Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (14 dalis)

QUOTE(Ledi @ 2010 11 14, 18:59)
labas mergaites
man siandien skauda desini sona, ir dariaus OT tai antra juostele beveik tokio pat ryskumo kaip ir kontroline.
mano ciklas 28-31d o siandien gaunas  15CD
Ar gali but kad siandien man O?  blush2.gif
nes as truputi pramiegojau ir tik nuo vakar dariaus OT, ir vakar tai tikrai juostele blanki buvo ,o siandien beveik abi vienodos spalvos  blush2.gif

gali buti,kad tau vyksta O,arba artimiausiu metu vyks,tad db ND ND ND mirksiukas.gif

QUOTE(Kimora @ 2010 11 14, 19:24)
Labas,
gal galėtumėt man padėti interpretuoti testuko rezultatus? Ar jau pakankamai ryškus, ar teigiamas turi būti dar ryškesnis?

manau,kad tiek vakar,tiek snd yra teigiami,gali buti,kad tau jau vyksta O,arba artimiausiu metu vyks(nes O vyksta per artimiausias 48 val nuo teigiamo OT). mirksiukas.gif

o mano jau neigiamas siandieninis-tai lieku mastyt,kad O nebus ivyjus si cikla,nes OT buvo abu tegiami vakar ir uzvakar,bet kiti stebejimai rodo,kad neivykus. Sekmes kitoms gaudant savo O thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 14, 21:00)
Pakankamai ryskus, jei OT jautrumas parinktas gerai, del viso pikto ir rytoj pasidaryt OT, paziuresi ka rodo 4u.gif

Visų testų jautrumas 20, rytoj būtinai darysiuosi, jau visą savaitę darausi, užsikabinau kažkaip. Prieš 5 dienas pradėjo vaiduokliauti. Beje šono maudimą šiandien taip pat jaučiu, silpną, bet vistiek maudena.

čia visi testukai daryti

user posted image
Atsakyti
[quote=westi,2010 11 14, 22:27]
gali buti,kad tau vyksta O,arba artimiausiu metu vyks,tad db ND ND ND mirksiukas.gif
manau,kad tiek vakar,tiek snd yra teigiami,gali buti,kad tau jau vyksta O,arba artimiausiu metu vyks(nes O vyksta per artimiausias 48 val nuo teigiamo OT). mirksiukas.gif

4u.gif
aciu, nes man sitie reikalai tamsus miskas lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
dazniausiai buna, kad jeigu neivyksta O tai progesteronas kaltas arba kazkas ten nesprogsta ir reikia suleisti vaistus kad sprogu. cia jau ginekologai pasakytu tiksliau.

man dvi dienas buvo ryskios II o 6dieni ir vaikar jau vel viena. antra diena kai buvo II labai maude pilva, nelabai gera buvo, tai speju, kad testas atspejo. BT nesimatuoju (neturiu tam reikiamo kruopstumo). ND atlikom sazininga kiekviena diena, bet nezinau kas cia gausis, nes ginekologai sako, kad mano gimda nestandartine (atbula kazkokia) ir viena gine yra minejus, kad bus sunku pastot..baisu man labai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aš su klausimu. prieš darant OT reikia neva kazkaip nutaikyti, kad slapimas būtų nei per daug, nei per mažai koncentruotas. O jeigu aš sakykim pavalgau su atsigėrimu ir tada darausi OT po mazdaug 3 valandu, bet per tas 3 valandas neinu i tualetą. ar ne perdaug koncentruotas slapimas buna? ir ar neturi įtakos katik atlikti ND? smile.gif
Aš tik pirmą karta darau šituos testus, tai pirmą dieną rodė vaiduokli, antra ir trečia diena T ryškesnė už C, bet kazkaip abejonės apėmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2010 11 15, 09:27)
ginekologai sako, kad mano gimda nestandartine (atbula kazkokia) ir viena gine yra minejus, kad bus sunku pastot..

Pabandyk po ND viena karta ant nugaros kojas iskelti i virsu, kita karta ant pilvo atsigulti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Štai mano bandymas kažką savyje susekti. Pats viršutinis - šiandieninis. Per šešias dienas jau buvau įtikėjusi, kad tie testai visad O rodo. Ir, po visų savo žaidimų supratau, kad ni velnio daugiau apie save nesupratau. Reiks toliau skaityt ir kt. mėn. bandyt iš naujo. Gal.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 11 15, 15:49)
Štai mano bandymas kažką savyje susekti.

Akivaizdu, kad OT per jautrus 4u.gif
Atsakyti
Bet kur tai zymima (tas jautrumas)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunflowers~ @ 2010 11 15, 16:48)
Pabandyk po ND viena karta ant nugaros kojas iskelti i virsu, kita karta ant pilvo atsigulti wink.gif 4u.gif

taip ir darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukeee @ 2010 11 15, 17:18)
Bet kur tai zymima (tas jautrumas)?  ax.gif

Issiaiskinau... sitie mano naudoti - papiguskos is prekybos centro. ir bent ant ju niekur neradau, kur pazymeta. o vat daba nueajau i vaistine ir issityrinejau kruva kitu. kita cikla jau busiu gudresne.
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 15, 16:43)
Sveikos.
Aš su klausimu. prieš darant OT reikia neva kazkaip nutaikyti, kad slapimas būtų nei per daug, nei per mažai koncentruotas. O jeigu aš sakykim pavalgau su atsigėrimu ir tada darausi OT po mazdaug 3 valandu, bet per tas 3 valandas neinu i tualetą. ar ne perdaug koncentruotas slapimas buna? ir ar neturi įtakos katik atlikti ND? smile.gif
Aš tik pirmą karta darau šituos testus, tai pirmą dieną rodė vaiduokli, antra ir trečia diena T ryškesnė už C, bet kazkaip abejonės apėmė  g.gif

doh.gif yra tik paprasta taisykle-2-3val. negerti skysciu pries OT,o ejimas i wc,ar ND itakos neturi mirksiukas.gif

QUOTE(coliukeee @ 2010 11 15, 16:49)
Štai mano bandymas kažką savyje susekti.

per jautrus OT,kita cikla bandyk maziau jautrius-kuo didesnis skaiciukas,tuo maziau jautrus mirksiukas.gif

p.s.as jau apturejau matyt savo O ax.gif tad linkiu ir kitom pagauti mirksiukas.gif
Atsakyti