Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

sveikos merginos 4u.gif as jau nieko nebesuprantu, padekit issipainiot smile.gif nusipirkau OT 30 jautrumo, paskutinius tris men. ciklas buvo apie 30d. praeita cikla OT(20 jautrumo)teigiamas buvo lapkricio 4-5 dienomis. Tai ir si men. tikejaus kazko pan, bet teigiamo testo taip ir neturejau, tik vaiduokliauja nuo 12.04. testuojama juostele vos rozine. Kaip suprast. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 07, 08:50)
sveikos merginos  4u.gif as jau nieko nebesuprantu, padekit issipainiot smile.gif  nusipirkau OT 30 jautrumo, paskutinius tris men. ciklas buvo apie 30d. praeita cikla OT(20 jautrumo)teigiamas buvo lapkricio 4-5 dienomis. Tai ir si men. tikejaus kazko pan, bet teigiamo testo taip ir neturejau, tik vaiduokliauja  nuo 12.04. testuojama juostele vos rozine. Kaip suprast. sad.gif

Vadinasi, 30jautrumo buvo geri, o sitie- per jautrus. O si cikla gali buti veliau, o gal jau ir buvo? Kada praeita cikla atejo mm ir kelinta CD buvo, kai pradejai daryti OT 12.04?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 08, 14:38)
Vadinasi, 30jautrumo buvo geri, o sitie- per jautrus. O si cikla gali buti veliau, o gal jau ir buvo? Kada praeita cikla atejo mm ir kelinta CD buvo, kai pradejai daryti OT 12.04?

nuo sio ciklo naudoju 30 jautrumo, 12.04 buvo 16CD, mm buvo spalio 19 d. ir dabar lapkricio 19d. OT pradejau daryti nuo 13CD 12.01 ir iki 12.03 rode tvarkingai viena juostele. Nuo 12.04 iki siandien tetuojama juostele uz kontroline na zymiai balnkesne. nu sumaliau as cia doh.gif gal suprasit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurkev: 08 gruodžio 2010 - 16:45
Supratau, vadinasi, geri buvo 20jautrumo, nes isryskejo pakankamai, o stai 30jautrumo tik ir vaiduokliavo- vadinasi, nepakankamai jautrus, gal butu paryskeje iki teikiamo.

Itariu, kad jei jau blanksta, vadinasi, LH pikas jau buvo. Tikriausiai teigiamas OT buvo paskutinis vaiduoklis pries pradedant blankti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 08 gruodžio 2010 - 17:30
QUOTE(Selva @ 2010 12 08, 19:28)
Supratau, vadinasi, geri buvo 20jautrumo, nes isryskejo pakankamai, o stai 30jautrumo tik ir vaiduokliavo- vadinasi, nepakankamai jautrus, gal butu paryskeje iki teikiamo.

Itariu, kad jei jau blanksta, vadinasi, LH pikas jau buvo. Tikriausiai teigiamas OT buvo paskutinis vaiduoklis pries pradedant blankti  4u.gif

Aciu 4u.gif tikiuosi kad buvo, nes pagal isskyras, tai kaip ir turejo jau but O
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif

Aš šiandien nuo pat ryto tokioj nežinomybėj ir visokių minčių mišinyje doh.gif

Šiandien man 30CD (paprastai trunka 28 CD), tai iš pat ryto atsikėlusi pasidariau NT. Stebėjau ji gal kokias 5 min. - kaip viena linija taip viena sad.gif prisiminiau, kad westi darė ir OT tom dienom dėl įdomumo, tai ir aš pasidariau smile.gif dariau su 20 ir su 30 jautrumo, tai rezultatas - kad abiejų testinė linija daug ryškesnė, nei kontrolinė blink.gif tada darkart pažiūrėjau į NT, tai pamačiau vos vos įžiūrimą šešeliuką smile.gif toks jausmas buvo, kad matau tai, ko labai jau noriu pamatyti smile.gif tai va, vis dėlto yra vosn įžiūrimas tas šešėliukas, kuris ir sudrumstė man ramybę blush2.gif ir nebežinau, ką dabar ir galvoti, tiek visokių minčių galvoje kirba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėja* @ 2010 12 10, 11:11)

Šiandien man 30CD (paprastai trunka 28 CD), tai iš pat ryto atsikėlusi pasidariau NT. Stebėjau ji gal kokias 5 min. - kaip viena linija taip viena sad.gif prisiminiau, kad westi darė ir OT tom dienom dėl įdomumo, tai ir aš pasidariau smile.gif dariau su 20 ir su 30 jautrumo, tai rezultatas - kad abiejų testinė linija daug ryškesnė, nei kontrolinė blink.gif tada darkart pažiūrėjau į NT, tai pamačiau vos vos įžiūrimą šešeliuką smile.gif toks jausmas buvo, kad matau tai, ko labai jau noriu pamatyti smile.gif tai va, vis dėlto yra vosn įžiūrimas tas šešėliukas, kuris ir sudrumstė man ramybę blush2.gif ir nebežinau, ką dabar ir galvoti, tiek visokių minčių galvoje kirba blush2.gif

tylai tylai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėja* @ 2010 12 10, 09:11)

gali imest OT foto paziet?ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelkiuke: 10 gruodžio 2010 - 11:17
QUOTE(Tėja* @ 2010 12 10, 10:11)
tai va, vis dėlto yra vosn įžiūrimas tas šešėliukas

Labai tyliai, bet sveikinu wub.gif

Aš dariau pirmąjį NT prieš tris dienas, buvo vos vos įžiūrimas vaiduokliukas. Gal tik aš ir mačiau biggrin.gif Ir tai matėsi tik ant išdžiūvusio testuko. Vakar jau buvo ryškesnis, bet dar sunku patikėt buvo ax.gif O šiandien jau vaiduokliu nepavadinsi. Graži, nors ir nelabai ryški, rožinė juostelė. Tai vat, atėjau pasisakyt blush2.gif Pirmas ciklas su OT ir pavyko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luki: 10 gruodžio 2010 - 13:09
QUOTE(Luki @ 2010 12 10, 13:07)
Labai tyliai, bet sveikinu  wub.gif

Aš dariau pirmąjį NT prieš tris dienas, buvo vos vos įžiūrimas vaiduokliukas. Gal tik aš ir mačiau  biggrin.gif  Ir tai matėsi tik ant išdžiūvusio testuko. Vakar jau buvo ryškesnis, bet dar sunku patikėt buvo  ax.gif  O šiandien jau vaiduokliu nepevadinsi. Graži, nors ir nelabai ryški, rožinė juostelė. Tai vat, atėjau pasisakyt  blush2.gif  Pirmas ciklas su OT ir pavyko  wub.gif

sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 12 10, 15:07)

Aš dariau pirmąjį NT prieš tris dienas, buvo vos vos įžiūrimas vaiduokliukas. Gal tik aš ir mačiau  biggrin.gif  Ir tai matėsi tik ant išdžiūvusio testuko. Vakar jau buvo ryškesnis, bet dar sunku patikėt buvo  ax.gif  O šiandien jau vaiduokliu nepavadinsi. Graži, nors ir nelabai ryški, rožinė juostelė. Tai vat, atėjau pasisakyt  blush2.gif  Pirmas ciklas su OT ir pavyko  wub.gif

Sveikinu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurkev @ 2010 12 10, 09:15)
tylai tylai sveikinu 4u.gif

blush2.gif
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 10, 11:16)
gali imest OT foto paziet?ax.gif

Niekaip nesufokusuoja fotoaparatas, pastoviai išsilieja, nepavyks nufotografuoti doh.gif
QUOTE(Luki @ 2010 12 10, 13:07)
Aš dariau pirmąjį NT prieš tris dienas, buvo vos vos įžiūrimas vaiduokliukas. Gal tik aš ir mačiau  biggrin.gif  Ir tai matėsi tik ant išdžiūvusio testuko. Vakar jau buvo ryškesnis, bet dar sunku patikėt buvo  ax.gif  O šiandien jau vaiduokliu nepavadinsi. Graži, nors ir nelabai ryški, rožinė juostelė. Tai vat, atėjau pasisakyt  blush2.gif  Pirmas ciklas su OT ir pavyko  wub.gif

Sveikinimai!! thumbup.gif nepaprastas jausmas, ar ne? smile.gif

O aš neiškenčiau, per pietus nuvažiavau į Geromedą HCG pasidaryti. Po kelių valandų besidaužant širdelei paskambinau paklausti atsakymo ir išgirdau, kad 527 mIU/l blush2.gif wub.gif wub.gif
Dar kažkaip niekaip negaliu patikėti wub.gif rytoj iš pačio ryto dar važiuosiu savo ginekologei pasirodyti, ar viskas gerai, kokia situacija su manim wub.gif kolkas dar vyrui nieko nesakiau apie šiandieninius savo potyrius blush2.gif lauksiu ginekologės atsakymo ir tada rytoj pranešiu šią žinią wub.gif

Dar nežinau, kam būti dėkinga už O pagavimą biggrin.gif ar OT (kuriuos gadinau dar tik pirmą mėnesį), ar tiems vaistams, kur pasakojau, kad ginekologė man skyrė gerti, kad O išaukčiau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėja*: 10 gruodžio 2010 - 20:16