QUOTE(westi @ 2010 11 14, 17:45)
Visai geras tas jusu ND grafikas
o kuria II ryskiu diena vyksta O,be BT matavimo nepasakysiu,nes gali but,kad ji ir neivyks,nesvarbu,kad OT rodė II ryskiai(OT nerodo,kad O tikrai ivyks,tik parodo,kada ji TURĖTU vykti)
wat kaip man db,dvi d ryskus II OT,o bazinė temp nepakilo,tai gali buti,kad si cikla O neivyko
nebent rytoj pakiltu,reiskia O diena siandien,bet jau suabejojau,kad taip bus..
paziurėsim.
Nu bet kaip įdomiai, II rodo, bet O gali ir neįvykti. Galėtų būti tokių testų, kur parodytų, ar apskritai O įvyko. Nu čia aišku jau iš fantastikos srities aš
QUOTE(jrgt @ 2010 11 15, 09:27)
dazniausiai buna, kad jeigu neivyksta O tai progesteronas kaltas arba kazkas ten nesprogsta ir reikia suleisti vaistus kad sprogu. cia jau ginekologai pasakytu tiksliau.
man dvi dienas buvo ryskios II o 6dieni ir vaikar jau vel viena. antra diena kai buvo II labai maude pilva, nelabai gera buvo, tai speju, kad testas atspejo. BT nesimatuoju (neturiu tam reikiamo kruopstumo). ND atlikom sazininga kiekviena diena, bet nezinau kas cia gausis, nes ginekologai sako, kad mano gimda nestandartine (atbula kazkokia) ir viena gine yra minejus, kad bus sunku pastot..baisu man labai
O tuos visus progesterono trūkumus ir panašiai, turbūt hormonų tyrimas parodo?
Man ginė minėjo, kad gimda atseit po truputį kreipiasi
Nu su pirmu tai lengvai pastojau, tik va dabar gandrai nenori atskrist, o ta priežastis neaiški. Po truputį jau pradedam tyrimus darytis.
Įtariu, kad daugiau čia dėl MB. Pavasarį jis sublūdo ir labai greit nemažą kiekį svorio numetė, nebegali kiekvieną dieną vaisingu periodu ND daryt. Matyt pasilpo organizmas ir spermiukai turbūt pasilpo
.
Neliūdėk, tikėk, kad greit tapsi