Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 16, 22:35)
Mano atveju tie juosteliniai klaidino gerokai, nes buvo kokias penkias dienas ryskus, beveik teigiami,

Vadinasi, jie buvo gerokai per jautrus.
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 17, 01:35)
Bet kiek gilinausi clearblue rodo sypseniuka nuo to hormonu kiekio kai O imanoma(dabar nepamenu kiek tu hormonu turi buti tiksliai), o iki tol ir pries tai nerodo nieko smile.gif
Mano atveju tie juosteliniai klaidino gerokai, nes buvo kokias penkias dienas ryskus, beveik teigiami, tai vis baiminausi kad galbut savo O pravepsojau smile.gif

Tai taip,sypseniuka parodo tada,kai koncentracija hormono jau pakankama.Pries tai nerodo nieko rolleyes.gif man su juosteliniais tai tragedija ,nieko nesigavo.Irgi atrodydavo kasdien teigiami,kol galiausiai nusipirkau kitu.Ir paskui kai sypseniukas rode teigiama,juostelinis irgi laaabai aiskiai rode teigiama rolleyes.gif o vat kai sypseniukas jau prapuole po poros dienu,juostelinis vis dar rode teigiama.(sakyciau jautrus,bet 40)Mistika man jie doh.gif kazkaip nekonkretu arba as ju nemoku skaityt.
O sypseniukas ytariu tikrai rode teisybe,kad arteja O nes buvo skausminga,ko anksciau niekad nebuvo,bet matyt po gimdymo pasikeite kazkas. rolleyes.gif BT matuot niekaip nesiryztu pradet,tada but dar aiskiau,bet nemoku as jos,kazkada bandziau,nieko nesigavo doh.gif g.gif dar galvoju pagadint OT o paskui imtis ir kitu priemoniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neverTuke: 17 gruodžio 2010 - 00:17
QUOTE(neverTuke @ 2010 12 16, 23:15)
BT matuot niekaip nesiryztu pradet,tada but dar aiskiau,bet nemoku as jos,kazkada bandziau,nieko nesigavo doh.gif  g.gif dar galvoju pagadint OT o paskui imtis ir kitu priemoniu biggrin.gif

tai kad nera ten ka moket smile.gif pasiskaitai ir bandai smile.gif BT matavimas kaip narkotikas- karta pabandzius negali sustot biggrin.gif
tikiuos greitu laiku sulaukt taves tarp BT matuotoju forumieciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaminGirl @ 2010 12 17, 02:25)
tai kad nera ten ka moket smile.gif pasiskaitai ir bandai smile.gif  BT matavimas kaip narkotikas- karta pabandzius negali sustot biggrin.gif
tikiuos greitu laiku sulaukt taves tarp BT matuotoju forumieciu smile.gif

Ko gero reikes ir sito reikalo imtis rolleyes.gif nenoriu ir antro vaikelio laukt kelis metus rolleyes.gif durna tada buvau,greit nuleidau rankas del visu bandymu pagaut O,dar taip susikloste kad reti ND ir rezultatas oi,kaip uztruko doh.gif del BT dar viena ginekologe y suns dienas isdejo,kad nesamonem uzsiimam doh.gif kazkaip y viska nusispjoviau ir atsidavem likimui rolleyes.gif dabar pradziai tikuosi su OT isskaiciuot dieneles,nes pora ciklu jau nuplauke be rezultato verysad.gif tikiuosi sitas 21amziaus ismislas pades biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu ir as jusu patarimo.

Pradejau naudoti ir as OT smile.gif tai iskilo keletas klausimuku smile.gif
13 -14 CD kontroline juostele neryski
15 CD ryski beveik kaip kontroline, bet ciut truksta smile.gif
16 CD daug maziau ruski nei 15 CD bet ryskesne nei 13-14 CD
17 CD zymiai ryskesne uz 16 CD beveik kaip 15 CD
18 CD neryski

naudojau 30 jautrumo OT..

tai man klausimas kilo ar negali buti kad pagavau LH banga, kai kilo ir kai leidosi? 15 CD kai kilo, o 17 CD kai leidosi? ar as blogai suprantu? smile.gif

ir kuria cia as diena turejau ovuliuot?

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iksee @ 2010 12 17, 16:09)
tai man klausimas kilo ar negali buti kad pagavau LH banga, kai kilo ir kai leidosi? 15 CD kai kilo, o 17 CD kai leidosi? ar as blogai suprantu? smile.gif

Jei 15CD kilo, o 17CD leidosi, vadinasi 16CD turejo buti paciam pike, t.y. ryskiausia wink.gif

Po LH piko, O paprastai ivyksta per 48valandas.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 17, 21:26)
Jei 15CD kilo, o 17CD leidosi, vadinasi 16CD turejo buti paciam pike, t.y. ryskiausia wink.gif

dekui 4u.gif
tai kazkaip nugrybavau as su tais OT..na nemoku as su jais doh.gif

mes kaip tik stebejom folikula si cikla echoskopu, tai snd (t.y. 18 CD) jau jis buvo ovuliaves..sake ginius, kad vakar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iksee: 17 gruodžio 2010 - 21:35
QUOTE(Selva @ 2010 12 17, 22:26)

QUOTE(iksee @ 2010 12 17, 23:35)
tai kazkaip nugrybavau as su tais OT..na nemoku as su jais doh.gif

mes kaip tik stebejom folikula si cikla echoskopu, tai snd (t.y. 18 CD) jau jis buvo ovuliaves..sake ginius, kad vakar...

Tada viskas gerai gaunasi,jei OT parode pika 16CD,tai O tikrai rytoj 17CD galejo but. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir as noreciau pagalbos 4u.gif Gal galit pasidalinti mintimis, kaip interpretuotumete siuos OT (21-24 CD). Dekui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 18, 17:28)
Sveikos,

Ir as noreciau pagalbos  4u.gif  Gal galit pasidalinti mintimis, kaip interpretuotumete siuos OT (21-24 CD). Dekui smile.gif

g.gif na man ryskiausias 22CD ir 24CD,tad sunku ka ir pasakyti... gal labiau buciau uz 22CD kad teigiamas buvo. belieka tik dar keleta pasidaryti ir tada bus aiskiau,ar jie cia ne grybauja... o tu darai vienodu laiku? popiet,2-3val pries tai negerusi skysciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 18, 15:28)
Sveikos,

Ir as noreciau pagalbos  4u.gif  Gal galit pasidalinti mintimis, kaip interpretuotumete siuos OT (21-24 CD). Dekui smile.gif

Tokiais neaiskiais atvejais labai padetu, jeigu butu matuojama BT.

O gal stebejai gleives? kada buvo ju pikas?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 18, 19:18)

Selva,o tau jau paskutines dieneles wub.gif kaip greitai laikas prabego!!!! wub.gif turesit tokia grazia Kaledine dovana thumbup.gif wub.gif thumbup.gif Linkiu stiprybes pasimatyme su pilvinuke wub.gif
Atsakyti