Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Tėja* @ 2010 12 10, 21:13)
Sveikinimai!!  thumbup.gif nepaprastas jausmas, ar ne? smile.gif

O aš neiškenčiau, per pietus nuvažiavau į Geromedą HCG pasidaryti. Po kelių valandų besidaužant širdelei paskambinau paklausti atsakymo ir išgirdau, kad 527 mIU/l 

Ačiū labai visoms sveikinusioms. Linkiu kuo greičiau pagauti savo svajonę 4u.gif 4u.gif

Aha, jausmas nepaprastas wub.gif Nors man jau antrą kartą jaučiamas ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėja* @ 2010 12 10, 20:13)
blush2.gif

Niekaip nesufokusuoja fotoaparatas, pastoviai išsilieja, nepavyks nufotografuoti  doh.gif

bandyk is toliau fotkint o paskui jei per part.lt kelsi iseis isdidinti vaizda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 10, 22:21)
bandyk is toliau fotkint o paskui jei per part.lt kelsi iseis isdidinti vaizda bigsmile.gif

Nu, va, kažkiek gal matysis, įkeliu wink.gif

Viršuje - nieštumo testas, blankus blankus šešėliukas (toks vos įžiūrimas)
Viduryje - OT 20 jautrumo
Apačioje - OT 30 jautrumo

Čia daryta 17 DPO

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tėja* @ 2010 12 11, 16:11)
Nu, va, kažkiek gal matysis, įkeliu wink.gif

Viršuje - nieštumo testas, blankus blankus šešėliukas (toks vos įžiūrimas)
Viduryje - OT 20 jautrumo
Apačioje - OT 30 jautrumo

Čia daryta 17 DPO

user posted image

aciu 4u.gif bus jei ka su kuo plygint biggrin.gif sveikinu dar karteli nestuke.gif wub.gif o NT ten seseliukas labai gerai jau matosi thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Teja dar klausimukas blush2.gif o tu OT su rytiniu sysiuku darei? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tėja* @ 2010 12 10, 20:13)
blush2.gif

Niekaip nesufokusuoja fotoaparatas, pastoviai išsilieja, nepavyks nufotografuoti  doh.gif

Sveikinimai!!  thumbup.gif nepaprastas jausmas, ar ne? smile.gif

O aš neiškenčiau, per pietus nuvažiavau į Geromedą HCG pasidaryti. Po kelių valandų besidaužant širdelei paskambinau paklausti atsakymo ir išgirdau, kad 527 mIU/l  blush2.gif  wub.gif  wub.gif
Dar kažkaip niekaip negaliu patikėti wub.gif rytoj iš pačio ryto dar važiuosiu savo ginekologei pasirodyti, ar viskas gerai, kokia situacija su manim wub.gif kolkas dar vyrui nieko nesakiau apie šiandieninius savo potyrius blush2.gif lauksiu ginekologės atsakymo ir tada rytoj pranešiu šią žinią wub.gif

Dar nežinau, kam būti dėkinga už O pagavimą biggrin.gif ar OT (kuriuos gadinau dar tik pirmą mėnesį), ar tiems vaistams, kur pasakojau, kad ginekologė man skyrė gerti, kad O išaukčiau...  smile.gif

kaip sekesi pas gine? ar pranesei naujiena vyreliui bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelkiuke: 11 gruodžio 2010 - 17:24
as jau baigiu nukvankt smile.gif
siandien 13 DPO, 27 CD, lakstau kas 15 minuciu i tualeta ziuret ar mmm neprasidejo doh.gif Ciklas iprastai 28 dienos, nors paskutinius 3 menesius buvo 26, 27, paskutini 25 dienos..
NT visiskai nieko nerode siandien, OT vaiduokliauja. neisivaizduoju ka tai reiskia. Uf, jei neuzkibom geriau jau prasidetu greiciau tos mm, nes visai nupushesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 17:42)
siandien 13 DPO, 27 CD, lakstau kas 15 minuciu i tualeta ziuret ar mmm neprasidejo doh.gif Ciklas iprastai 28 dienos, nors paskutinius 3 menesius buvo 26, 27, paskutini 25 dienos..
NT visiskai nieko nerode siandien, OT vaiduokliauja. neisivaizduoju ka tai reiskia. Uf, jei neuzkibom geriau jau prasidetu greiciau tos mm, nes visai nupushesiu  lotuliukas.gif

as irgi - atrodo susitaikiau su neigiamu NT, ale besitvarkydama vasariniame rankinuke radau uzsilikusi OT - pasidariau - vaiduokliauja doh.gif
12 DPO, 27 CD unsure.gif
Atsakyti
NT visiskai nieko nerode siandien, OT vaiduokliauja. neisivaizduoju ka tai reiskia. Uf, jei neuzkibom geriau jau prasidetu greiciau tos mm, nes visai nupushesiu  lotuliukas.gif

o tu bt gal matuoji? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 11, 18:53)
o  tu bt gal matuoji? rolleyes.gif

deja ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 17:54)

ryt ryte galetum pamatuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 11, 19:13)
ryt ryte galetum pamatuot bigsmile.gif

o kokia buna, apie 37?
na ryte darysiuos speju vel NT, jei mm nesulauksiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 12 11, 18:44)
o kokia buna, apie 37?
na ryte darysiuos speju vel NT, jei mm nesulauksiu smile.gif))

37 ir daugiau,bet tuom pasitiketi negali,nes ciklas ne nuo pradziu matuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 11, 17:41)
Teja dar klausimukas blush2.gif  o tu OT su rytiniu sysiuku darei? ax.gif
Papildyta:

kaip sekesi pas gine?  ar pranesei naujiena vyreliui bigsmile.gif

Aha, su rytiniu: atsikėlusi ryte dariausi NT, kai kurį laiką dar nieko nesimatė, sumąsčiau ir OT padaryti smile.gif

Pas ginę buvau, bet dar sakė ankstoka, dar nieko konkretaus nesimato, nes dar kažkur tik 2-3 sav. Tik sakė, kad gleivinė graži, puri, turėtų būti viskas gerai wub.gif dabar prieš Kūčias vėl nueisiu, jau turėtų matytis, tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif

Aha, vyrui vakar pranešiau jau bigsmile.gif pasakiau, kad vakare veduosi jį į kiną ("Pasakų kine" kaip tik toks sutapimas, kad šiuo metu rodo filmą "Kūdikiai" thumbup.gif tai aš nieko nelaukusi užsakiau į jį bilietus, galvoju, kaip tik į temą filmas pasitaikė ax.gif beje, rekomenduoju pažiūrėt, mums labai patiko wink.gif ) tai va, po kino nuėjom kavos išgerti su desertu, begeriant padaviau jam supakuotą dovanėlę ir pasakiau, kad čia išankstinė mano Kalėdinė dovana wub.gif labai nustevęs buvo, nesuprato, kodėl čia taip ankti aš jam dovanas dovanoju biggrin.gif išvyniojo, o ten - kūdikiški batukai wub.gif wub.gif žiūri toks nustebęs tai į juos, tai į mane wub.gif ir pranešiau, kad taps tėveliu wub.gif tai jau toks laimingas buvo wub.gif visą vakarą apie tai tik kalbėjom, iki pusiaunakčio internete skaitė įvairią informacią apie nieštumo pradžią ir pan. wub.gif
Papildyta:

Gal nueik HCG tyrimą pasidaryt, tada tikrai bus viskas aišku wink.gif
Atsakyti