Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

Westi!!! Sveikinimai didziausi (gali ir nedekot tongue.gif ).
Jau, kad Westi pasigyre, pasigirsiu tyliai ir as ax.gif . Taip pat turiu NT testuka su II.
Aciu visoms uz kantrybe ir palaikyma 4u.gif . Jus laaabaaaiii prisidejot smile.gif
Tikiuosi, kad viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 28, 14:20)
Westi!!! Sveikinimai didziausi (gali ir nedekot tongue.gif ).
Jau, kad Westi pasigyre, pasigirsiu tyliai ir as ax.gif . Taip pat turiu NT testuka su II.
Aciu visoms uz kantrybe ir palaikyma 4u.gif . Jus laaabaaaiii prisidejot smile.gif
Tikiuosi, kad viskas bus gerai...

Nu wau!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikhnu lb lb,kokia smagi diena,be manes dar 2 nestuke.gif snd-tu ir dar kitoj temutej wiena panele irgi snd pasake,kad vaiduokliuka pamate. Lb saunu,sveikinu ir kinkiu,kad wiskas butu gerai(gali nedekoti lotuliukas.gif ). Kaip tik pagalvojau,kad seniai is taves nieko negirdet.
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 28, 13:15)
tiesa,dar taves tuo paciu noreciau paklausti gal zinai kur klp HCG nebrangiai daro(nes kiek nete maciau,tai kainu visokiu yra).

Kaina daug maz visur tokia pati, taip kad nera skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Sveiktuės 4u.gif
Jei galima-jungiuosi į planuotojas smile.gif
Labai įdomu kaip mano OT įvertinsit, nes mano akimis viskas kitaip matosi biggrin.gif
-->ČIA<--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 28 lapkričio 2010 - 23:55
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 11 28, 23:50)
Sveiktuės  4u.gif
Jei galima-jungiuosi į planuotojas smile.gif
Labai įdomu kaip mano OT įvertinsit, nes mano akimis viskas kitaip matosi biggrin.gif
-->ČIA<--

Kiek dienu ciklas? Siaip 17 CD teigiamas OT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 29, 01:05)
Kiek dienu ciklas? Siaip 17 CD teigiamas OT 4u.gif

Deja, labai svyruoja ciklas smile.gif Kartais tik 27dienos, kartais net 32 doh.gif
Labai kazka be OT suplanuot sunku smile.gif Na, pirma menesi kolkas naudoju, ND atlikom 15,16,17 diena , keliau kojas iki ausu ir naiviai tikiuosi smile.gif
As kazkaip irgi manau kad 17 teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 29 lapkričio 2010 - 00:13
QUOTE(westi @ 2010 11 28, 13:08)
Laba diena,
o as vakar sugalvojau OT pasidaryti,seip,akimirkos sprendimas,nors buvo 28CD,13DPO,ir kagi,ziuriu blink.gif
user posted image

kas nors man tundrai paaiskinkit, tai jei OT teigiamas pasibaigus ciklui, tai reiskia galima nestuma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 11 29, 14:18)
kas nors man tundrai paaiskinkit, tai jei OT teigiamas pasibaigus ciklui, tai reiskia galima nestuma? blush2.gif

Taip, bet ne visada, teisingai parasei pati - rodo galima nestuma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Na va, as dziugauju, nes OT pablanko, o BT soktelejimas rodo jog ivyko O smile.gif
Vadinasi tas 17dienos testukas tikrai teigiamas user posted image
Atsakyti
gal kas galite patarti kaip apskaiciuoti kada naudoti OT kai menesiniu nera? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 11 30, 18:13)
gal kas galite patarti kaip apskaiciuoti kada naudoti OT kai menesiniu nera? blush2.gif

Tokiu atveju geriauseiti pas gine, akd tas mm issaukti ir tada pradeti darbuotis su OT.

Beje, matau, kad leliuka neseniai pasigimdet- jei dar maitinat krutimi intensyviai- tai gali buti priezastis, kodel dar nera mm- tiesiog laktacija slopina ovuliacija, ji nevyksta.
Atsakyti
Sveikos, bendramintės,

Sveikinu visas su II 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kadangi esu užvaldyta tokių pat minčių, noriu jūsų paklausti, kur jūs įsigyjate OT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marseta: 30 lapkričio 2010 - 21:10