QUOTE(Ledi @ 2010 11 14, 18:59)
labas mergaites
man siandien skauda desini sona, ir dariaus OT tai antra juostele beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline.
mano ciklas 28-31d o siandien gaunas 15CD
Ar gali but kad siandien man O?
nes as truputi pramiegojau ir tik nuo vakar dariaus OT, ir vakar tai tikrai juostele blanki buvo ,o siandien beveik abi vienodos spalvos
man siandien skauda desini sona, ir dariaus OT tai antra juostele beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline.
mano ciklas 28-31d o siandien gaunas 15CD
Ar gali but kad siandien man O?
nes as truputi pramiegojau ir tik nuo vakar dariaus OT, ir vakar tai tikrai juostele blanki buvo ,o siandien beveik abi vienodos spalvos
gali buti,kad tau vyksta O,arba artimiausiu metu vyks,tad db ND ND ND
QUOTE(Kimora @ 2010 11 14, 19:24)
Labas,
gal galėtumėt man padėti interpretuoti testuko rezultatus? Ar jau pakankamai ryškus, ar teigiamas turi būti dar ryškesnis?
gal galėtumėt man padėti interpretuoti testuko rezultatus? Ar jau pakankamai ryškus, ar teigiamas turi būti dar ryškesnis?
manau,kad tiek vakar,tiek snd yra teigiami,gali buti,kad tau jau vyksta O,arba artimiausiu metu vyks(nes O vyksta per artimiausias 48 val nuo teigiamo OT).
o mano jau neigiamas siandieninis-tai lieku mastyt,kad O nebus ivyjus si cikla,nes OT buvo abu tegiami vakar ir uzvakar,bet kiti stebejimai rodo,kad neivykus. Sekmes kitoms gaudant savo O