Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Tėja* @ 2010 12 12, 13:06)
Gal nueik HCG tyrimą pasidaryt, tada tikrai bus viskas aišku wink.gif

Na dar palauksiu kelias dienas, dar pagal skaiciavimus ir rytoj mm gali prasidet.. dar mazoji suslogavo, tai nebus kaip is namu islist..

O tave labai sveikinu, labai graziai vyrui pranesei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 12 12, 12:34)
Na dar palauksiu kelias dienas, dar pagal skaiciavimus ir rytoj mm gali prasidet.. dar mazoji suslogavo, tai nebus kaip is namu islist..

O tave labai sveikinu, labai graziai vyrui pranesei wub.gif

Maidala, gal jau kokių žinių yra? bigsmile.gif

Dėkui už sveikinimus blush2.gif wub.gif vyras kaip ant sparnų laksto, nieko man neleidžia daryti wub.gif
Atsakyti
yra deja ne kokiu ziniu, atkeliavo nelaukti sveciai.. gal gi kitas menesiukas sekmingesnis bus, gal tiesiog reikia maziau galvot apie tai ir paprasciau bus blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,as noriu uzsisakyti OV testuku,kur man kreiptis?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif Angel gali is cia www.testukai.lt smile.gif
Atsakyti
labuka mergaites ka manot
siandien 14 d. po ov. nt neigiamas bet ov.t
user posted image
tempa 37
aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2010 12 15, 18:26)
labuka mergaites ka manot
siandien 14 d. po ov. nt neigiamas bet ov.t
user posted image
tempa 37
aciu  mirksiukas.gif

g.gif gal dar palauk koki pora dienikiu gal td NT parodys rolleyes.gif (jei mm neateis)bet linkiu kad jos ir pralenktu tave 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,planuotojos 4u.gif

mes ir bandom pagaut gandra biggrin.gif dukros laukem kelis metus ir dabar nutariau isbandyt OT,nes vel noretume vaikucio.Paskaitinejau vis jusu plepesiukus ir man uzkliuvo del testuku jautrumo. g.gif nesuprantu,as pirkau dvejopus ir abudu raso 40mlU/ml blink.gif pirkau UK ir pradedu abejot,ar kitokiu apskritai yra g.gif clearblue firmos man atrodo skaitosi mandriausi.Siaip rodo net ne juosteles,o jei neigiamas-tuscia skrituliuka,jei teigiamas-skrituliuky sypsosi veidukas rolleyes.gif neymanoma suklyst skaitant rezultata.
Ir labai velai buvo teigiamas,19CD.Nors as nezinau kokio ilgumo ciklas,po maitinimo krutimi tik vienas buvo,31diena. blink.gif bet O vistiek aie 21CD but veloka g.gif
Nu zodziu,daug prirasiau blush2.gif tikiuosi priimsit y OT gadintoju bury 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neverTuke @ 2010 12 16, 20:13)
Labas vakaras,planuotojos 4u.gif

mes ir bandom pagaut gandra biggrin.gif dukros laukem kelis metus ir dabar nutariau isbandyt OT,nes vel noretume vaikucio.Paskaitinejau vis jusu plepesiukus ir man uzkliuvo del testuku jautrumo. g.gif nesuprantu,as pirkau dvejopus ir abudu raso 40mlU/ml blink.gif pirkau UK ir pradedu abejot,ar kitokiu apskritai yra g.gif clearblue firmos man atrodo skaitosi mandriausi.Siaip rodo net ne juosteles,o jei neigiamas-tuscia skrituliuka,jei teigiamas-skrituliuky sypsosi veidukas rolleyes.gif neymanoma suklyst skaitant rezultata.
Ir labai velai buvo teigiamas,19CD.Nors as nezinau kokio ilgumo ciklas,po maitinimo krutimi tik vienas buvo,31diena. blink.gif bet O vistiek aie 21CD but veloka g.gif
Nu zodziu,daug prirasiau blush2.gif tikiuosi priimsit y OT gadintoju bury 4u.gif

Labutis,
Tai kad mano ciklas 31d, o O ivyko 18diena smile.gif
Gali svyruoti pora dienu ir tai yra visikai normalu smile.gif
As manau, kad testukai meluoti negali-juk jie fiksuoja hormonu pakilima smile.gif
Sekmingo planavimo ir greitu gandru smile.gif
Tiesa, maitinant ir ciklas juk svyruoja labai, tai ir O sunkiau pagauti, o kartais jos isvis net nebuna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 16 gruodžio 2010 - 20:08
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 16, 22:06)
Labutis,
Tai kad mano ciklas 31d, o O ivyko 18diena smile.gif
Gali svyruoti pora dienu ir tai yra visikai normalu smile.gif
As manau, kad testukai meluoti negali-juk jie fiksuoja hormonu pakilima smile.gif
Sekmingo planavimo ir greitu gandru smile.gif
Tiesa, maitinant ir ciklas juk svyruoja labai, tai ir O sunkiau pagauti, o kartais jos isvis net nebuna  smile.gif

Aciu 4u.gif dabar jau nemaitinu,kol maitinau isvis nebuvo mm rolleyes.gif tikiuosi ir ciklo reguliaresnio,nes pries nestuma tai nesamone buvo doh.gif visiskai doh.gif ir pastojau su dukryte mazdaug 45CD. g.gif gydytojai kazkodel ne vienas sito man nepakomentavo. g.gif
Atsakyti
Mielosios, visu pirma noriu priminti, kad teigiamas OT neparodo O wink.gif

Visu antra- tie nejuosteliniai OT yra patogus tuo, kad nereikia iziurineti ryskumo. Taciau man asmeniskai seni geri juosteliniai patogesni, nes kartais ir vaiduoklis, kuris tokiam clearblue butu neigiamas- gali daug ka reiksti wink.gif

Beje, jei O buvo veliau, tai ir ciklas greiciausiai bus ilgesnins wink.gif

40miu/ml isties itin nejautrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 17, 00:25)
Mielosios, visu pirma noriu priminti, kad teigiamas OT neparodo O wink.gif

Visu antra- tie nejuosteliniai OT yra patogus tuo, kad nereikia iziurineti ryskumo. Taciau man asmeniskai seni geri juosteliniai patogesni, nes kartais ir vaiduoklis, kuris tokiam clearblue butu neigiamas- gali daug ka reiksti wink.gif

Beje, jei O buvo veliau, tai ir ciklas greiciausiai bus ilgesnins wink.gif

40miu/ml isties itin nejautrus  g.gif

Bet kiek gilinausi clearblue rodo sypseniuka nuo to hormonu kiekio kai O imanoma(dabar nepamenu kiek tu hormonu turi buti tiksliai), o iki tol ir pries tai nerodo nieko smile.gif
Mano atveju tie juosteliniai klaidino gerokai, nes buvo kokias penkias dienas ryskus, beveik teigiami, tai vis baiminausi kad galbut savo O pravepsojau smile.gif
Na ir kai tikrai sulaukiau teigiamo+ ta parode BT tada jau nusiraminau smile.gif
Ir galu gale vistiek nieko nesigavo sad.gif
Atsakyti