QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 11, 17:41)
Teja dar klausimukas
o tu OT su rytiniu sysiuku darei?
Papildyta:
kaip sekesi pas gine? ar pranesei naujiena vyreliui
Aha, su rytiniu: atsikėlusi ryte dariausi NT, kai kurį laiką dar nieko nesimatė, sumąsčiau ir OT padaryti
Pas ginę buvau, bet dar sakė ankstoka, dar nieko konkretaus nesimato, nes dar kažkur tik 2-3 sav. Tik sakė, kad gleivinė graži, puri, turėtų būti viskas gerai
dabar prieš Kūčias vėl nueisiu, jau turėtų matytis, tikiuosi, viskas bus gerai
Aha, vyrui vakar pranešiau jau
pasakiau, kad vakare veduosi jį į kiną ("Pasakų kine" kaip tik toks sutapimas, kad šiuo metu rodo filmą "Kūdikiai"
tai aš nieko nelaukusi užsakiau į jį bilietus, galvoju, kaip tik į temą filmas pasitaikė
beje, rekomenduoju pažiūrėt, mums labai patiko
) tai va, po kino nuėjom kavos išgerti su desertu, begeriant padaviau jam supakuotą dovanėlę ir pasakiau, kad čia išankstinė mano Kalėdinė dovana
labai nustevęs buvo, nesuprato, kodėl čia taip ankti aš jam dovanas dovanoju
išvyniojo, o ten - kūdikiški batukai
žiūri toks nustebęs tai į juos, tai į mane
ir pranešiau, kad taps tėveliu
tai jau toks laimingas buvo
visą vakarą apie tai tik kalbėjom, iki pusiaunakčio internete skaitė įvairią informacią apie nieštumo pradžią ir pan.
Papildyta:
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 17:42)
as jau baigiu nukvankt
siandien 13 DPO, 27 CD, lakstau kas 15 minuciu i tualeta ziuret ar mmm neprasidejo
Ciklas iprastai 28 dienos, nors paskutinius 3 menesius buvo 26, 27, paskutini 25 dienos..
NT visiskai nieko nerode siandien, OT vaiduokliauja. neisivaizduoju ka tai reiskia. Uf, jei neuzkibom geriau jau prasidetu greiciau tos mm, nes visai nupushesiu
Gal nueik HCG tyrimą pasidaryt, tada tikrai bus viskas aišku