Sveikos
Aš irgi pradėjau nuo šio ciklo OT naudoti. Pirkau per ebay, jautrumas niekur neparašytas. Jau sugadinau 7 OT, visi vos vaiduokliauja. Gal per jautrūs CD 19 šiandien, BT dar nieko nerodo, nes mano ciklai labai ilgi Sunku planuoti be OT ir BT , kai nežinau kada įvyks O. Kartais būna 21, kartais 35 dieną O taip ilgai laukti antrojo , kaip pirmojo laukėm, nesinori
Rašausi į jūsų kompaniją
QUOTE(Žydinti @ 2010 11 18, 16:48)
vava, mane irgi šitas neramina. Darausi apie 17:30, prieš tai porą-tris valandas nevartojus skysčių... o praeitą mėnesį OT taip ir neišryškėjo iki kontrolinės juostelės ryškumo. Pagal BT O įvyko sekančią dieną po ryškiausio OT, bet jis tikrai tik vaiduokliukas, o ne toks pat ryškus kaip turėtų būt... Ar čia bandyt pakeist testavimosi laiką ar gali rodyt kažkokias prob su LH? gal tiesiog nepagaunu tos LH bangos pakankamai aukštoje vietoje?
Bandyk keist ot- imt jautresnius. Kartais ot neparyskeja iki vadovelinio teigiamo. Tada teigiamu laikome ryskiausia buvusi ot.
Papildyta:
QUOTE(Luki @ 2010 11 19, 08:01)
Sveikos
Aš irgi pradėjau nuo šio ciklo OT naudoti. Pirkau per ebay, jautrumas niekur neparašytas. Jau sugadinau 7 OT, visi vos vaiduokliauja. Gal per jautrūs CD 19 šiandien, BT dar nieko nerodo, nes mano ciklai labai ilgi Sunku planuoti be OT ir BT , kai nežinau kada įvyks O. Kartais būna 21, kartais 35 dieną O taip ilgai laukti antrojo , kaip pirmojo laukėm, nesinori
Rašausi į jūsų kompaniją
Rašausi į jūsų kompaniją
Nueik vel I eBay, susirask ta pardaveja ir pasitikrink prekes aprasyma- turi buti nurodytas jautrumas.
[quote=Selva,2010 11 19, 10:00]
Bandyk keist ot- imt jautresnius.
Papildyta:
pas mane 20 jautrumo... tai teks remtis ryškiausiu iš vaiduoklių tada...
Bandyk keist ot- imt jautresnius.
Papildyta:
pas mane 20 jautrumo... tai teks remtis ryškiausiu iš vaiduoklių tada...
sveikos man vel reiks OT gadint, nes siandien apsirgau. Ebay iskojau ir radau toki kaip ziurona, is seiliu tyria. Gal zinot ar jie patikimi? Ir jei man OT 20 vaiduokliauja, tai si kart gal 30 imti? Nebezinau nuliudau siandien galva visai nedirba
QUOTE(aurkev @ 2010 11 19, 10:14)
sveikos man vel reiks OT gadint, nes siandien apsirgau. Ebay iskojau ir radau toki kaip ziurona, is seiliu tyria. Gal zinot ar jie patikimi? Ir jei man OT 20 vaiduokliauja, tai si kart gal 30 imti? Nebezinau nuliudau siandien galva visai nedirba
Apie ta vadinama "ziurona" yra ivairiu nuomoniu, cia jau paciai reikia spresti ar apsimoka pirkti ir naudoti, vienoms jie teisingai rodo, kitoms is vis nieko nerodo ir t.t.
O OT pirk 30 si karta, matysi kaip ir bus, gal kaip tik pats tas
Aciu
QUOTE(aurkev @ 2010 11 19, 11:14)
Ebay iskojau ir radau toki kaip ziurona, is seiliu tyria.
As turiu ARBOR mikroskopa. Dukryte kai planavau, tai jis man istisus menesius paparcius rode (t.y. vaisingas dienas ). Gal del to, kad pas mane visiskas balaganas su hormonais buvo. Gydziaus ilgai. Dabar lyg ir i tema rodo. Va si cikla kai paparciai vesejo, tai buvo ir gleiviu ir kt. pozymiu, kad dienos vaisingos.
QUOTE(westi @ 2010 11 18, 22:21)
Sunku pasakyti vienareiksmiskai,as pirma cikla bandziau 20ies,tai jie daznai vaiduokliavo,tada kita men pabandziau 30ies ir jie man kuo geriausiai tinka,nes pradeda vaiduokliuoti tik kelios d pries O ir kelias po O. Bet vienam ciklui yra naudojami tik vieno jautrumo OT,kad nesusimaisyti rezultatuose pabandyk su vienais,jei matysi,kad netinka,kita men su kitais.
Dėkui už atsakymą pabandysiu pradžiai 30 jautrumo, žiūrėsiu, kaip čia man seksis
Dar turiu vieną klausimėlį nelabai dar įsikertu į šį procesą...o nuo kurios ciklo dienos jau reiktų pradėti gadinti OT? iškart pasibaigus mm, ar dar vėliau? bijau, jei per anksti pradėsiu juos naudoti, tai kaip ir be reikalo poto bus
QUOTE(Tėja* @ 2010 11 19, 22:13)
Dėkui už atsakymą pabandysiu pradžiai 30 jautrumo, žiūrėsiu, kaip čia man seksis
Dar turiu vieną klausimėlį nelabai dar įsikertu į šį procesą...o nuo kurios ciklo dienos jau reiktų pradėti gadinti OT? iškart pasibaigus mm, ar dar vėliau? bijau, jei per anksti pradėsiu juos naudoti, tai kaip ir be reikalo poto bus
Prisijungiu ir aš prie jūsų Nusipirkau testų rinkinį, prie jo radau pridėtą lentelę "Kada pradėti tikrintis". Ten rašo, kad pirmiausia reikia nustatyti savo įprastą ciklo ilgį. (Norint tai pdaryti, suskaičiuokite dienas nuo paskutinių menstruacijų pradžios iki sekančių).
Na, lentelės įkelt nemoku, tai surašau taip:
Pirmasis skaičius - JŪSŲ CIKLAS TRUNKA TIEK DIENŲ,
Antrasis skaičius - PRIDĖKITE ŠĮ DIENŲ SKAIČIŲ PRIE PIRMOSIOS MENSTRUACIJŲ CIKLO DIENOS.
21-5; 22-5; 23-6; 24-7; 25-8; 26-9; 27-10; 28-11; 29-12; 30-13; 31-14; 32-15; 33-16; 34-17; 35-18; 36-19; 37-20; 38-21; 39-22; 40-23.
Pvz. mano ciklas trunka 30 dienų, tai pagal lentelę tikrintis reikia pradėti 13 ciklo dieną.Tad, jei paskutinės mm buvo lapkričio 4, tai tikrintis pradėjau lapkričio 16.
man Lh bangą parodė vakar, t.y 11 19
Tikiuosi, kad kažkam pagelbėjau
QUOTE(Akrila @ 2010 11 20, 09:41)
Prisijungiu ir aš prie jūsų Nusipirkau testų rinkinį, prie jo radau pridėtą lentelę "Kada pradėti tikrintis".
Pabandžiau ir aš pasiskaičiuoti pagal šią lentelę, tai mano ciklas trunka 28 d., tai taip išeina, kad OT turėčiau pradėti naudoti nuo 11 CD. Hm...tai per anksti pradėjaum nes vakar tik 9 CD buvo
Dėkui, mėginsiu perprasti šį procesą
12 CD einu pas ginekologę echoskopijai, žiūrėsiu, kokia mano situacija ir kada galėčiau tikėtis O
QUOTE(Tėja* @ 2010 11 20, 13:38)
12 CD einu pas ginekologę echoskopijai, žiūrėsiu, kokia mano situacija ir kada galėčiau tikėtis O
paprastai is iprasto ciklo ilgio atimama 14-16d. ir tada suzinai kada reiketu pradeti gadinti OT(cia jei ciklai reguliarus), jei ne,tai tada nuo trumpiausio ciklo trukmes atimti 14-16d.(nes mazdaug tiek paparastai trunka II faze po O) ir gadinti tol,kol pamatysi dvi ryskias II Sekmes gaudant O
QUOTE(westi @ 2010 11 21, 14:36)
paprastai is iprasto ciklo ilgio atimama 14-16d. ir tada suzinai kada reiketu pradeti gadinti OT(cia jei ciklai reguliarus), jei ne,tai tada nuo trumpiausio ciklo trukmes atimti 14-16d.(nes mazdaug tiek paparastai trunka II faze po O) ir gadinti tol,kol pamatysi dvi ryskias II Sekmes gaudant O
As vis tik atimciau siek tiek daugiau, nes jei DPO trunka 14 dienu, tai padarytas OT jau gali buti ir neigiamas (jei L banga buvo 1-2 dienas pries O).