Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Marseta @ 2010 11 30, 21:10)
Kadangi esu užvaldyta tokių pat minčių, noriu jūsų paklausti, kur jūs įsigyjate OT?

Man irgi šis klausimas aktualus wink.gif
Mano turėtieji eina į pabaigą, greit reikės papildymo smile.gif
Atsakyti
pigiausia kiek issiaiskinau OT pirkti is ebay, kuo didesni kiekiai - tuo pigiau. pasiseke is vienos forumietes nusipirkti po 0,5 lt thumbup.gif taciau ji tuo nesivercia, pirko sau, o atliekamus ispardave. tos kurios tuo verciasi kainytes didesnes prilaiko. yra dar lietuviskas testuku internetinis puslapis, ten siek tiek daugiau nei 1 lt vienetas kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 11 26, 12:53)
Luki, manau, O jums buvo vakar. Nes jei bt siandien paklo, ot vakar teigiamas- viskas graziai susidelioja.

Temperatūra laikosi penkta diena, tikrai buvo O. Nesitikėjau, kad įvyks tą dieną, kada teigiamas OT pasirodė. Bet pažiūrėjau fertilityfriend tinklapyje grafikus, tai lbai daug tokių, kurioms O įvyksta teigiamo OT dieną. Gaila, kad ND nepadarėm tą dieną verysad.gif , bet buvo iš vakaro, tai gal viltis bent mažytė vistiek yra blush2.gif

westi,'LUNYTE',, sveikinu abi labai labai wub.gif wub.gif
Ar abiejų ND buvo teigiamo OT dieną? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos o kelinta CD jums buna O? Suprantu kad pas visas skirtingai. Mano cillad 28d. Vyksta 18 d. Pagal OT, taip nustebau, nes apie sav iki mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2010 12 01, 07:41)
Sveikos, merginos o kelinta CD jums buna O? Suprantu kad pas visas skirtingai. Mano cillad 28d. Vyksta 18 d. Pagal OT, taip nustebau, nes apie sav iki mm g.gif

Trumpa poovuliacine faze gali buti nepastojimo priezastis. Mano DPO irgi buvo trumpoka- trukdavo apie 10D.
Papildyta:
QUOTE(Luki @ 2010 12 01, 07:18)
Temperatūra laikosi penkta diena, tikrai buvo O. Nesitikėjau, kad įvyks tą dieną, kada teigiamas OT pasirodė. Bet pažiūrėjau fertilityfriend tinklapyje grafikus, tai lbai daug tokių, kurioms O įvyksta teigiamo OT dieną. Gaila, kad ND nepadarėm tą dieną  verysad.gif , bet buvo iš vakaro, tai gal viltis bent mažytė vistiek yra  blush2.gif

Visiskai normalu, kad O buna ta pacia diena, kaip ir teingiamas OT.

ND visiskai nebutini pacia O diena. Spermiukai isgyventi gali nuo 5-3paru iki O.
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2010 12 01, 09:41)

Man vyksta O 12 - 13 dienų iki mmm.

QUOTE(Selva @ 2010 12 01, 13:31)
Visiskai normalu, kad O buna ta pacia diena, kaip ir teingiamas OT.

ND visiskai nebutini pacia O diena. Spermiukai isgyventi gali nuo 5-3paru iki O.

Šiandien ryte pildžiau grafiką, permetė mano O viena diena vėliau... t.y. buvo teigiamas OT ir pažymėjo, kad įvyko rytojaus dieną, kai temperatūra buvo užkilusi... g.gif Bet ai, ta diena viena jau nieko nepakeis, tik galėjom su ND dar pasistengt labiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 11 30, 20:28)
Tokiu atveju geriauseiti pas gine, akd tas mm issaukti ir tada pradeti darbuotis su OT.

Beje, matau, kad leliuka neseniai pasigimdet- jei dar maitinat krutimi intensyviai- tai gali buti priezastis, kodel dar nera mm- tiesiog laktacija slopina ovuliacija, ji nevyksta.

taip,as dar pati intensyviai maitinu ax.gif o kaip tas mmm issaukia? blush2.gif su kazkokiais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 12 01, 09:18)
westi,'LUNYTE',, sveikinu abi labai labai  wub.gif  wub.gif 
Ar abiejų ND buvo teigiamo OT dieną?  blush2.gif

aciu labai,dabar jau galiu visoms dekoti uz sveikinimus mirksiukas.gif ,nes snd pasidariau HCG tyrimuka atsakymas virs 500(praklausiau per triuksma telefonu),tai reiskia,ir gine patvirtino,kad kazkur turetu eiti 5 savaite wub.gif dar echo nutarem nedaryti,siek tiek luktelsim,nes vistiek tik taskiukas matytusi,o jau veliau parodys mum lelyte wub.gif . Mes ND artejant prie O darydavom kasdien,bet pirmus tris ciklus nepasiteisino,o si ir uzkibo tokiu pat ND intensyvumu(gali uzmest aki i mano grafikiuka,ant paraselio su lelium paspausk) mirksiukas.gif
Linkiu visom kuo greiciau pasigauti savo maziukus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 12 01, 19:35)
taip,as dar pati intensyviai maitinu ax.gif o kaip tas mmm issaukia? blush2.gif su kazkokiais vaistais?

Taip, issaukia vaistais- dirbtiniu progesteronu, bet jei maitini, tai sitas variantas tau netinka. Jei nori planuoti leliuka, teks mazinti maitinimu skaiciu- pradeti nuo nezindymo naktimis- nes butent naktinis zindymas labiausiai itakoja moters cikla, bet tuo paciu yra naudingiausias leliukui. Teks pasirinkti prioritetus- intensyvus maitinimas ir O nebuvimas, arba maitinimu mazinimas tikintis, kad ciklai atsinaujins.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 01, 12:31)
Trumpa poovuliacine faze gali buti nepastojimo priezastis. Mano DPO irgi buvo trumpoka- trukdavo apie 10D.

Bet pastoti pavyko? Mano ir trumpoka, apie 11 d g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 12 02, 15:36)
Bet pastoti pavyko? Mano ir trumpoka, apie 11 d g.gif

Pavyko. Bet nzn ar naturaliai, ar vis tik pradejus gydyti. Nes paaiskejo, kad II fazes trumpuma itakojo skydliaukes problemos. Vos pradejau gerti vaistus- pastojau.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 12 02, 18:51)
Pavyko. Bet nzn ar naturaliai, ar vis tik pradejus gydyti. Nes paaiskejo, kad II fazes trumpuma itakojo skydliaukes problemos. Vos pradejau gerti vaistus- pastojau.

Nu va, saunu thumbup.gif . As tyriausi skydliauke, tai viskas gerai. As buvau pastojus 16CD, bet nesivyste (mano ciklas 27 d). Jauciu po nauju teks eit pas gydytojus aiskintis g.gif
Atsakyti