Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 09 07, 19:42)
Gine pradzioje planavimo niekada nesiulys, BT, OT ir t.t. 4u.gif

O galetu bent uzsiminti- juk nieko nekainuoja mirksiukas.gif Gal kazkam norisi kaip imanoma paspartinti pastojima.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 09 07, 20:21)
Na nemanau, kad daug yra tokiu, kurios net nenumano kada jai vaisingos dienos,

Is savo pastebejimu bunant SM as galiu pasakyti, kad tokiu- daug ax.gif

QUOTE(LLuna @ 2010 09 08, 10:19)
Gal galit man kvailai pasakyt kokios priezastys nepastojimo, kai vyksta O, kai menesines reguliarios, ND reguliarus, o ir sekming nestumai buvo 2, pastojimai is karto unsure.gif .

Oi, pastojimas, tai procesas, kur turi idealiai sugroti tukstanciai instumentu!...Tai toks trapus momentas, kad bet kas gali gam sukliudyti. Nuo pat folikulo sprogimo, kiausialastes keliavomo kiausintakiais, spermiuku issiverzimo, stipriausiuju priartejimo prie kausialastes, savalaikio isiskverbimo i kiausineli, tada, apvaisinto kiausinelio keliones i gimda, o tenai- isitvirtinimo reikiamje vietoje ir t.t.

Va cia yra filmukas apie apvaisinima- paziurejus, kazkaip aisku pasidaro, koks trapus sis procesas ir kaip VISKAS turi idealiai suveiki, kad pastotume.

http://www.pbs.org/w...le/program.html

(ziureti nuo antro video)
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 09 08, 14:59)
Is savo pastebejimu bunant SM as galiu pasakyti, kad tokiu- daug  ax.gif

O lbai gaila, juk kartais tiek tereikia, kad stebeti savo organizma ir bent trupuciuka pasidometi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 07, 23:41)
Nedingo niekur, tyliai laukiam kada ateis laikas  biggrin.gif Matau, kad mums vel panasiai ispuls laukimo dienos. Man 11DC siandien, ziuresim koks cia ciklas bus, paprastai virs 30d. Manau uz poros dieneliu pradesiu gadint.

aga,pas mane irgi virs 30d.tai praktiskai kartu seksim thumbup.gif

QUOTE(mazojiR @ 2010 09 08, 08:23)
Praejusi cikla dirbom be OT pagalbos. Manau kokius 3 men labai stipriai nesidarbuosime, nes pas man darbe siokie tokie pasikeitimai.

ok,gal grisi po 3 men su gerom ziniom,kai taip itemptai neplanuosit mirksiukas.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 09 08, 15:24)
O lbai gaila, juk kartais tiek tereikia, kad stebeti savo organizma ir bent trupuciuka pasidometi... ax.gif

man anksciau nebuvo reikalo sekti save, man nereguliarus ciklas net neuzkliuvo labai,kol pries gera pusmeti neuztruko 52d doh.gif tada jau emiau labiau stebeti save g.gif o juolab,kad su vyru nusprendeme,kad noretumem planuoti leliuka jau-tai taip va palaipsniui vis po kazka nauja ir susizinom,pvz si men jau pradejau ir BT sekt ir gimdos kakleli ciuopt kasdien, kartu su OT. tai bus matyt ar bus teigiamu rezultatu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Selva @ 2010 09 08, 14:59)
O galetu bent uzsiminti- juk nieko nekainuoja  mirksiukas.gif  Gal kazkam norisi kaip imanoma paspartinti pastojima.
Is savo pastebejimu bunant SM as galiu pasakyti, kad tokiu- daug  ax.gif

visiskai pritariu!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu skaiciusi, kad spermiukai moters organizme islieka gyvybingi 3 dinas. Tai ar nera paprasciau kas antra diena tureti santykius ir tokiu budu bandyti pastoti, negu darytis testus? Cia naiviai galbut samprotauju bet uztat logiskai biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 09 10, 15:05)
Esu skaiciusi, kad spermiukai moters organizme islieka gyvybingi 3 dinas. Tai ar nera paprasciau kas antra diena tureti santykius ir tokiu budu bandyti pastoti, negu darytis testus? Cia naiviai galbut samprotauju bet uztat logiskai  biggrin.gif

Labai logiska mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2010 09 10, 15:05)
Tai ar nera paprasciau kas antra diena tureti santykius ir tokiu budu bandyti pastoti, negu darytis testus?

logiskai ir teisingai,bet ne kiekvienai porai yra galimybes reguliarius ND tureti rolleyes.gif tai MB isvaziuoja,tai nuotaikos ne tos ir pan.ivairiu priezasciu mirksiukas.gif tuomet OT palengvina nustatyti ar palankiausiom dienom buvo ar dar tik daryti ND 4u.gif
Atsakyti
Ne visos poros gali ir nori myletis reguliariai, ypac, jei pastojimo laukiama menesiais- ne visi atlaiko intensyvu ND matarona mirksiukas.gif

Be to, tos priemones kaip OT ir BT dar ir padeda uzciuopti galimas problemas, trukdancias pastoti.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 09 11, 19:15)
Ne visos poros gali ir nori myletis reguliariai, ypac, jei pastojimo laukiama menesiais- ne visi atlaiko intensyvu ND matarona  mirksiukas.gif

Be to, tos priemones kaip OT ir BT dar ir padeda uzciuopti galimas problemas, trukdancias pastoti.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Viska permasciau, ir nusprendziau kuriam laikui atsisakyti OT. Taip, tai gali buti puikus pagalbininkas, bet kadangi dar tik pradedam planuoti (1 ciklas nepavyko, bet vyro neturejau pora dienu, kai pagal mane buvo O smile.gif ), tai bandysim is pradziu kuo naturaliau.
Pastebejau, kad praejusi cikla buvau tarsi apsesta minciu apie pastojima. Prisidariau OT, juos surikiavus lyginau viena su kitu, vis pasiziuredavau, tik po keleto d ismeciau, zodziu, nusprendziau, kad man to dar nereikia, nes kuo maziau tokiais dalykais uzsiimu, tuo maziau ir galvoju apie pastojima. O kuo maziau galvoji, tuo labiau atsipalaiduoji. Bent jau as praejusi menesi net per ND pastebejau, kad galvoju, kaip cia bus, va gal pasiseks.. Jokios romantikos smile.gif Jums taip nebuna?
Kitaip sakant nusprendziau nesivaryt sau streso anksciau laiko. Su pirmaja pastojome vos tik nusprende, kad jau laikas. Tuo metu isvis jokio supratimo neturejau apie OT, BT, gleiviu stebejima ir pan. Ir jokio kankinancio laukimo. Tiesiog nesusirgau kai atejo laikas, pasidariau testuka, o ten jau II.
Visom intensyviai planuojanciom, kaip ir sau paciai paliknesiu pirmiausia atpalaiduoti smagenis nuo nereikalingu minciu, kurios gali apsunkinti gyvenima, o gal net ir kliudyti pagaut zirniuka 4u.gif Pati matau, kad tai nera lengva, bet reikia pasistengti smile.gif
Atsakyti
tai zinoma, nuo pat pirmo ciklo nepastojus ner ko stresuot wink.gif o jei ND reguliarus, tai ir tu ot nelabai reik wink.gif ypac, jei su pirmu vaiku pastota iskart smile.gif

As OT isigijau po 9to nesekmingo reguliariu ND ciklo.

Atsipalaidavimas man tuomet jau skambejo ne kaip patarimas, o kaip pasityciojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 09 11, 19:15)
Ne visos poros gali ir nori myletis reguliariai, ypac, jei pastojimo laukiama menesiais- ne visi atlaiko intensyvu ND matarona  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Kyvis @ 2010 09 13, 15:09)
Viska permasciau, ir nusprendziau kuriam laikui atsisakyti OT.

aisku,jei nera zutbutinio noro cia ir dabar,tai as irgi uz ramu smagu ND vartojima ir stebuklingai netiketa II wub.gif tik vat mes pirmaji planuojam,tai taip norisi wub.gif , kad manau tikrai nepakenks ir papildomas priemones pajungt mirksiukas.gif Jau pradejau OT si men naudoti,ir lb nustebau sulig antruoju pamacius II doh.gif ,maniau kad ciklas daug ilgesnis bus,tai pagal BT O dar nebuvo,tad ziuresim kaip bus toliau thumbup.gif o stebuklelis pats pasirenka kada jam ateit,ar mes naudosim ka,ar ne mirksiukas.gif wub.gif todel si men tik statistiskai atlieku papildomus matavimus,o seip nesuku galvos,nes kaip KYVis sakei,jau buvau beisijaucianti i visokius organizmo pojucius(ka tas gali reiksti,ka tas..) doh.gif ir pilva kazkaip keistai maude,nors anksciau niekada nesekiau,o si men pamaciau,kad ir pirmoj ciklo pusej vis pamaudzia,tad nera cia ko ieskoti,o tik megautis ir kazkada netiketai isvysti II NT wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite parasyti man i a.z. mamyciu nikus, kurios pardavineja OT smile.gif

Busiu labia dekinga smile.gif
Atsakyti