Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Luki @ 2010 11 26, 08:49)
O kodėl juos leidies ir kas čia per preparatas?  4u.gif

Man ginekologė išrašė juos leistis, jau antrą kartą naudojau.

Aprašymas: PREGNYL pasižymi liuteinizuojančio hormono (LH) biologiniu poveikiu. Šis hormonas yra labai svarbus vaisingumui. LH kartu su folikulus stimuliuojančiu hormonu (FSH) yra būtini kiaušinėlio augimui ir vystymuisi moterims bei spermos gamybai vyrams, taip pat lytinių hormonų gamybai.

Susileidau jį 13 CD ryte į kojos raumenį, tada vakare reikėjo atlikti ND, ir praėjus 35 val. po susileidimo, t.y. kitos dienos vakare, vėl atlikti ND.

O rekomendavo man juos leistis dėl to, kad natūraliu būdu man nesusiformuoja folikulas, tai šie vaistai paskatina... (bent jau taip supratau) unsure.gif

Pirmą kartą naudojau OT, tai visai nieko nesupratau verysad.gif Nors ginekologė, kuri mane apžiūrėjo 12 CD, sakė, kad folikulas jau susidaręs ir turėtų greitu laiku būti ovuliacija, bet kiek dariau OT, tai visada tik neryškus vaiduokliukas matėsi sad.gif tai taip ir nesuprantu, ar įvyko, ar ne sad.gif šiandien jau 16 CD...o mano ciklas būna lygiai 28 d.
Atsakyti
QUOTE(Tėja* @ 2010 11 26, 10:11)

Aišku. Ačiū 4u.gif
Sėkmės dideliausios 4u.gif OT gal jautresnių reikia tau.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puella*: 26 lapkričio 2010 - 09:59
QUOTE(Tėja* @ 2010 11 26, 09:11)

Susileidau jį 13 CD ryte į kojos raumenį, tada vakare reikėjo atlikti ND, ir praėjus 35 val. po susileidimo, t.y. kitos dienos vakare, vėl atlikti ND.

O rekomendavo man juos leistis dėl to, kad natūraliu būdu man nesusiformuoja folikulas, tai šie vaistai paskatina... (bent jau taip supratau) unsure.gif

Jei ji leidiesi viena karta per cikla, tai jis tau skirtas ovuliacijai sukelti 4u.gif
Atsakyti
Luki, manau, O jums buvo vakar. Nes jei bt siandien paklo, ot vakar teigiamas- viskas graziai susidelioja.
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 11 26, 09:50)
Aišku. Ačiū  4u.gif
Sėkmės dideliausios  4u.gif  OT gal jautresnių reikia tau.

Aš bandžiau per vieną deną ir 20, ir 30 jautrumo, t.y. darydavau su 30, tada iškart ir su 20, bet abejuose tik neryški linija buvo...nerodė dviejų ryškių brūkšnelių sad.gif unsure.gif

QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 26, 10:49)
Jei ji leidiesi viena karta per cikla, tai jis tau skirtas ovuliacijai sukelti 4u.gif

...bet OT man nerodė O tom CD, kai leidausi unsure.gif

Nebesusigaudau jau doh.gif doh.gif
Atsakyti
o man veluoja mm.. siaip mano ciklas reguliarus. ziurint nuo sausio men. daugiausia buvo 30 cd, o siandien yra 32 cd ir nesusergu.. pilva maudzia jau gal kokias 4 dienas, bet nieko.. nt ziauriai bijau darytis... nu bet ziauriai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 26 lapkričio 2010 - 13:38
QUOTE(Tėja* @ 2010 11 26, 13:36)
...bet OT man nerodė O tom CD, kai leidausi unsure.gif

O sekancia diena ka rode? Sunku kazka pasakyti, nes nelabai domejausi kaip veikia ir ka rodo OT, su vaistu pagalba ax.gif
Atsakyti
merginos, ar kuri naudojat "wondfo rapid one step ovulation test strip"? pirkau is vienos forumietes, deja ant pakuociu neparasyta kad tai OT. pakuote melynos spalvos, kazi ar nebus man nestumo testu ji pardavus g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 11 26, 18:34)
merginos, ar kuri naudojat "wondfo rapid one step ovulation test strip"? pirkau is vienos forumietes, deja ant  pakuociu neparasyta kad tai OT. pakuote melynos spalvos, kazi ar nebus man nestumo testu ji pardavus g.gif  unsure.gif

juk parasyta, kad ovuliation test strip..
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 11 27, 10:40)
juk parasyta, kad ovuliation test strip..

cia as taip parasiau, ant pakelio parasyta "Rapid one step test" ir viskas, jokios info ovulation ar pregnancy jis doh.gif
Atsakyti
maidala, o pati juostelė žaliu ar mėlynu galiuku? kiek radau nete, tai wondfo nėštumo buna mėlynais galiukais, o ovuliacijos - žaliais.
Taip pat gali paieškot ant pakelio HCG arba LH, jie parodo kokį hormoną gaudo testukas...
Va čia matosi LH ar HCG, LH būtų ovuliacijos testukas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 27 lapkričio 2010 - 13:54