parodys kas ir kaip 4u.gif

Rekomenduoju siandien ND ax.gif
Atsakyti
Palei esamus desningumus ryt tureciau vel rysku testuka turet mastau.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 19, 18:10)
Palei esamus desningumus ryt tureciau vel rysku testuka turet  mastau.gif  biggrin.gif
user posted image

Ka siandien rodo blink.gif

Mano teigiamas OT buvo 19CD o ovuliacija ytariu 21CD,tai man atrode labai velai ir nerimavau,kad bus trumpa antra ciklo puse,nes anas ciklas buvo 31d.Ir nezinau kokio reguliarumo bus ciklai po nestumo blink.gif galvoju jei tik kokios 27 ar 29 dienos,bus bedos.Bet siandien 32-tra ciklo diena ir mm dar ne kvapo.Tai nors nusiraminau,kad bent 10dienu antra faze tesiasi biggrin.gif vis viena beda maziau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 19, 17:10)
Palei esamus desningumus ryt tureciau vel rysku testuka turet  mastau.gif  biggrin.gif

Šitaip sakydama juokavau. Bet, pasirodo, ne aš viena juokus mėgstu huh.gif
user posted image
Atsakyti
o kodel ovuliacijos testai rodo antra juostele likus kelioms dienoms iki mmm tik ta juostele nera tokia ryski kaip kontroline
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 14:46)
o kodel ovuliacijos testai rodo antra juostele likus kelioms dienoms iki mmm tik ta juostele nera tokia ryski kaip kontroline

gali buti,jog blogai atitaikytas OT jautrumas-tuomet vaiduokliuoja. Nes teigiamas OT skaitomas,kai abi juosteles buna vienodai ryskios,arba kita ryskesne uz kontroline(aisku buna ir isimciu). Oseip,jei jautrumas gerai atitaikytas,tai neturetu buti net vaiduokliuku(arba kuo maziau ju),ir isrysketi tik pries pat O,o po jos nublankti ir dingti. O tu tik pries mm kelias d pameginai pasidaryti,ar visa laika darei ir tik pries mm juosteles pasirode? g.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2011 01 02, 22:33)
gali buti,jog blogai atitaikytas OT jautrumas-tuomet vaiduokliuoja. Nes teigiamas OT skaitomas,kai abi juosteles buna vienodai ryskios,arba kita ryskesne uz kontroline(aisku buna ir isimciu). Oseip,jei jautrumas gerai atitaikytas,tai neturetu buti net vaiduokliuku(arba kuo maziau ju),ir isrysketi tik pries pat O,o po jos nublankti ir dingti. O tu tik pries mm kelias d pameginai pasidaryti,ar visa laika darei ir tik pries mm juosteles pasirode? g.gif

dariausi kai nustatinejau O diena,tai buvo tokio pat ryskumo kaip ir kontroline,bt pakilo viskas gerai,paskui blanko kol isnyko o dabar 9 dpo irjis rodo II
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 22:25)
dariausi kai nustatinejau O diena,tai buvo tokio pat ryskumo kaip ir kontroline,bt pakilo viskas gerai,paskui blanko kol isnyko o dabar 9 dpo irjis rodo II

Tai gal su tokiu graziu grafikiuku ir II ovuliacijos teste galima tiketis nestuke.gif g.gif
As siandien idomumo delei irgi gadinau OT biggrin.gif doh.gif Pas mane blanki juostike antra, na bet 6DPO, tai normalu betkokiu atveju(gal tik testukai per jautrus, bet man jie tinka nes O sugaudau kuo puikiausiai) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 02, 23:49)
Tai gal su tokiu graziu grafikiuku ir II ovuliacijos teste galima tiketis  nestuke.gif  g.gif
As siandien idomumo delei irgi gadinau OT  biggrin.gif  doh.gif Pas mane blanki juostike antra, na bet 6DPO, tai normalu betkokiu atveju(gal tik testukai per jautrus, bet man jie tinka nes O sugaudau kuo puikiausiai)  blush2.gif

ne ,as netikiu grazia pabaiga ir ot sugadinau daugiau is durnumo,tik siaip galvojau kad po O ov testai jau nerodo daugiau nieko.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 23:20)
ne ,as netikiu grazia pabaiga ir ot sugadinau daugiau is durnumo,tik siaip galvojau kad po O ov testai jau nerodo daugiau nieko.

na,viltis mirsta paskutine mirksiukas.gif as juk irgi netikejau,kai pakritus BT ir patepliojus mergytes saje,kad implantacinis,o va kaip gerai baiges mirksiukas.gif
Nenoriu nieko prikarkset i galvele tau,bet lb laikysiu kumstukus,kad visa tai butu del nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 23:20)

Na bet vilciu tikrai yra, jei po O testukas nieko nerode, o dabar vel rodo antra bruksneli rolleyes.gif
Vakare butinai uzsuksiu paziureti grafikeliu, tikiuosi tave rasiu su grazia BT smile.gif
Atsakyti