Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 11 19, 11:00)
Nueik vel I eBay, susirask ta pardaveja ir pasitikrink prekes aprasyma- turi buti nurodytas jautrumas.

Taip ir padariau biggrin.gif 20 per jautrūs gal man, ištisai vaiduokliauja. Sekantį kartą imsiu 30.

Kaip gerai toms, kurios gali apsiskaičiuoti kada tikėtis O, o man kaip jaunas mėnulis pasirodo mmm su tokiu ciklu doh.gif Po ištisos serijos vienodai vaiduokliavusių OT ir dviejų dienų stipriai pakilusios Bt, šiandien vėl nukritus BT ir vaiduokliaujantis testas. Jau galvojau, kad sulaukiau O, pasirodo, toliau reikia gaudyti ir laukti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vakar buvau pas savo ginekologę, darė echoskopiją, buvo 12 CD. Rezultatais gin. buvo labai patenkinta, kiek aš supratau, ką sakė, tai jau susiformavęs gražus folikulas, vakar vakare liepė atlikti ND biggrin.gif, o šiandien ryte susileisti Pregnyl dozę, tada vakare vėl ND. Bet vakar dariau OT (30 jautrumo), tai antroji linija nei kiek neišryškėjo... unsure.gif tai taip ir nežinau, kokia čia pas mane situacija verysad.gif žiūrėsiu, kokie bus šiandien OT rezultatai...
Atsakyti
Man tai nepadėjo OT. Juos pirkau per supermama, juosteliniai. Buvo, jei neklystu 20 jautrumo. Tai kiek dariausi, pagal BT vyko ovuliacija, o pagal OT, labai neryškios juostelės, kaip vaiduokliai. Man geriau padėjo pojūčiai, kada vyksta O. Pagal gleives, pagal maudimą pilvo.
Nes bematuojant BT ir darant OT, nieko neišėjo. Tik nutraukiau visus matavimus ir turim rezultatą.
Čia tik mano patirtis. Vienom jie liuks, kitom, kaip man, nieko gero tie OT.
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 23, 15:49)
Man tai nepadėjo OT. Juos pirkau per supermama, juosteliniai. Buvo, jei neklystu 20 jautrumo. Tai kiek dariausi, pagal BT vyko ovuliacija, o pagal OT, labai neryškios juostelės, kaip vaiduokliai. Man geriau padėjo pojūčiai, kada vyksta O. Pagal gleives, pagal maudimą pilvo.
Nes bematuojant BT ir darant OT, nieko neišėjo. Tik nutraukiau visus matavimus ir turim rezultatą.
Čia tik mano patirtis. Vienom jie liuks, kitom, kaip man, nieko gero tie OT.

Neatitaiket jautrumo, uztat ir nebuvo matyti rezultato 4u.gif
Atsakyti
mergaites, prisipažinsiu, kad neperskaičiau visos jusu temos, nes akis jau skauda skaitinejant SM, tik norečiau pagalbos - ar tiesa, kad OT galima naudoti kaip NT?
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 24, 11:19)
mergaites, prisipažinsiu, kad neperskaičiau visos jusu temos, nes akis jau skauda skaitinejant SM, tik norečiau pagalbos - ar tiesa, kad OT galima naudoti kaip NT?

Prisipazinsiu ir as smile.gif jau pirstai skauda, atsibodo kas antrame puslapyje atsakineti i ta pati klausima! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 24, 11:26)
Prisipazinsiu ir as smile.gif jau pirstai skauda, atsibodo kas antrame puslapyje atsakineti i ta pati klausima! 4u.gif

Tai copy-paste ir kelk atsakymą šen biggrin.gif juokauju, aišku, aš pati kitoj temoj atsakinėju į mamyciu klausimus ir atsibosta n kartu ta pati aiškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 24, 10:19)

Ir taip, ir ne.

Esant nestumui, OT irgi bus teigiamas. Taciau teigiamas OT nebutinai buna del nestumo.

Tikiuosi, aiksiai parasiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 11 24, 13:17)
Ir taip, ir ne.

Esant nestumui, OT irgi bus teigiamas. Taciau teigiamas OT nebutinai buna del nestumo.

Tikiuosi, aiksiai parasiau  biggrin.gif  4u.gif

Aišku smile.gif tai matyt ir naudoji ji reikia kaip NT - ryte, ne po pietų, taip? smile.gif
Atsakyti
Atejo pas mane nelemtosios. Vakar leidusios pasidziaugt vaiduokliuku NT.
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 11 25, 11:54)

kaip nefaina verysad.gif nenusimink, kita karta geriau pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Vakar pirmą kartą realiai pamačiau kas yra tikrai teigiamas OT biggrin.gif , nes visus ryškesnius vaiduoklius laikiau teigiamais blush2.gif Tik man taip įdomiai... užvakar labai maudė pilvo apačią, gleivės buvo vaisingos, vakar jokių skausmų, toks palengvėjimas, lyg O būtų įvykus užvakar... bet OT teigiamas tik vakar g.gif Darau juos 14 val, tai sakau, kad užvakar vakare įvyko O, jei būčiau OT pagadinus, gal būčiau pamačius teigiamą iš vakaro jau g.gif O šiandien ir BT šoktelėjo. Tai nežinau kada laikyti O įvykusia g.gif

QUOTE(Tėja* @ 2010 11 23, 10:55)
o šiandien ryte susileisti Pregnyl dozę

O kodėl juos leidies ir kas čia per preparatas? 4u.gif

QUOTE(coliukeee @ 2010 11 25, 12:54)

console.gif
Naujas ciklas - nauja viltis 4u.gif
Atsakyti