Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(linosiuke @ 2010 09 13, 21:19)
Sveikos,

Gal galite parasyti  man i a.z. mamyciu nikus, kurios pardavineja OT smile.gif

Busiu labia dekinga smile.gif

Labuka, padaryta 4u.gif
as jau pradejau gadint OT si cikla wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 13 rugsėjo 2010 - 20:31
QUOTE(westi @ 2010 09 13, 19:41)
aisku,jei nera zutbutinio noro cia ir dabar,tai as irgi uz ramu smagu ND vartojima ir stebuklingai netiketa II wub.gif 

Noras aisku yra labai didelis, bet supratau, kad kol kas reikia i viska ziureti paprasciau. va jei nepavyks per keleta men, tada jau susiimsim rimciau.
Labai norejau geguzes men gimdyt, tai praejusi menesi vos tik pradeje planuoti ir griebemes visu priemoniu, bet is to didelio noro ir nesigavo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 14 rugsėjo 2010 - 10:13
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 14, 11:04)
Labai norejau geguzes men gimdyt, tai praejusi menesi vos tik pradeje planuoti ir griebemes visu priemoniu, bet is to didelio noro ir nesigavo schmoll.gif

as irgi labai norejau geguzes menesiui tureti dziaugsmeli wub.gif bet bus gerai ir birzeli tureti thumbup.gif matau mums vienodai planavimas gaunasi,bus matyt kaip pasiseks,gal abi ir sulauksim savo dziaugsmeliu tokiu laiku wub.gif
beje, o as jau po O matyt,nes uzvakar ir vakar II rode,bet uzvakar jau labai ryskus, ND atlikom,snd BT soktelejo nuo 36,3 iki 36,7,tai matyt vakar busiu apturejusi netiketa O-nes laukiau jos tik savaitgali (kai ciklai ilgi)doh.gif bet netiketai spejau pagaut matyt mirksiukas.gif o prisipirkau siam ciklui tiek daug OT thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2010 09 13, 21:30)
Labuka, padaryta  4u.gif
as jau pradejau gadint OT si cikla  wub.gif

lauksim ziniu kaip seksis gadint wink.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Noriu jungtis prie jusu, is vienos mergaites nusipirkau ot.. BANDYSIM smile.gif
Emiausi ot kadangi pries tabletes mano ciklas budavo ir 60 d. ir 90 d. nutraukiau tabletes birzelio gale, tai ciklas pirmas buvo 78 dienos... nu ir pataikyk tu doh.gif jau kartais ND nesinori daryti, ir kaip kuri sake, jau darant ir mastai, ar pavyks ar ne, o gal dar ne O.. nu zodziu:)
bandau jungtis. tikiuosi ateinantis ciklas nebus tooooks ilgas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 09 14, 21:25)
lauksim ziniu kaip seksis gadint wink.gif

Pasipergyvensiu biggrin.gif Kol kas nieko dar nepagaunu, savaitgali tikiuosi O jau.

QUOTE(Nany @ 2010 09 15, 09:05)
Sveikutes smile.gif
Noriu jungtis prie jusu, is vienos mergaites nusipirkau ot.. BANDYSIM smile.gif
Emiausi ot kadangi pries tabletes mano ciklas budavo ir 60 d. ir 90 d. nutraukiau tabletes birzelio gale,  tai ciklas pirmas buvo 78 dienos... nu ir pataikyk tu  doh.gif  jau kartais ND nesinori daryti, ir kaip kuri sake, jau darant ir mastai, ar pavyks ar  ne, o gal dar ne O.. nu zodziu:)
bandau jungtis. tikiuosi ateinantis ciklas nebus tooooks ilgas 4u.gif

Labukas, oho.. na ir ciklai! Ka gyd sako apie tavo situacija?
Man pvz OT yra priemone isitikinti ar ta cikla vyksta O, o ND darom tada kai mums norisi ir neapsikraunam sau galvos.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 09 15, 11:06)
Man pvz OT yra priemone isitikinti ar ta cikla vyksta O, o ND darom tada kai mums norisi ir neapsikraunam sau galvos..  4u.gif

neklaidinkim zmoniu nono.gif OT neparodo ar vyksta ar ivyko ovuliacija,jie tik parodo ar artejama prie jos,o ar ji tikrai ivyksta ,galima patikrinti BT matavimu, tada net kuria diena ivyko aiskiau galima suzinoti mirksiukas.gif Ar ne taip SELVA? mirksiukas.gif vakar pas gine buvau,tai dar karta pasitikslinau,ar buitinem priemonem galima isitikinti,kad O TIKRAI ivyko,tai ji patvirtino,jog matuojant BT,jei ji pakilo bent 0,2-0,4laipsnio,tai galima teigti ir be echoskopo,kad O ivyko thumbup.gif bet apie BT jau cia poster_offtopic.gif as praejusi cikla vien OT dariausi ir mum nesigavo,nors ND tikrai atlikom pavyzdingai,bet gal neivyko O,kad nieko neisejo,o gal ir daugelis kitu priezasciu,kas ne nuo musu priklauso g.gif tad si men emiausi papildomu priemoniu,kad zinociau mirksiukas.gif bet kitom uztenka ir su OT pastoti,tad tikrai linkiu sekmes thumbup.gif juk dziugios zinios visom cia i nauda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 09 15, 11:42)
neklaidinkim zmoniu nono.gif OT neparodo ar vyksta ar ivyko ovuliacija,jie tik parodo ar artejama prie jos

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 09 15, 11:42)
neklaidinkim zmoniu nono.gif OT neparodo ar vyksta ar ivyko ovuliacija,jie tik parodo ar artejama prie jos,o ar ji tikrai ivyksta ,galima patikrinti BT matavimu, tada net kuria diena ivyko aiskiau galima suzinoti mirksiukas.gif  Ar ne taip SELVA? mirksiukas.gif vakar pas gine buvau,tai dar karta pasitikslinau,ar buitinem priemonem galima isitikinti,kad O TIKRAI ivyko,tai ji patvirtino,jog matuojant BT,jei ji pakilo bent 0,2-0,4laipsnio,tai galima teigti ir be echoskopo,kad O ivyko thumbup.gif bet apie BT jau cia poster_offtopic.gif  as praejusi cikla vien OT dariausi ir mum nesigavo,nors ND tikrai atlikom pavyzdingai,bet gal neivyko O,kad nieko neisejo,o gal ir daugelis kitu priezasciu,kas ne nuo musu priklauso g.gif tad si men emiausi papildomu priemoniu,kad zinociau mirksiukas.gif  bet kitom uztenka ir su OT pastoti,tad tikrai linkiu sekmes thumbup.gif  juk dziugios zinios visom cia i nauda wub.gif

Gal ir taip, tiesiog kai ginei pasakiau, kad pradejau naudoti OT, ji paklause ar buvo teigiamas, sakau - taip. Sako, tai nesuk daugiau galvos.. Sutinku, kad BT ir OT butu dar geriau, bet man niekad nesigauna visa cikla pavyzdingai matuot.. sad.gif Tai ir meciau tai. Gal reikes susikaupt ir vel pabandyt.. Bet reikia bent 3 ciklus ismatuot, kad pamatyt kas ir kaip vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 09 15, 11:06)
Pasipergyvensiu  biggrin.gif Kol kas nieko dar nepagaunu, savaitgali tikiuosi O jau.
Labukas, oho.. na ir ciklai! Ka gyd sako apie tavo situacija?
Man pvz OT yra priemone isitikinti ar ta cikla vyksta O, o ND darom tada kai mums norisi ir neapsikraunam sau galvos..  4u.gif

Kai buvau pries kelis metus pas gine, tai israse kontraceptikus tipo gydimui, o dabar gine paklause ar man daryti kokie tyrimai? Tai israse keturis tyrimus, bet kadangi kaip tik tycia siandien atejo mmm, kai turejo daryt echoskopa ir turejau vaziuoti daryti privaciai tyrimus, tai viska atkeleme kitai savaitei, paziures, gal truksta kazkokiu hormonu...

Oj, siandien prisiminiau ka reiskia mmm, kai negeri KT doh.gif prisirijau tableciu ir is lovos neislipau visa diena , gulejau susirietus.. tikiuosi jos greit dings bent jau 9 menesiam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nany: 15 rugsėjo 2010 - 14:52
QUOTE(westi @ 2010 09 15, 09:42)
neklaidinkim zmoniu nono.gif OT neparodo ar vyksta ar ivyko ovuliacija,jie tik parodo ar artejama prie jos,o ar ji tikrai ivyksta ,galima patikrinti BT matavimu, tada net kuria diena ivyko aiskiau galima suzinoti mirksiukas.gif  Ar ne taip SELVA? mirksiukas.gif vakar pas gine buvau,tai dar karta pasitikslinau,ar buitinem priemonem galima isitikinti,kad O TIKRAI ivyko,tai ji patvirtino,jog matuojant BT,jei ji pakilo bent 0,2-0,4laipsnio,tai galima teigti ir be echoskopo,kad O ivyko thumbup.gif

Visiskai teisingai 4u.gif

Tik kai kurios gines net ir BT nepasitiki, nori apziureti echo arba isitikinti padarius progesterono kraujo tyrima.
QUOTE(Kristut @ 2010 09 15, 12:49)
Gal ir taip, tiesiog kai ginei pasakiau, kad pradejau naudoti OT, ji paklause ar buvo teigiamas, sakau - taip. Sako, tai nesuk daugiau galvos.. Sutinku, kad BT ir OT butu dar geriau, bet man niekad nesigauna visa cikla pavyzdingai matuot.. sad.gif Tai ir meciau tai. Gal reikes susikaupt ir vel pabandyt.. Bet reikia bent 3 ciklus ismatuot, kad pamatyt kas ir kaip vyksta.

Nebutina 3 ciklus matuot- is karto aisku mirksiukas.gif O jei nesinori vargintis, tai tiesiog 7-8 dieneles po teigiamo OT nubek nuleist kraujuko PRG tyrimui ir bus viskas aisku, ar O vyksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 09 15, 17:47)

Nebutina 3 ciklus matuot- is karto aisku  mirksiukas.gif O jei nesinori vargintis, tai tiesiog 7-8 dieneles po teigiamo OT nubek nuleist kraujuko PRG tyrimui ir bus viskas aisku, ar O vyksta  4u.gif

Sveikos:)

Po duphastono gerimo man jau idomu ar pas mane vyksta O .
Sakykit o progesterono tyrima daro sorpo. O ka atejus reikia sakyti ? ax.gif noriu zinoti ar vyksta O ?
blush2.gif
Ten kokius skaicius rodys ??

Aciu uz atsakyma!

Dar 10 CD einu pas gine. Kaip galvojat ar ji matys jau folikulus jei tokie bresta ??
menesines po Abrazijos buvo nereguliarios, o jau susinormalizav kaip visa gyvenima thumbup.gif

BT irgi si cikla pamatuosiu, kad zinociau, kada eiti PRG tirtis:)
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 09 15, 16:48)
*Sakykit o progesterono tyrima daro sorpo. O  ka atejus reikia sakyti ? ax.gif  noriu zinoti ar vyksta O ?
blush2.gif
**Ten kokius skaicius rodys ??

Aciu uz atsakyma!

***Dar 10 CD einu pas gine. Kaip galvojat ar ji matys  jau folikulus jei tokie bresta ??
menesines po Abrazijos buvo nereguliarios, o jau susinormalizav kaip visa

*Taip, sorpo daro. Atejusi sakyk, kad nori pasidaryti progesterono tyrima 4u.gif

** Atsiimdama tyrimus butinai pasiimk ir tyrimu normas bei uzsirasyk, kokie matavimo vienetai. Kokius rodys skaicius? Didelius (jei buvo O), arba mazus (jei nebuvo) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif skaiciuojant nmol/l turi buti (grubiai tariant) >20, skaiciuojant ng/ml >8.

*** Matys, gali paklausti wink.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti