Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(westi @ 2010 11 15, 21:47)
p.s.as jau apturejau matyt savo O ax.gif tad linkiu ir kitom pagauti mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 14, 17:45)
Visai geras tas jusu ND grafikas mirksiukas.gif o kuria II ryskiu diena vyksta O,be BT matavimo nepasakysiu,nes gali but,kad ji ir neivyks,nesvarbu,kad OT rodė II ryskiai(OT nerodo,kad O tikrai ivyks,tik parodo,kada ji TURĖTU vykti) mirksiukas.gif  wat kaip man db,dvi d ryskus II OT,o bazinė temp nepakilo,tai gali buti,kad si cikla O neivyko g.gif nebent rytoj pakiltu,reiskia O diena siandien,bet jau suabejojau,kad taip bus.. unsure.gif paziurėsim.

Nu bet kaip įdomiai, II rodo, bet O gali ir neįvykti. Galėtų būti tokių testų, kur parodytų, ar apskritai O įvyko. Nu čia aišku jau iš fantastikos srities aš lotuliukas.gif

QUOTE(jrgt @ 2010 11 15, 09:27)
dazniausiai buna, kad jeigu neivyksta O tai progesteronas kaltas arba kazkas ten nesprogsta ir reikia suleisti vaistus kad sprogu. cia jau ginekologai pasakytu tiksliau.
man dvi dienas buvo ryskios II o 6dieni ir vaikar jau vel viena. antra diena kai buvo II labai maude pilva, nelabai gera buvo, tai speju, kad testas atspejo. BT nesimatuoju (neturiu tam reikiamo kruopstumo). ND atlikom sazininga kiekviena diena, bet nezinau kas cia gausis, nes ginekologai sako, kad mano gimda nestandartine (atbula kazkokia) ir viena gine yra minejus, kad bus sunku pastot..baisu man labai  verysad.gif

O tuos visus progesterono trūkumus ir panašiai, turbūt hormonų tyrimas parodo?
Man ginė minėjo, kad gimda atseit po truputį kreipiasi blink.gif Nu su pirmu tai lengvai pastojau, tik va dabar gandrai nenori atskrist, o ta priežastis neaiški. Po truputį jau pradedam tyrimus darytis.
Įtariu, kad daugiau čia dėl MB. Pavasarį jis sublūdo ir labai greit nemažą kiekį svorio numetė, nebegali kiekvieną dieną vaisingu periodu ND daryt. Matyt pasilpo organizmas ir spermiukai turbūt pasilpo sad.gif.

Neliūdėk, tikėk, kad greit tapsi nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 11 16, 22:25)
Neliūdėk, tikėk, kad greit tapsi  nestuke.gif  mirksiukas.gif

jo. as kaip supratau yra tyrimas kur hormonu santyki parodo ir jeigu kazkas nusoke is savo vietos, tai gali buti priezastis. bet man seimos gydytoja minejo, kad yra ir progesterono tyrimas. as penktadieni einu pas gine tai issiaiskinsiu kaip ten yra.
zinai.. liudnoka. atrodo viskas tvarkoj, bet kaip nera taip nera verysad.gif
Atsakyti
Sveikos! Gal kuri bandet OT daryt su rytiniu slapimu ax.gif ? Man po pietu, tai tik vaiduoklius parodydavo, niekada nebuvo tokio ryskumo, kaip kontroline. Si cikla pabandziau ryte daryt, tai normaliai isryskejo. Kazi ar teisingi OT daryti su rytiniu slapimu g.gif ?
Atsakyti
Sveikos planiukes 4u.gif
Kaip sakiau, kad si cikla kreipsiuosi i gydytojus, taip ir padariau. Kaip isvardinau visus savo stebejimus, tai labai pagyre blush2.gif , tik, kad....viskas veltui. Man ovuliacija nevyksta blink.gif blink.gif blink.gif As nematavau BT,kuri gal butu parodziusi temperaturos svyravimus, bet anot gydytojos, tai yra tik zaidimas, kuriuo ji nesivadovautu. Taigi 7 ciklu ovuliacijos testai, gleiviu stebejimas, gimdos kaklelio ciuopimas, aiskiai juntama ovuliacija 14 dienu iki mmm, ir reguliarios mmm, mano atveju tebuvo NULIS verysad.gif .
O jai ir toliau buciau klausiusi, kad nepastoti metus yra normalu, buciau tik veltui gaisus laika ir kaskarta skaudinus save verysad.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 17, 17:26)

console.gif , va taip ir buna su tais gydytojais. Kol prisiprasai, kad tave tirtu doh.gif . Man tai buvo tokia situacija, kad viskas cia gerai, viskas normalu, o kai isisreikalavau, kad istirtu, pasirode, kad nenormalu ir reikia gydymo blink.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 17, 16:26)
O jai ir toliau buciau klausiusi, kad nepastoti metus yra normalu, buciau tik veltui gaisus laika ir kaskarta skaudinus save verysad.gif

aisku cia nevisai apie tai tema blush2.gif bet pritariu tau.. 4u.gif zaisti su bt, ot, gleivem ir t.t. galima, bet jeigu keleta ciklu nieko, tai cia jau laiko gaisimas ir saves skaudinimas. as einu 5dieni ir maldausiu, kad tirtu ar kazka.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jrgt: 17 lapkričio 2010 - 16:21
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 17, 14:26)
Sveikos planiukes 4u.gif
Kaip sakiau, kad si cikla kreipsiuosi i gydytojus, taip ir padariau. Kaip isvardinau visus savo stebejimus, tai labai pagyre blush2.gif , tik, kad....viskas veltui. Man ovuliacija nevyksta

Gal galima paklausti, kaip nustate, kad O nevyksta?

QUOTE(jrgt @ 2010 11 17, 15:21)
aisku cia nevisai apie tai tema  blush2.gif  bet pritariu tau.. 4u.gif  zaisti su bt, ot, gleivem ir t.t. galima, bet jeigu keleta ciklu nieko, tai cia jau laiko gaisimas ir saves skaudinimas. as einu 5dieni ir maldausiu, kad tirtu ar kazka..  ax.gif

Sveikai, reguliariai besimylinciai porai uztrukti pastoti iki 1 metu yra visiskai normalu.

Papildyta:
QUOTE(Selavy @ 2010 11 17, 14:13)
Sveikos! Gal kuri bandet OT daryt su rytiniu slapimu ax.gif ? Man po pietu, tai tik vaiduoklius parodydavo, niekada nebuvo tokio ryskumo, kaip kontroline. Si cikla pabandziau ryte daryt, tai normaliai isryskejo. Kazi ar teisingi OT daryti su rytiniu slapimu g.gif ?

O kaip rasoma tavo OT instrukcijoj? Siaip OT daromas su slapimu, surinktu bent po 10val ryto (ne naktiniu). Gali buti, kad rytiniai OT buvo teigiami del per dideles koncentracijos slapime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 17 lapkričio 2010 - 18:21
Oj mergaites, kaip man atsibodo tas mano organizmas lotuliukas.gif
dziaugiausi pries dvi sav kad teplioja, ir kad tie skausmai kurie buvo dar anksciau buvo O, ir ka jus manot, neatejo man tos mmm..
siandien vel teplioja.. jei ivedu jog ryt mmm, tai ovulaicijo ale vyko tada, kai prima karta tepliojo...

Nu zodz, ir kada gi ateis tos mmm. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2010 11 16, 22:25)
Nu bet kaip įdomiai, II rodo, bet O gali ir neįvykti. Galėtų būti tokių testų, kur parodytų, ar apskritai O įvyko. Nu čia aišku jau iš fantastikos srities aš  lotuliukas.gif

Taip,Progesteronas veikia antoje ciklo fazeje,kai ivyksta O. Visus hormonu neatitikimus galima nustatyti atlikus hormonu tyrimus,kiekvieno kaina apie 30-35lt. Paprastai kad pilnai issitirti pilno ciklo homonus,reiketu atlikti apie 7 hormonu tyrimus. Bet cia jau kitoj temutej mirksiukas.gif

QUOTE(Selavy @ 2010 11 17, 16:13)

na,jei instrukcija nenurodo kitaip,tai jie atliekami su popietiniu slapimu rolleyes.gif

QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 17, 16:26)
Sveikos planiukes 4u.gif
Kaip sakiau, kad si cikla kreipsiuosi i gydytojus, taip ir padariau. Kaip isvardinau visus savo stebejimus, tai labai pagyre blush2.gif , tik, kad....viskas veltui. Man ovuliacija nevyksta blink.gif  blink.gif  blink.gif

Linkiu viska susitvarkyti ir vel pradeti planuoti mirksiukas.gif o bet pagal ka nustate jog O nevyksta visai? g.gif

QUOTE(Nany @ 2010 11 17, 19:29)
Oj mergaites, kaip man atsibodo tas mano organizmas lotuliukas.gif
dziaugiausi pries dvi sav kad teplioja, ir kad tie skausmai kurie buvo dar anksciau buvo O, ir ka jus manot, neatejo man tos mmm..
siandien vel teplioja.. jei ivedu jog ryt mmm, tai ovulaicijo ale vyko tada, kai prima karta tepliojo...

Nu zodz, ir kada gi ateis tos mmm. doh.gif

o tu ju lauki,ar nenoretum sulaukti? nes gali buti jog busi nestuke.gif
Atsakyti
Nustate daktarai, apziurejo siandien net dviese. Tiesa sakant kaip jie kalbejo, as tik maksejau galva, o grizus namo, nelabai ka ir supratau. Kadangi nevyko ovuliacija , folikulas peraugo ir susiformavo geltonkunio cista, o ir visai nemaza, beveik 5 cm verysad.gif . Nes jau daugiau nei 40 cd ir 18DPO (na as galvojau, kad ji man vyksta, nes tiek testas rode, tiek man si karta netgi skaudejo), o as neturiu nei mmm, nei nestumo, tik skaudancia pilvo apacia ir 37.4 temperatura verysad.gif . Apziureja daktarai is visu pusiu ir galu, israse duphastona, nes svarbiausias tikslas dabar sulaukti mmm ir stebeti visa cikla unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'LUNYTE': 17 lapkričio 2010 - 19:45
QUOTE('LUNYTE' @ 2010 11 17, 18:36)
Nustate daktarai, apziurejo siandien net dviese. Tiesa sakant kaip jie kalbejo, as tik maksejau galva, o grizus namo, nelabai ka ir supratau. Kadangi nevyko ovuliacija , folikulas peraugo ir susiformavo geltonkunio cista, o ir visai nemaza, beveik 5 cm verysad.gif  .  Nes jau daugiau nei 40 cd ir 18DPO (na as galvojau, kad ji man vyksta, nes tiek testas rode, tiek man si karta netgi skaudejo), o as neturiu nei mmm, nei nestumo, tik skaudancia pilvo apacia ir 37.4 temperatura verysad.gif . Apziureja daktarai is visu pusiu ir galu, israse duphastona, nes svarbiausias tikslas dabar sulaukti mmm ir stebeti visa cikla unsure.gif

Tai rado geltonkuni ar nerado? g.gif Geltonkunis susidaro po O. Jis gali buti nepakankamas ir visoks kitoks, bet jei jis yra, vadinasi, O ivyko. Geltonkunio nepakankamumas gali buti koreguojama vaistais- geriamu progesteronu- Dufaston.

Vienas is patikimu budu isitikinti, ar vyksta O yra PRG tyrimas mazdaug 7DPO. Tada pasimatys, ar O buvo, ar geltonkunis gamina pakankamai hormono progesterono, reikalingo islaikyti nestumui.
Atsakyti